Skip to main content

Persberichten

Contact

Youfone is regelmatig in de media met nieuwe ontwikkelingen zoals de lancering van ons TV-platform. Ook winnen wij regelmatig prijzen, zoals de Beste Service Award of het Snelste Mobiele Internet. 

Ben je journalist, blogger of vlogger? Neem voor meer informatie en/of beeldmateriaal contact op met pers@youfone.nl 

Hieronder vind je een overzicht van berichten over Youfone 'In het nieuws' en de laatste persberichten.

Pers

Youfone mobiele abonnementen: nu met 5G!

8 februari 2023, Youfone biedt per 8 februari 5G aan. Dit doet de telecomprovider voor zowel consumenten als ook voor zakelijke diensten. Met deze stap maakt ze haar mobiele aanbod voor zowel bestaande als nieuwe klanten nóg aantrekkelijker. Youfone maakt voor haar mobiele diensten gebruik van het KPN-netwerk. Met dit netwerk is ook 5G in bijna heel Nederland beschikbaar. 

 

Toekomstbestendig netwerk
Met het aanbieden van 5G zet Youfone een verdere en toekomstbestendige stap in het verbeteren van haar dienstverlening. Valentijn Rensing, CEO van Youfone: “Met 5G verbinden we mensen nog beter. Dat is goed nieuws voor onze klanten, want zij merken dat in hun dagelijks leven, thuis en op kantoor.

 

Optimale internetverbinding op drukke plekken
Met 5G wordt het mogelijk om altijd en overal een optimale internetverbinding te hebben waarmee mensen tegelijkertijd en razendsnel kunnen up- en downloaden. Filmpjes streamen, videobellen, je favoriete muziek downloaden. Dus ook op drukke plekken waar veel mensen zijn, kun je rekenen op een snelle internetverbinding en goed bereik. 

 

Geschikt 5G-toestel
Youfone activeert 5G voor zowel bestaande als nieuwe klanten die beschikken over een geschikt 5G-toestel. Klanten zonder een toestel dat geschikt is voor 5G behouden gewoon hun huidige 4G-internetverbinding.

 

Wat is 5G?
5G is het 5e generatie mobiele netwerk en is de opvolger van het huidige 4G-netwerk. Het moet ervoor zorgen dat we met meer mensen tegelijkertijd én sneller kunnen streamen, bellen en downloaden. Daarmee is 5G het mobiele netwerk van de toekomst. 

Youfone in de Pers

 

KPN beste mobiele netwerk ter wereld volgens Umlaut

Benchmarkorganisatie Umlaut heeft het mobiele netwerk van KPN uitgeroepen tot het beste netwerk van de wereld. Met maar liefst 980 van de 1000 punten behaalde KPN de hoogste score ooit behaald in het jaarlijkse benchmarkonderzoek van Umlaut naar telecomnetwerken wereldwijd.

Bron: RTL Nieuws / Bright

Publicatie: 27 februari 2023

 

Youfone komt met 5G voor mobiele abonnementen

Telecomprovider Youfone biedt per 8 februari 5G aan voor zowel consumenten als de zakelijke markt. De upgrade naar 5G is gratis voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Youfone maakt voor haar mobiele diensten gebruik van het KPN-netwerk.

Bron: Tweakers

Publicatie: 8 februari 2023

 

KPN beste mobiele netwerk volgens Ookla

Telecombedrijf KPN heeft volgens de speedtest van Ookla het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Er werd getest over de tweede helft van 2022. Het is daarmee de vijfde keer op rij dat het telecombedrijf als beste uit de test komt.

Bron: Telecompaper

Publicatie: 26 januari 2023

 

Succesvolle stappen in zakelijke telecommarkt voor Youfone

Directeur Youfone Zakelijk Wouter Borst blikt terug op de zakelijke successen die Youfone Zakelijk boekte in 2022. En kijkt alvast vooruit naar mooie ontwikkelingen die nog komen gaan.

Bron: TBM Magazine

Publicatie: 19 januari 2023

 

Met Youfone besparen op je Sim Only 

In de rubriek De financiële wasstraat in het AD worden van iemand de vaste lasten onder de loep genomen. Zo blijkt dat Monique bijvoorbeeld bijna zes euro per maand kan besparen op haar Sim Only-telefoonabonnement als ze die bij Youfone afsluit.

Bron: AD.nl / DPG Media

Publicatie: 13 januari 2023

 

Youfone maakt abonnementen goedkoper 

Telecomaanbieder Youfone heeft enkele van zijn abonnementen goedkoper gemaakt. De onbeperkt bellen en sms met een databundel van 4 GB, 6 GB en 8 GB bij een tweejarig Sim Only-abonnement zijn voortaan 1 euro goedkoper. De databundel van 20 GB is zelfs 1,50 per maand goedkoper. 

Bron: Telecompaper

Publicatie: 1 december 2022

 

Youfone verhoogt 3 GB-bundel naar 4 GB

Telecomaanbieder Youfone verhoogt haar databundel van 3 GB naar 4 GB. De prijs voor de databundels blijft gelijk. 

Bron: Telecompaper

Publicatie: 22 nov 2022

 

Youfone vergroot databundels en rekent aansluitkosten

Zowel de grootste databundel als de kleinste databundel bij Youfone worden iets groter. De kleinste bundel is nu 1,5 GB en was 500 MB, de grootste bundel is 20 GB en was 10 GB. De abonnementsprijzen blijven daarbij gelijk.

Bron: Telecompaper

Publicatie: 28 sept 2022

 

Youfone Energie mag elektriciteit en gas leveren aan kleinverbruikers

De autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft op 25 augustus 2022 namens de Minister van Economische Zaken en Klimaat aan Youfone Energie B.V. de vergunningen verleend voor het leveren van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers.

Bron: ACM

Publicatie: 19 sept 2022        
 

Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

Abonnees van Youfone kunnen momenteel, via de bruikleendecoder, naar zowel Viaplay als F1 TV Pro kijken. De bruikleendecoder van Youfone draait op het Android TV OS besturingssysteem. Daardoor zijn bijna alle apps in de Google store te installeren op de decoder.  

