Skip to main content

Persberichten

Youfone is regelmatig in de media met nieuwe ontwikkelingen zoals de lancering van ons TV-platform. Ook winnen wij regelmatig prijzen, zoals de Beste Service Award of het Snelste Mobiele Internet. 

Ben je journalist, blogger of vlogger? Neem voor meer informatie en/of beeldmateriaal contact op met 06-23021265 of pers@youfone.nl.
 

Hieronder vind je een overzicht van berichten over Youfone 'In het nieuws' en de laatste persberichten.

pers

Persberichten van Youfone

 • Groen licht voor overname Youfone

  21 maart 2024, KPN heeft goedkeuring gekregen om de Nederlandse activiteiten van Youfone over te nemen.

  Lees meer
 • consumentenbond
  Youfone verkozen tot beste mobiele provider door de Consumentenbond

  26 januari 2024, Youfone is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste mobiele provider voor het vierde kwartaal van 2023 met een indrukwekkende waardering van een 8,3.

  Lees meer
 • Logo KPN
  KPN verstevigt merkenportfolio met Youfone

  22 juni 2023, KPN neemt de Nederlandse activiteiten van Youfone over. Youfone is al actief op de netwerken van KPN en groeit snel. Meer dan 540.000 Youfone klanten maken gebruik van de beste mobiele en vaste netwerken van Nederland. Dat blijven ze ook na deze voorgenomen overname doen.

  Lees meer
 • 5G logo
  Youfone mobiele abonnementen: nu met 5G!

  8 februari 2023, Youfone biedt per 8 februari 5G aan. Dit doet de telecomprovider voor zowel consumenten als ook voor zakelijke diensten. Met deze stap maakt ze haar mobiele aanbod voor zowel bestaande als nieuwe klanten nóg aantrekkelijker. Youfone maakt voor haar mobiele diensten gebruik van het KPN-netwerk. Met dit netwerk is ook 5G in bijna heel Nederland beschikbaar.

  Lees meer
 • youfone team dsm
  Youfone start met sponsoring Team DSM

  07 december 2021, Youfone en Team DSM zijn trots om hun strategische samenwerking aan te kondigen. Een groot en innovatief partnership dat integraal onderdeel zal worden van de internationale marketingstrategie van Youfone en bijdraagt aan hun groeiambities.

  Lees meer
 • android tv ontvanger
  Youfone lanceert eerste tv-decoder met Android TV in Nederland

  26 oktober 2020 – Youfone kondigde medio 2020 zijn bruikleendecoder met Android TV aan. Deze bruikleendecoder met ingebouwde Chromecast wordt nu aan klanten geleverd.

  Lees meer
 • android tv ontvanger
  Youfone launches the first TV decoder with Android TV in the Netherlands

  October 26, 2020 – Youfone announced its loan decoder with Android TV in mid-2020. This loan decoder with Chromecast built-in is now being delivered to customers.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone doet wat Ziggo en KPN niet doen

  25 oktober 2020 – Eindelijk is in Nederland een aanbieder van tv- en internet opgestaan die met de geleverde bruikleendecoder de klant een grotere mate van keuzevrijheid geeft.

  Lees meer
 • wifi bellen
  Youfone introduceert bellen via 4G en WiFi voor Sim Only-klanten

  Rotterdam, 8 oktober 2020 – Telecomprovider Youfone kondigt een nieuwe dienst aan voor haar Sim Only-klanten: Bellen via 4G (VoLTE) en WiFi (VoWiFi). Deze dienst is inmiddels uitgerold naar bestaande klanten en beschikbaar voor nieuwe mobiele klanten.

  Lees meer
 • android tv ontvanger
  Youfone levert in Nederland de eerste Android TV operator tier service, mogelijk gemaakt door 24i en Amino

  Cambridge en Amsterdam, 13 augustus 2020 – Amino en haar dochteronderneming 24i hebben vandaag aangekondigd dat Youfone de eerste Android TV operator tier service in Nederland heeft gelanceerd. Vanaf 3 augustus 2020 levert Youfone haar klanten een “next generation” geïntegreerde dienst voor OTT, VoD en Live TV op televisies en mobiele apparaten.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone gaat de strijd aan met dure telecomproviders: een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie

  Rotterdam, 4 augustus 2020 – Youfone, de telecomprovider die de strijd aangaat met dure telecomproviders en aantoont dat het niet nodig is om de hoofdprijs te betalen voor internet en tv, biedt gratis FOX Sports Eredivisie voor abonnees.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone neemt een belang in Datri

  Vrijdag 24 juli 2020, Rotterdamse telecomprovider Youfone heeft een belang genomen in zakelijke telecomdienstverlener Datri. De keuze past bij de strategie om de innovatieve en slimme diensten van Youfone in de zakelijke markt te introduceren.