Bron: Totaal TV

Publicatie: 3 maart 2022

 

Youfone provides Viaplay access through Android TV receiver

Youfone is offering their customers a TV receiver that runs on the Android TV operating system. Therefore it is possible for Youfone customers to download and install apps from all streaming providers from the Google Play Store. 

Bron: Telecompaper

Publicatie: 2 maart 2022        
 

Youfone doet wat Ziggo en KPN niet doen

De bruikleendecoder, de Amino IPTV-decoder, die Youfone sinds kort uitlevert, biedt de klant een grotere keuzevrijheid. De decoder draait volledig op het besturingsplatform Android TV OS en maakt onderdeel uit van het nieuwe TV-platform van Youfone.

Bron: Totaal TV

Publicatie: 25 okt 2020

Youfone start met sponsoring Team DSM

07 december 2021, Youfone en Team DSM zijn trots om hun strategische samenwerking aan te kondigen. Een groot en innovatief partnership dat integraal onderdeel zal worden van de internationale marketingstrategie van Youfone en bijdraagt aan hun groeiambities.

 

Youfone is opgericht in 2008 en gevestigd in Rotterdam. Youfone is de grootste onafhankelijke operator van Nederland met meer dan 450.000 klanten en biedt zowel mobiele als vaste diensten. In 2017 lanceerde Youfone zijn eigen tv-dienst met de nieuwste technologie. In januari 2021 heeft Youfone een B2B-unit toegevoegd die zich richt op het partnerkanaal. Door de jaren heen heeft Youfone vele awards gewonnen, voor beste klantenservice, beste sim-only provider en 3 jaar op rij als snelst groeiend bedrijf.

 

Als nieuwe partners zullen Youfone en Team DSM samen verschillende initiatieven starten die facetten van de wielersport dichter bij de fans zal brengen met behulp van de nieuwste technologie. Youfone zal prominent zichtbaar worden in de uitstraling van de wielerploeg vanaf het nieuwe seizoen. Deze samenwerking zal volledig worden geïntegreerd in de internationale marketing planning van Youfone. Bovendien, als key-partner van de WorldTour-ploeg, stelt Youfone het team in staat om met de beste kwaliteit bereikbaar te zijn en op deze manier samenwerking tussen atleten, coaches en experts wereldwijd verder te optimaliseren. Wielrennen is een pure teamsport en communicatie is een cruciale factor.

 

Valentijn Rensing (CEO Youfone): “We zijn verheugd en trots om dit nieuws over ons partnership en nauwe samenwerking met Team DSM te delen. We hebben het team leren kennen als een hecht collectief van gepassioneerde mensen en alle teamleden, zowel op als naast de fiets, jagen samen hun dromen na terwijl ze hun unieke "Keep Challenging" -model hanteren met mooie menselijke waarden als basis. Een geweldige groep mensen die hun missie wil bereiken door middel van samenwerking, passie, inzet, vreugde en – zeker – respect voor elkaar. We delen deze waarden met ze en het is de cultuur van het team die ons inspireert. De vooruitstrevende manier van denken van het team en het versterken van elkaar zijn symbolisch verbonden met onze business in mobiele telefonie, internet en tv. Moderne technologie stelt connectiviteit voorop, mensen kunnen hierdoor op individuele wijze communiceren en verbindingen leggen. Deze samenwerking zal onze groeistrategie krachtig ondersteunen en kansen creëren om op een nieuwe manier met onze klanten in contact te komen.”

 

Iwan Spekenbrink (CEO Team DSM): “We zijn erg trots dat een succesvol en snelgroeiend bedrijf als Youfone zich aan ons verbindt in zo'n belangrijk en strategisch partnership. Ze zijn enorm toegewijd en denken buiten de gebaande paden. Ze zijn een innovatieve en betrouwbare speler en klaar voor de toekomst. Hun business stelt mensen in staat om met elkaar te communiceren zonder te reizen. Ze worden gedreven door hun missie om voor iedereen de beste kwaliteit in telecom te leveren voor een goede prijs en daar zijn ze erg succesvol in, gezien de vele prijzen die ze winnen. Hun klantgedreven en mensgerichte aanpak past ook bij onze cultuur. Technologische ontwikkelingen en innovaties in de wielersport gaan hand in hand en versterken elkaar, daarnaast hebben deze een bewezen impact op resultaten. We kijken er naar uit om de komende jaren samen te werken met zo'n succesvol bedrijf.”

 

 

https://www.team-dsm.com/

 

https://www.youfone.nl/

Youfone levert vaste diensten via glasvezelnetwerk T-Mobile/Primevest

Rotterdam, 9 november 2021 –Vanaf vandaag levert Youfone haar vaste diensten, tv & internet ook via het glasvezelnetwerk van Primevest/ T-Mobile. 
 
Uitrol glasvezel in Nederland
In juni 2019 is T-Mobile samen met haar partner Primevest begonnen met de uitrol van het glasvezelnetwerk in Nederland. Na Den Haag en Eindhoven is sinds medio 2021 ook Rotterdam aangesloten op het supersnelle netwerk. De verwachting is dat in 2025 zo'n 84 procent van de huishoudens in Nederland is aangesloten. 


Bas van Dongen, Partner bij Primevest CP, “Wij zijn verheugd dat Youfone gebruik gaat maken van ons glasvezelnetwerk. Het openstellen van ons netwerk tegen aantrekkelijke tarieven voor alle partijen is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Alleen op deze manier kan er in Nederland op een duurzame en efficiënte wijze grootschalig glasvezel worden uitgerold en kan een onnodige dubbele aanleg van glasvezel worden voorkomen”. 
 
Stabiel & Betrouwbaar 

De verdere uitrol van glasvezel is goed nieuws voor Nederland én voor Youfone: dankzij het glasvezelnetwerk kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening verder optimaliseren.  
Glasvezel is betrouwbaar, stabiel en het kan veel hogere snelheden aan. Daarnaast is het ook nog een duurzamere en energiezuinigere oplossing.
 