  Lees meer
 • discovery benelux
  Youfone en Discovery Benelux sluiten distributieovereenkomst

  Woensdag 20 mei 2020, Vanaf 1 juni hebben klanten van Youfone de zenders Discovery, TLC, Investigation Discovery en Eurosport 1 standaard in hun pakket. Mediabedrijf Discovery Benelux en telecomprovider Youfone sloten recent een overeenkomst die toegang tot de zenders, maar ook tot de digitale rechten voor een lange termijn mogelijk maakt.

  Lees meer
 • android tv ontvanger
  Red Bee Media verzorgt channel distribution services voor Youfone TV in Nederland

  Dinsdag 12 mei 2020, Red Bee Media gaat de dienstverlening voor kanaaldistributie verzorgen voor de onafhankelijke Nederlandse telecomprovider Youfone. Via de ‘Channel Store’ van Red Bee kan Youfone hoogwaardige televisiebundels creëren met nationaal en internationaal nieuws, sport en entertainment voor hun TV abonnementsdienst.

  Lees meer
 • visual voicemail
  Youfone introduceert Visual Voicemail

  Dinsdag 19 november 2019 - Abonnees van Youfone krijgen er dit jaar gratis een mogelijkheid bij: Visual Voicemail. Hiermee zie je precies hoeveel voicemails je hebt en van wie. Opnieuw laat de telecomprovider zien voorop te lopen met innovaties.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone introduceert eigen glasvezelaanbod

  Woensdag 16 januari 2019, Youfone is gestart met het aanbieden van glasvezelabonnementen. Sinds deze week biedt Youfone glasvezel-pakketten met snelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbps.

  Lees meer
 • eset
  ESET Nederland breidt samenwerking uit met Youfone

  Woensdag 9 oktober 2019, ESET Nederland, de grootste leverancier van endpoint security uit de Europese Unie, maakt bekend de huidige samenwerking met telecomprovider Youfone verder uit te breiden. De twee partijen hebben al een samenwerkingsverband sinds 2016.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone beste probleemoplosser 2018

  Vrijdag 18 januari 2019, Met een oplossingspercentage van 99% is Youfone voor de derde keer uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecom providers in de sector.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone komt met nieuwe aanbiedingen

  Woensdag 2 januari 2019, Ook dit jaar gaat Youfone van start met een aantal bijzonder scherpe aanbiedingen. Vorig jaar vierde de sim only provider grootschalig haar 10-jarig bestaan met de actie: 10 GB data voor 10,- euro.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone komt niet met prijsverhoging

  donderdag 17 mei 2018, Youfone ziet geen reden om in de nabije toekomst de tarieven voor internet, tv en vast bellen te verhogen. Dit in tegenstelling tot vrijwel alle andere providers die wel forse prijsverhogingen hebben aangekondigd.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone viert 10-jarig bestaan met giga aanbieding

  donderdag 1 februari 2018, Met een enorme knal viert sim-only-provider Youfone komende maanden het 10-jarig bestaan. Vanaf 1 februari trakteert Youfone nieuwe klanten op een bundel van 10 GB voor maar liefst 10 euro. Niet eerder bood een provider voor zo’n lage prijs de klant zoveel GB aan.

  Lees meer
 • ziggo sport totaal
  Youfone breidt verder uit met Ziggo Sport Totaal

  maandag 15 januari 2018, Youfone biedt met ingang van 15 januari Ziggo Sport Totaal aan. Abonnees met een tv ontvanger van Youfone kunnen voor 13,95 Euro per maand kijken naar Ziggo Sport Totaal.Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 lineaire televisiezenders met aandacht voor verschillende sporten, waaronder voetbal, golf, basketbal, tennis en autosport.

  Lees meer
 • youfone logo
  Rotterdams telecombedrijf verovert de TV-markt

  vrijdag 22 december 2017, Video (terug)kijken on demand, op ieder apparaat, altijd en overal. Dat kan met de nieuwe dienst: YoufoneTV. Onlangs lanceerde de Rotterdamse sim-only provider in samenwerking met Huawei een gloednieuw Over-The-Top tv-platform (OTT).