Supersnel internet voor iedereen
Boven alles zijn we verheugd dat we nog meer klanten blij kunnen maken met de best mogelijke internetverbinding tegen een scherpe prijs. “We zijn ontzettend enthousiast dat wij gebruik kunnen maken van het Glasvezelnetwerk van Primevest/ T-Mobile. Als onafhankelijk telecom provider zijn wij goed om over de infrastructuur heen te rijden die andere spelers efficiënt aanleggen. Daarom werken wij altijd graag samen met sterke partners.'' Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. 
 

Nederlandse operator Youfone gaat vaste en mobiele diensten aanbieden op de Belgische markt via het Proximus-netwerk

Brussel, 21 januari 2021  Proximus heeft een wholesaleovereenkomst gesloten met Youfone, een van de belangrijkste onafhankelijke operatoren in Nederland. Als gevolg van die overeenkomst gaat Youfone vanaf april 2021 vaste en mobiele diensten aanbieden op de Belgische markt. 

Youfone is een in 2008 opgericht privébedrijf met zetel te Rotterdam, dat zich voornamelijk toelegt op het consumentensegment. Youfone is de grootste onafhankelijke operator in Nederland met meer dan 400.000 klanten, die zowel mobiele als vaste diensten afnemen.

Vanaf april 2021 zal Youfone zijn activiteiten uitbreiden naar de Belgische markt. Door de ondertekening van een wholesaleovereenkomst met Proximus zal Youfone zijn mobiele oplossingen kunnen aanbieden als MVNO op het netwerk met het ruimste bereik in België. Parallel hiermee hebben Proximus en Youfone ook een wholesaleovereenkomst ondertekend voor vaste internettoegang, waardoor de Nederlandse operator ook vaste diensten aan zijn aanbod kan toevoegen.

Dankzij het partnerschap met Proximus kan Youfone potentiële klanten in het hele land bereiken en zijn activiteiten snel opschalen. Voor Proximus betekent het akkoord een nieuwe stap in de goede richting om het potentieel van zijn netwerken ten volle te benutten.

Geert Standaert, Chief Technology Officer van Proximus: 
'We zijn verheugd deze wholesaleovereenkomst met Youfone te ondertekenen en een nieuwe operator op ons mobiele en vaste netwerk te verwelkomen. Youfone is een 'lean and mean' bedrijf dat zich richt op innovatieve, digitale en klantvriendelijke oplossingen. Ze hebben een indrukwekkend parcours afgelegd en kunnen terugkijken op heel wat successen in Nederland. We zijn blij dat wij hun voorkeurspartner in België zijn.' 

Valentijn Rensing, Group CEO van Youfone:
'We zijn heel blij dat we deze overeenkomst met Proximus kunnen ondertekenen, waardoor we ons dienstenaanbod tegen april 2021 ook op de Belgische markt zullen kunnen lanceren. Tijdens de onderhandelingen heeft Proximus steeds getoond dat het echt openstaat voor samenwerking. Dit heeft geleid tot een partnership op lange termijn dat waardecreatie voor beide partijen mogelijk maakt.'


Bron: Proximus.com

Youfone lanceert eerste tv-decoder met Android TV in Nederland

26 oktober 2020 – Youfone kondigde medio 2020 zijn bruikleendecoder met Android TV aan. Deze bruikleendecoder met ingebouwde Chromecast wordt nu aan klanten geleverd.

Youfone bruikleendecoder met Android TV
Kabelaanbieders bieden hun vaste diensten aan in combinatie met een bruikleendecoder. Zo'n decoder biedt abonnees onder andere live tv kijken, video-on-demand. Geen van deze decoders draait op Android TV, terwijl dat abonnees juist grotere keuzevrijheid geeft. Android TV is namelijk Googles besturingssysteem voor smart-tv's en laat gebruikers onder andere apps downloaden uit de Play Store.

Nu levert Youfone als eerste Nederlandse aanbieder zijn vaste diensten op een bruikleendecoder die op Android TV draait. Dat ontdekte TotaalTV. Vorig jaar had het Belgische Proximus al deze primeur bij onze zuiderburen.

Apps downloaden uit de Play Store
Youfone-klanten kunnen met deze decoder dus apps en games te downloaden uit de Google Play Store. Voorbeelden zijn de apps van streamingdiensten als Videoland, NPO Start/NPO Plus. NLziet, Dplay, Disney+ en Amazon Prime Video. Helaas is de Netflix-app nog niet op het apparaat te vinden. Deze streamingdienst heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven, ondanks dat de decoder al wel door Netflix is gecertificeerd.

Chromecast ingebouwd
De tv-decoder komt ook met Chromecast-ondersteuning. Hierdoor kunnen abonnees content streamen vanaf hun telefoon, tablet of laptop naar hun tv. Niet alleen films, programma's, apps en games kunnen rechtstreeks naar de tv worden gestreamd, maar ook foto’s en muziek.

De nieuwe decoder is ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten 24i en Amino en biedt beeldkwaliteit tot maximaal 4K. Youfone levert zijn tv- en internetdiensten aan via het KPN-netwerk en dat betekent dat deze nieuwe tv-decoder en de bestaande exemplaren alleen kunnen worden gebruikt met een internetverbinding van KPN.

Bron: Androidwereld.nl

Youfone launches the first TV decoder with Android TV in the Netherlands

October 26, 2020 – Youfone announced its loan decoder with Android TV in mid-2020. This loan decoder with Chromecast built-in is now being delivered to customers.

Youfone loan decoder with Android TV
Cable providers offer their fixed services in combination with a loan decoder. Such a decoder offers subscribers, among other things, watching live TV, video-on-demand. None of these decoders run on Android TV, while that gives subscribers greater freedom of choice. Android TV is Google’s operating system for smart TVs and allows users to download apps from the Play Store, among other things.

Now delivers Youfone first Dutch provider services are fixed on a loan decoder running on Android TV. TotalTV discovered this . Last year, the Belgian Proximus already had this scoop at our southern neighbors.

Download apps from the Play Store
Youfone customers can therefore download apps and games from the Google Play Store with this decoder. Examples are the apps of streaming services such as Videoland, NPO Start / NPO Plus. NL sees, Dplay, Disney + and Amazon Prime Video. Unfortunately, the Netflix app is not yet available on the device. This streaming service has not yet given permission for this, despite the fact that the decoder has already been certified by Netflix.

Chromecast built-in
The TV decoder also comes with Chromecast support. This allows subscribers to stream content from their phone, tablet or laptop to their TV. Not only movies, programs, apps and games can be streamed directly to the TV, but also photos and music.

The new decoder was developed in collaboration with manufacturers 24i and Amino and offers image quality up to a maximum of 4K. Youfone supplies its TV and internet services via the KPN network, which means that this new TV decoder and the existing ones can only be used with a KPN internet connection.

Bron: Techlargest.com

Youfone doet wat Ziggo en KPN niet doen

25 oktober 2020 – Eindelijk is in Nederland een aanbieder van tv- en internet opgestaan die met de geleverde bruikleendecoder de klant een grotere mate van keuzevrijheid geeft.

Youfone is onlangs begonnen met het uitleveren van een nieuwe bruikleendecoder aan klanten die tv en internet kopen die een grotere keuzevrijheid heeft. Het gaat om een IPTV-decoder van fabrikant Amino die volledig op het besturingsplatform Android TV OS functioneert. Naast het bekijken van het tv- en on demand-aanbod van Youfone kunnen gebruikers zelf de decoder zelf uitbreiden met apps die via de Google Play Store zijn te downloaden. Hiervoor is wel een Google-account nodig. Op deze manier kan direct via de bruikleendecoder van Youfone gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld streamingsdiensten als Videoland, NPO Start/NPO Plus. NLziet, Dplay, Disney+ en Amazon Prime Video. Grote uitzondering is de meest gebruikte streamingdienst Netflix. Vooralsnog geeft Netflix geen toestemming voor het installeren van de app. Dit ondanks dat dit model Amino IPTV-decoder wel door Netflix is gecertificeerd.

Nieuw TV-platform
Youfone heeft in de afgelopen maanden ongemerkt een nieuw TV-platform in gebruik genomen. Hiervan is de nieuwe bruikleendecoder van fabrikant Amino onderdeel. Vanwege de coronacrisis en de beperkende maatregelen voor grotere samenkomsten die gelden, kon Youfone het nieuwe platform niet grootschalig in het nieuws brengen. Youfone levert via de netwerken van KPN – zowel koper als glasvezel – als serviceprovider tv- en internetdiensten aan consumenten en bedrijven aan. Het maakt hierbij gebruik van de mogelijkheid die KPN aanreikt om een eigen TV-platform met bijbehorende bruikleendecoders te gebruiken. Deze decoders – en dus ook deze nieuwe IPTV-decoder – kunnen alleen gebruikt worden met een internetverbinding van KPN.

Volgen meer aanbieders?
Youfone is de eerste aanbieder van vaste diensten die Android TV OS als besturingssysteem gebruikt bij de eigen bruikleendecoder. Dit heeft niet alleen als voordeel dat apps direct vanuit Google Play Store beschikbaar zijn. Ook streamingtechniek Google Cast (Chromecast) is een werkend onderdeel van de nieuwe decoder van Youfone. In enkele andere landen – zoals in België bij Proximus – wordt Android TV OS al langer gebruikt. In Nederland had KPN de kans met de nieuwe 4K Ultra HD-decoder Arris VIP5202 om Android TV OS te ondersteunen. Maar KPN koos ervoor om in deze decoder als besturingssysteem een gesloten Linux-variant te kiezen die ook in andere modellen bruikleendecoders door het telecombedrijf worden gebruikt. Ziggo gebruikt het Horizon-platform Horizon van Liberty Global in de bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL. Binnen dit platform is wel ruimte om de  mogelijkheden met apps uit te breiden. Maar dit is niet vergelijkbaar met de hoeveelheid apps die in de Google Play Store worden aangeboden. De verwachting is dat zowel Ziggo als KPN niet binnen korte en middellange termijn naar Android TV OS gaan overstappen.

Bron: TotaalTV

Youfone introduceert bellen via 4G en WiFi voor Sim Only-klanten

Rotterdam, 8 oktober 2020 – Telecomprovider Youfone kondigt een nieuwe dienst aan voor haar Sim Only-klanten: Bellen via 4G (VoLTE) en WiFi (VoWiFi). Deze dienst is inmiddels uitgerold naar bestaande klanten en beschikbaar voor nieuwe mobiele klanten.

Dankzij 4G-bellen kan een telefoongesprek ook plaatsvinden als een smartphone geen belsignaal ontvangt. Of als de telefoonverbinding niet optimaal is. Een smartphone kiest automatisch het best beschikbare signaal. VoWiFi is een aanvulling op 4G-bellen. Zodra het 4G-signaal minder sterk is dan het WiFi-netwerk waarmee een smartphone is verbonden, wordt het gesprek automatisch overgenomen. En andersom. Het levert een aantal voordelen op ten opzichte van ‘mobiel’ bellen, zo is de geluidskwaliteit beter. Daarnaast start een oproep sneller vanwege een kortere verbindingstijd. Het kost de klant geen extra MB’s, omdat de belminuten uit de belbundel komen. Klanten bepalen zelf of zij willen bellen via 4G en WiFi, door de functie op een toestel te activeren.

Youfone levert in Nederland de eerste Android TV operator tier service, mogelijk gemaakt door 24i en Amino

 • Met de eerste Android TV operator tier service onderscheidt Youfone zich in de hoog-competitieve Nederlandse markt. 
 • In plaats van een ontwikkelproject van traditioneel zo’n 12 tot 18 maanden, heeft Youfone zijn user experience en consumentenaanbod ververst in een project van amper 5 maanden, waarbij het zijn CAPEX en OPEX significant heeft verlaagd. 
 • De implementatiesnelheid kon worden gerealiseerd door de end-to-end oplossing van 24i en Amino.
 • De service bevat innovatieve functies zoals “Chromecast built-in”, om het streamen van mobiel of tablet naar de TV te vereenvoudigen. 