  Lees meer
 • youfone logo
  Telecombedrijven verlagen boetes voor opgezegde wanbetalers

  donderdag 19 oktober 2017, Nederlandse telecombedrijven gaan lagere boetes opleggen aan klanten van wie het contract is beëindigd wegens wanbetaling. Tien grote providers hebben daarover afspraken gemaakt met de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone gooit het roer om met nieuwe tv campagne

  maandag 26 juni 2017, Sim Only aanbieder Youfone start vanaf vandaag een nieuwe televisie campagne en positioneert zich daarmee als gedreven challenger die haar klanten snapt en van alle gemakken voorziet. Daarmee neemt Youfone afscheid van het boegbeeld Ruben Nicolai en zijn alter ego Marcelino Wunderlich waarmee de mobiele provider bekend werd op TV.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone koopt telecom, internet en tv-aanbieder Mobicross

  maandag 27 maart 2017, Mobiele provider Youfone heeft de onderhandelingen rond met Mobicross, een telefonie, internet en tv-aanbieder ontstaan in 2001 vanuit Euphony Benelux. Vanaf heden neemt Youfone de klanten van het bedrijf over. Daarmee doet Youfone een strategische stap om haar ambities in de internet, mobiele en OTT tv-markt te realiseren.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone verkozen tot meest klantgerichte telecomprovider

  woensdag 25 januari 2017, Gistermiddag won Youfone wederom de Beste Service Award verkiezing in de categorie Telecom. Daarmee behoort de organisatie tot de meest klantgerichte bedrijven van Nederland.

  Lees meer
 • youfone logo
  Succesvol jaar voor Nederlandse sim only provider

  vrijdag 2 december 2016, Afgelopen week werden de winnaars van de jaarlijkse ‘Website van het Jaar’ verkiezingen bekendgemaakt in Amsterdam.

  Lees meer
 • android tv ontvanger
  Nieuwe videodienst Youfone biedt consument volledige keuzevrijheid

  donderdag 24 november 2016, Telecomaanbieder Youfone introduceert een nieuwe videodienst voor de Nederlandse tv-markt. Dit gebeurt in samenwerking met Huawei. De Rotterdamse challenger en de wereldwijde ICT-dienstverlener ondertekenen vrijdag 25 november een overeenkomst voor de lancering van YoufoneTV, een alles-in-één videodienst.

  Lees meer
 • youfone logo
  Youfone wint FD Gazelle voor tweede keer op rij

  dinsdag 22 november 2016, Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar is Youfone genomineerd.

  Lees meer
 • toestelshop
  Youfone biedt klanten iPhones voor de halve prijs

  maandag 14 november 2016, Sim Only aanbieder Youfone en refursbished aanbieder Forza gaan de samenwerking aan om gereviseerde telefoons aan te bieden.

  Lees meer
 • youcoins
  Eerste Nederlandse telecomprovider met cashback spaarprogramma

  woensdag 6 juli 2016, Youfone introduceert als eerste telecomprovider van Nederland een cashback spaarprogramma.Door via de klantomgeving van de sim only aanbieder te winkelen bij bekende webwinkels zoals Coolblue, Hema en Hello Fresh ontvangt de klant automatisch virtuele valuta op een persoonlijke spaarrekening.

  Lees meer
 • 4g
  Hoogste snelheid 4G voor iedereen in Nederland beschikbaar bij Youfone

  dinsdag 21 juni 2016, Sim Only aanbieder Youfone vervijfvoudigd per direct de internetsnelheid en vergroot de databundels. Het bedrijf maakt gebruik van het 4G+ netwerk van KPN. En is hierdoor de snelste sim only aanbieder van het moment.

  Lees meer
 • eset
  Youfone beschermt klanten tegen cybercriminaliteit

  dinsdag 5 april 2016, De Nederlandse telecom aanbieder Youfone beschermt, in samenwerking met beveiligingssoftware ontwikkelaar ESET, haar klanten tegen oplichting door cybercriminelen.

  Lees meer

Youfone in de Pers

 • 'Service is bij ons geen kostenpost, maar een USP'

  18 mei 2023, Youfone Zakelijk is de jongste telecomprovider in de zakelijke markt. In 2021 begon de start van een partnerkanaal voor de zakelijke eindklant. Inmiddels staat de teller op 225 partners. Een belangrijke reden waardoor Youfone Zakelijk zo snel groeit, is de unieke visie op service.

  TBMnet
 • KPN beste mobiele netwerk ter wereld volgens Umlaut

  27 februari 2023, Benchmarkorganisatie Umlaut heeft het mobiele netwerk van KPN uitgeroepen tot het beste netwerk van de wereld. Met maar liefst 980 van de 1000 punten behaalde KPN de hoogste score ooit behaald in het jaarlijkse benchmarkonderzoek van Umlaut naar telecomnetwerken wereldwijd.

  RTL Nieuws / Bright
 • Youfone komt met 5G voor mobiele abonnementen

  8 februari 2023, Telecomprovider Youfone biedt per 8 februari 5G aan voor zowel consumenten als de zakelijke markt. De upgrade naar 5G is gratis voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Youfone maakt voor haar mobiele diensten gebruik van het KPN-netwerk.

  Tweakers
 • KPN beste mobiele netwerk volgens Ookla

  26 januari 2023, Telecombedrijf KPN heeft volgens de speedtest van Ookla het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Er werd getest over de tweede helft van 2022. Het is daarmee de vijfde keer op rij dat het telecombedrijf als beste uit de test komt.

  Telecompaper
 • Succesvolle stappen in zakelijke telecommarkt voor Youfone

  19 januari 2023, Directeur Youfone Zakelijk Wouter Borst blikt terug op de zakelijke successen die Youfone Zakelijk boekte in 2022. En kijkt alvast vooruit naar mooie ontwikkelingen die nog komen gaan.

  TBMnet
 • Met Youfone besparen op je Sim Only

  13 januari 2023, In de rubriek De financiële wasstraat in het AD worden van iemand de vaste lasten onder de loep genomen. Zo blijkt dat Monique bijvoorbeeld bijna zes euro per maand kan besparen op haar Sim Only-telefoonabonnement als ze die bij Youfone afsluit.

  AD
 • Youfone maakt abonnementen goedkoper

  1 december 2022, Telecomaanbieder Youfone heeft enkele van zijn abonnementen goedkoper gemaakt. De onbeperkt bellen en sms met een databundel van 4 GB, 6 GB en 8 GB bij een tweejarig Sim Only-abonnement zijn voortaan 1 euro goedkoper. De databundel van 20 GB is zelfs 1,50 per maand goedkoper.

  Telecompaper
 • Youfone verhoogt 3 GB-bundel naar 4 GB

  22 november 2022, Telecomaanbieder Youfone verhoogt haar databundel van 3 GB naar 4 GB. De prijs voor de databundels blijft gelijk. 

  Telecompaper
 • Youfone vergroot databundels en rekent aansluitkosten

  28 september 2022, Zowel de grootste databundel als de kleinste databundel bij Youfone worden iets groter. De kleinste bundel is nu 1,5 GB en was 500 MB, de grootste bundel is 20 GB en was 10 GB. De abonnementsprijzen blijven daarbij gelijk.

  Telecompaper
 • Youfone Energie mag elektriciteit en gas leveren aan kleinverbruikers

  19 september 2022, De autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft op 25 augustus 2022 namens de Minister van Economische Zaken en Klimaat aan Youfone Energie B.V. de vergunningen verleend voor het leveren van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers.

  ACM
 • Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

  3 maart 2022, Abonnees van Youfone kunnen momenteel, via de bruikleendecoder, naar zowel Viaplay als F1 TV Pro kijken. De bruikleendecoder van Youfone draait op het Android TV OS besturingssysteem. Daardoor zijn bijna alle apps in de Google store te installeren op de decoder.  

  Totaal TV
 • Youfone provides Viaplay access through Android TV receiver

  2 maart 2022, Youfone is offering their customers a TV receiver that runs on the Android TV operating system. Therefore it is possible for Youfone customers to download and install apps from all streaming providers from the Google Play Store. 

  Telecompaper
 • Youfone doet wat Ziggo en KPN niet doen

  25 oktober 2020, De bruikleendecoder, de Amino IPTV-decoder, die Youfone sinds kort uitlevert, biedt de klant een grotere keuzevrijheid. De decoder draait volledig op het besturingsplatform Android TV OS en maakt onderdeel uit van het nieuwe TV-platform van Youfone.

  Totaal TV