Cambridge en Amsterdam, 13 augustus 2020 –  Amino en haar dochteronderneming 24i hebben vandaag aangekondigd dat Youfone de eerste Android TV operator tier service in Nederland heeft gelanceerd. Vanaf 3 augustus 2020 levert Youfone haar klanten een “next generation” geïntegreerde dienst voor OTT, VoD en Live TV op televisies en mobiele apparaten.

De Youfone service is gebaseerd op het 24i Video Experience Platform en de set-top boxen van Amino, die samen een end-to-end oplossing vormen. Hiermee heeft de Nederlandse MVNO de user experience helemaal kunnen vernieuwen en het bereik van haar TV-diensten kunnen uitbreiden.

“De unieke kracht, flexibiliteit en functies van de geïntegreerde oplossing van 24i en Amino maakt dat Youfone in slechts 5 maanden de eerste Android TV operator tier service van Nederland heeft kunnen lanceren, in plaats van een groot ontwikkelproject van een jaar of langer te moeten doorlopen als we een andere route hadden genomen,” zegt Valentijn Rensing, CEO van Youfone. 

“Een cruciaal voordeel van de oplossing van 24i en Amino is dat het écht end-to-end is. Het omvat alle functies die we nodig hebben: content ingest, encoding en transcoding, management, customer care, contentdistributie, alle benodigde software van frontend tot backend, en zelfs de set-top boxen die onze klanten gebruiken,” concludeert Rensing.

Opgebouwd uit het 24i Video Experience Platform, Amino 7x Android set-top boxen, en Amino OS is dit de eerste exploitatie van een gezamenlijke 24i en Amino cloud-based oplossing die video delivery vanuit iedere bron naar ieder device ondersteunt. 

Youfone, wiens TV-dienst in 2017 werd gelanceerd, vroeg 24i en Amino in december 2019 om een uitgebreide TV- en OTT-dienst te leveren. 24i en Amino werken samen om alles te leveren wat voor de Youfone-dienst nodig was, van smart Set-Top-Box (STB) hardware, service management, een robuuste backend, en een intuïtieve user interface. De functionaliteit omvat transcoding, middleware, CDN, en frontend applicaties voor Android, iOS mobiele telefoons en tablets; dat maakt live TV mogelijk, evenals catchup, restart en nPVR voor ongeveer 100 kanalen. Het is de eerste gezamenlijke exploitatie die is aangekondigd sinds 24i in juli 2019 door Amino Technologies werd overgenomen.

De turn-key multiscreen-oplossing biedt Youfone de operationele flexibiliteit om lokale of gehoste live en on-demand streaming op ieder medium en platform af te leveren, inclusief Linux en Android TV. De hardware draait op AminoOS, geheel gemanaged door Amino SM Engage, Amino’s cloud-based service management platform. 

De oplossing is een hybride cloud deployment, die profiteert van de on-premise private cloud services voor 24/7 headend services; dit minimaliseert infrastructuurkosten en public cloud services, en maximaliseert tegelijkertijd de flexibiliteit. Het levert Youfone uitgekiende, modulaire servicecomponenten op, variërend van content ingest, infrastructuur, capacity load, API en frontend monitoring, tot change management en 3rd party support.

“De innovatieve oplossingen van 24i en Amino, gecombineerd met de expertise van onze teams, stellen Youfone in staat om een Android TV service te lanceren, gedragen door het 24i Video Experience Platform, en om hun bestaande set-top boxen te vervangen door geavanceerde Amino 7x devices,” zegt Donald McGarva, Amino Group Chief Executive Officer. 

“Traditioneel gezien vraagt het ontwikkelen van een geavanceerde, geïntegreerde OTT, VoD en Live TV service een jaar of langer en zou technisch gezien heel uitdagend zijn. Vóór het 24i Video Experience Platform (VEP) waren aanbieders als Youfone gedwongen een keuze te maken uit extreem dure, over geavanceerde systemen van één leverancier of onvolgroeide systemen met ontbrekende functionaliteit van één leverancier, of voor de complicaties, vertragingen en risico’s die samenhangen met een oplossing die door verschillende toeleveranciers wordt geleverd. Dat we voor Youfone in Nederland de eerste grote Android TV operator tier service zo snel operationeel hebben gekregen, bewijst dat in de hedendaagse markteisen voor multiscreen-diensten  VEP de ideale oplossing is,” stelt McGarva.

Youfone gaat de strijd aan met dure telecomproviders: een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie

Rotterdam, 4 augustus 2020 – Youfone, de telecomprovider die de strijd aangaat met dure telecomproviders en aantoont dat het niet nodig is om de hoofdprijs te betalen voor internet en tv, biedt gratis FOX Sports Eredivisie voor abonnees. Om voetballiefhebbers de mogelijkheid te bieden vanuit huis de eredivisiewedstrijden te kijken die vanaf 12 september weer beginnen, krijgen zij een jaar lang gratis FOX Sports 1, 2 en 3*.  

De diensten van Youfone
Net als grote telecomproviders zoals Ziggo en KPN biedt Youfone klanten internet, tv en bellen, maar dan voor een vriendelijkere prijs. De diensten die Youfone levert zijn hetzelfde, ook op het gebied van kwaliteit. Klanten hebben de keuze uit drie pakketten (Internet Only, Internet & TV, en Internet, TV en Vast Bellen) die stuk voor stuk betaalbaarder zijn dan vergelijkbare pakketten bij de concurrentie. Bovendien zijn er drie verschillende extra sportpakketten beschikbaar, FOX Sports Eredivisie, FOX Sports International en Ziggo Sport Totaal.

Met de tijdelijke FOX Sports-actie komt Youfone voetbalfans tegemoet die vanwege het coronavirus niet naar het stadion mogen om een wedstrijd bij te wonen. De belangrijkste voetbalwedstrijden worden lang niet meer alleen op FOX Sports 1 getoond, vandaar dat Youfone ook FOX Sports 2 en 3 in zijn pakket én de aanbieding heeft opgenomen. Zo missen liefhebbers geen enkele wedstrijd van hun favoriete club. Naast voetbal genieten zij daarnaast met het gratis inbegrepen kanaal Eurosport 1 ook van de grote wielerwedstrijden die dit jaar worden verreden in augustus, oktober en september. Van 1 tot en met 31 augustus rekent Youfone bovendien tijdelijk geen aansluitkosten bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

*Bij afsluiten van het Alles-in-1- of het Internet & TV-pakket van Youfone ontvangen abonnees een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie. Daarna betalen ze 7,50 euro per maand. Deze actie geldt tot en met 31 augustus.

Youfone neemt een belang in Datri

Vrijdag 24 juli 2020
Telecomprovider Youfone betreedt de zakelijke markt
Rotterdamse telecomprovider Youfone heeft een belang genomen in zakelijke telecomdienstverlener Datri. De keuze past bij de strategie om de innovatieve en slimme diensten van Youfone in de zakelijke markt te introduceren.

Wouter Borst, directeur van Datri: “Bij Datri willen we geavanceerde technologie eenvoudig en toegankelijk maken voor bedrijven. We zoeken altijd naar hoogwaardige, innovatieve partnerships die waarde toevoegen voor onze businesspartners en zakelijke eindklanten. De samenwerking met Youfone is hier een perfect voorbeeld van. Youfone staat bekend om zijn sterke propositie, kennis en volwaardig IT-platform waarmee het mogelijk wordt om te automatiseren. Met het belang van Youfone in Datri krijgen we toegang tot deze belangrijke elementen, waardoor we écht verschil kunnen maken in de zakelijke telecommarkt.”

“Gezien de recente ontwikkelingen waarbij een aantal zakelijke dienstverleners de markt verlieten, zagen we mooie kansen ontstaan voor Youfone. Met de telecom- en e-commerce-expertise van Youfone en de specialistische kennis van Datri op het gebied van managed services, bieden we de zakelijke klant vele synergievoordelen’’, aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone.

Bron: Persberichten.com

Youfone en Discovery Benelux sluiten distributieovereenkomst

Woensdag 20 mei 2020
Vanaf 1 juni hebben klanten van Youfone de zenders Discovery, TLC, Investigation Discovery en Eurosport 1 standaard in hun pakket. Mediabedrijf Discovery Benelux en telecomprovider Youfone sloten recent een overeenkomst die toegang tot de zenders, maar ook tot de digitale rechten voor een lange termijn mogelijk maakt. Daarmee kunnen Youfone klanten overal in Europa kijken naar de zenders van Discovery Benelux.

Youfone biedt al sinds 2017 thuisdiensten aan in de vorm van alles-in-1 pakketten (tv, internet en vast bellen). Sinds kort is daar het Standaard pakket aan toegevoegd. Dit pakket bevat internet en tv. Voor klanten van Youfone die iets extra’s willen is er het Premium pakket, waarmee ze naar nog meer Discovery zenders zoals Animal Planet, Discovery Science en Eurosport 2 kunnen kijken.

Om de samenwerking te vieren krijgen alle nieuwe klanten van Youfone twee maanden gratis toegang tot Dplay, de streamingdienst van Discovery. Klanten krijgen via Dplay daarnaast toegang tot nog meer Discovery merken zoals HGTV, Food Network,  MotorTrend en de natuurdocumentaires van de BBC.

Vanaf aanstaande maandag 25 mei maakt Youfone de samenwerking met Discovery Benelux voor een breed publiek bekend in hun landelijke reclamecampagne.

Bron: Telecompaper

Red Bee Media verzorgt channel distribution services voor Youfone TV in Nederland

Dinsdag 12 mei 2020
Red Bee Media gaat de dienstverlening voor kanaaldistributie verzorgen voor de onafhankelijke Nederlandse telecomprovider Youfone. Via de ‘Channel Store’ van Red Bee kan Youfone hoogwaardige televisiebundels creëren met nationaal en internationaal nieuws, sport en entertainment voor hun TVabonnementsdienst. Red Bee verwelkomt Youfone in zijn groeiende groep van internationale klanten die profiteren van de Channel Store. Deze biedt toegang tot een global platform voor signaalaggregatie en een catalogus van 10.000 kanalen.

‘Wij hebben voor Red Bee gekozen vanwege hun brede aanbod van kanalen en soepele dienstverlening’, aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. ‘Wij willen onze abonnees een geweldige mix bieden van live en on-demand content, en met Red Bee is dat precies wat we krijgen, compleet met een snelle en makkelijke structuur.’

‘Red Bee biedt enkele van de meest uitgebreide diensten voor kanaalaggregatie ter wereld, en wij zijn blij dat de keus van Youfone op ons is gevallen om zenderpakketten samen te stellen voor hun abonnees,’ zegt Josbert van Rooijen, Head of Market Area Benelux & CEE bij Red Bee Media. ‘De Channel Store maakt live content van over de hele wereld op een eenvoudige manier toegankelijk. Onze klanten hoeven alleen nog maar de juiste kanalen te kiezen die bij hun brand passen en waarmee ze hun kijkers tevredenstellen.’

De Channel Store is een wereldwijd platform voor signaalaggregatie en -distributie, waar op simpele wijze live content wordt samengevoegd die afkomstig is uit diverse bronnen in het mondiale netwerk van Red Bee. Dit netwerk omvat interne en externe playout-bronnen, glasvezelverbindingen via de vaste lijn, webstreams, veilige internetdoorgifte en satelliet-downlink via de eigen teleport-faciliteiten van Red Bee.

Momenteel zijn er ruim 1000 kanalen actief en een catalogus van ruim 10.000 kanalen die op ieder gewenst moment snel kunnen worden opgestart. De Channel Store krijgt signalen van meer dan 100 leveranciers en distribueert kanalen naar nu al ruim 30 partners.

Bron: Red Bee Media

Youfone introduceert Visual Voicemail

Dinsdag 19 november 2019
Zien welke voicemailberichten je hebtEen nieuw voicemailbericht afluisteren gaat al jaren ongeveer hetzelfde. Je belt naar je voicemailbox, vervolgens krijg je te horen hoeveel nieuwe en bewaarde berichten je hebt. Vergeleken met alle innovaties op je mobiel gaat dat er dus nog behoorlijk ouderwets aan toe. Abonnees van Youfone krijgen er dit jaar gratis een mogelijkheid bij: Visual Voicemail. Hiermee zie je precies hoeveel voicemails je hebt en van wie. Opnieuw laat de telecomprovider zien voorop te lopen met innovaties.
 


Hoe gebruik je Visual Voicemail?
Afhankelijk van het toestel is de functie al ingebouwd (iPhone) of installeer je een app (Android). In beide gevallen krijg je een lijst van ingesproken berichten te zien. Compleet met afzender en lengte. Tijdens het afluisteren schakel je makkelijk over op de speaker, pauzeer je de boodschap of spoel je een stukje terug. Het is ook mogelijk om een specifiek bericht door te sturen of te bewaren op de telefoon. Visual Voicemail maakt deze vertrouwde functie weer smart.
 


Overzicht: slimmer en sneller
Nu alle berichten overzichtelijk in een lijst staan, levert dat een belangrijk voordeel op: je bepaalt zelf welk bericht je afluistert en in welke volgorde. Dus niet langer alle berichten in vaste volgorde achter elkaar afluisteren. Je tikt er gewoon eentje aan in de lijst en die luister je af. Dus je luistert berichten sneller af. En je verwijdert ze ook een stuk sneller: tik op ‘verwijder’ en hij is weg. 

Youfone introduceert eigen glasvezelaanbod

Woensdag 16 januari 2019
Youfone is gestart met het aanbieden van glasvezelabonnementen. Sinds deze week biedt Youfone glasvezel-pakketten met snelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbps. Klanten kunnen kiezen tussen een losse internet aansluiting, een abonnement met tv en internet, een abonnement met tv, internet en bellen of een abonnement met alleen internet en bellen. 

 

Het goedkoopste abonnement met 50 Mbps kost EUR 35,00 per maand op basis van een tweejarig contract, waarmee Youfone zich aan de onderkant van de markt begeeft. Alleen T-Mobile is goedkoper (EUR 32,50) en Telfort zit op hetzelfde prijsniveau. NLE vraagt voor het goedkoopste glasvezelpakket EUR 36,00 per maand en andere providers zitten qua prijs minimaal boven de EUR 40,00. 

 

Goedkopere tweejarige contracten
Abonnementen met een looptijd van twee jaar zijn EUR 1,00 per maand goedkoper dan contracten met een looptijd van 1 jaar. De abonnementen met een snelheid van 100, 200 en 500 Mbps kennen een maandelijkse abonnementsprijs van respectievelijk EUR 39,00, EUR 44,00 en EUR 51,00 per maand op basis van een tweejarig contract.

 

Televisie aanbod
Youfone rekent voor een tv-aansluiting EUR 12,00 per maand. Dit is inclusief het basis zenderpakket en één tv-ontvanger. Een extra tv-ontvanger kost EUR 5,00 per maand. Youfone biedt tegen meerprijs een groot aantal extra tv-pakketten. 

 

Vaste telefoonaansluiting
Een telefoonaansluiting kost EUR 1,00 per maand extra, waarbij Youfone voor EUR 2,00 per maand een bundel aanbiedt waarmee 1.000 minuten per maand gebeld kan worden met andere vaste- of mobiele Youfone klanten die deze bundel hebben geactiveerd. Voor EUR 5,00 per maand kan onbeperkt naar vaste nummers gebeld worden en voor EUR 10,00 per maand ook onbeperkt naar mobiele nummers. Tot slot biedt Youfone voor EUR 2,00 per maand een bundel waarmee met 50% korting op de normale tarieven internationaal gebeld kan worden. 

ESET Nederland breidt samenwerking uit met Youfone

Woensdag 9 oktober 2019
ESET Nederland, de grootste leverancier van endpoint security uit de Europese Unie, maakt bekend de huidige samenwerking met telecomprovider Youfone verder uit te breiden. De twee partijen hebben al een samenwerkingsverband sinds 2016. Voorheen hadden abonnees van Youfone al de mogelijkheid een speciale variant van ESET Mobile Security af te nemen voor hun mobiele telefoon. Dat beveiligingsaanbod is nu uitgebreid door abonnees bescherming voor twee extra devices te bieden, zoals een laptop, tablet of PC. 


Youfone, één van de grootste Sim Only-providers in Nederland, staat bekend om de beste service en technologische innovatie in hun vakgebied. Zo bieden ze sinds 2017 naast de Sim Only-abonnementen voor telefoons nu ook Internet & tv-diensten aan. Bij innovaties van deze aard behoort ook aandacht voor een goede beveiliging ervan. Youfone streeft ernaar hun klanten de beste beveiliging te bieden. Het samenwerkingsverband tussen Youfone en ESET Nederland is daarom uitgebreid: zo krijgen klanten van Youfone nu bij het afsluiten van een internetbundel ook de mogelijkheid om hun aankoop uit te breiden met goede internetbeveiliging, ESET Internet Security.


“Youfone vindt de online veiligheid van haar klanten belangrijk,” licht Valentijn Rensing, CEO van Youfone, toe. “Daarom is het belangrijk om klanten de mogelijkheid te geven zich gemakkelijk en snel te beveiligen via ons innovatieve platform. We zijn dan ook blij met deze verdieping van de samenwerking,” aldus Rensing. 


Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, ziet ook mooie kansen in deze samenwerking: “Ondanks dat een dergelijke samenwerking niet uniek is in de markt, zal hier het verschil worden gemaakt door de focus op gebruiksgemak en het ondersteuningsniveau bij de gezamenlijke dienstverlening.” Hierin biedt ESET de technologie en Youfone het gemak en de innovatie: samen streven ze ernaar Nederland weer wat veiliger te maken.

Youfone beste probleemoplosser 2018

Vrijdag 18 januari 2019
Met een oplossingspercentage van 99% is Youfone voor de derde keer uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecom providers in de sector.

 

De Klacht.nl Award 2018 wordt uitgereikt aan ondernemingen die meer dan 50 klachten per jaar ontvangen en op meer dan 95 procent van de klachten reageren en een oplossing plaatsen.

Bron: klacht.nl

Youfone komt met nieuwe aanbiedingen

Woensdag 2 januari 2019
Ook dit jaar gaat Youfone van start met een aantal bijzonder scherpe aanbiedingen. Vorig jaar vierde de sim only provider grootschalig haar 10-jarig bestaan met de actie: 10 GB data voor 10,- euro. Vanaf 2 januari worden daar nog twee 10,- euro aanbiedingen aan toegevoegd voor de gemiddelde- en grote beller. Daarnaast vervalt de 19,- euro aansluitkosten bij een 1 en 2 jaar abonnementen waardoor iedereen kosteloos kan overstappen.


Youfone positioneert zich op deze manier sterk ten opzichte van de concurrentie. Naast prijs loopt de organisatie ook met kwaliteit voorop. De provider maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Vanaf half januari levert het bedrijf ook glasvezel internet en meerdere DSL snelheden. 


De Rotterdamse onderneming is van plan om aankomend jaar flink door te groeien. ‘’Omdat we slim organiseren houden we onze operationele kosten laag. Daarom kunnen we een scherpe prijs aanbieden zonder dat het ten koste gaan van de kwaliteit.’’ Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. 


De drie sim only actiebundels voor tien euro zijn: 10 GB data only, 6 GB + 250 belminuten en 3 GB + onbeperkt bellen. Hoe lang consumenten gebruik kunnen maken van de aanbieding is nog niet bekend. 

Youfone komt niet met prijsverhoging

donderdag 17 mei 2018
Youfone ziet geen reden om in de nabije toekomst de tarieven voor internet, tv en vast bellen te verhogen. Dit in tegenstelling tot vrijwel alle andere providers die wel forse prijsverhogingen hebben aangekondigd.

Net als vorig jaar gaan ook dit jaar de tarieven omhoog bij de meeste aanbieders. Eerder gaven onder meer Ziggo, KPN, Telfort en XS4ALL aan een prijsverhoging door te voeren per 1 juli 2018. Bij Ziggo gaat het om een gemiddelde stijging van € 1,65 per maand. KPN wijzigt de tarieven met € 2,50 tot € 3,50 bovenop de huidige prijs voor de verschillende tv- en internetpakketten. Doordat de prijzen harder stijgen dan de inflatie, mogen klanten hun contract kosteloos opzeggen en wisselen van provider.Als reden dat Youfone geen prijswijzigingen doorvoert geeft Youfone directeur Valentijn Rensing aan dat: “Youfone heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een eigen TV-platform in samenwerking met Huawei, waardoor wij als een van de weinige partijen binnen de markt een eigen aanbod hebben. Wij verwachten dan ook een sterke toename van nieuwe klanten die hun huidige contract kosteloos kunnen opzeggen.” 
 
Youfone biedt sinds eind vorig jaar ook televisiediensten inclusief gratis interactieve diensten, zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren. Bij andere aanbieders moet daar meestal extra voor worden betaald.

 

Youfone viert 10-jarig bestaan met giga aanbieding

donderdag 1 februari 2018
Met een enorme knal viert sim-only-provider Youfone komende maanden het 10-jarig bestaan. Vanaf 1 februari trakteert Youfone nieuwe klanten op een bundel van 10 GB voor maar liefst 10 euro. Niet eerder bood een provider voor zo’n lage prijs de klant zoveel GB aan.Youfone wil groots uitpakken om het succes van het bedrijf te vieren. In oktober vorig jaar ontpopte de onderneming zich ook nog eens als tv-platform. Kortom het gaat goed met Youfone en dat succes wil het bedrijf graag met haar klanten delen. De komende maanden zal het verschillende cadeautjes uitdelen, in de zomer gebeurt dat aan bestaande klanten.

Youbileum
''Tijdens ons 'Youbileum' ofwel jubileum, willen we de markt overduidelijk laten zien dat wij aanwezig zijn en steeds sterker worden’’, vertelt directeur/oprichter Valentijn Rensing van Youfone. Via reclamespots op televisie, posters op NS-stations, billboards lang snelwegen en natuurlijk via social media kan niemand er meer omheen dat Youfone één van de serieuze spelers in de markt is.

Youfone mag dan zijn begonnen als goedkope prijsvechter in de sim-only markt, de laatste jaren ontwikkelt de onderneming zich steeds meer als kwalitatieve provider. Dus naast prijs gaat het Youfone ook om de beste service en beste technologie. ,,Omdat wij een relatief kleine speler zijn, hebben we meer slagkracht om snel veranderingen door te voeren’’, aldus Rensing. ,,Dat biedt de klant allerlei voordelen, zoals een lage prijs.’’

Met de traktatie van Youfone blijft het niet bij een stuntdeal van 10 GB. Komende maanden komt het bedrijf  met nog meer verrassingen om de verjaardag kleur te geven.

Youfone breidt verder uit met Ziggo Sport Totaal

maandag 15 januari 2018
Youfone biedt met ingang van 15 januari Ziggo Sport Totaal aan. Abonnees met een tv ontvanger van Youfone kunnen voor 13,95 Euro per maand kijken naar Ziggo Sport Totaal.Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 lineaire televisiezenders met aandacht voor verschillende sporten, waaronder voetbal, golf, basketbal, tennis en autosport. Ziggo Sport Totaal is te ontvangen bij een Alles-in-1, TV & Internet of TV Thuis pakket en uitsluitend voor abonnees met een tv ontvanger van Youfone. 

Onlangs werd het basispakket al op veler verzoek verder uitgebreid met de Belgische zenders Eén en Canvas en zijn de extra pakketten aangevuld met de zenders Fine Living en Family7. Ook komen er begin februari diverse Scandinavische krimi’s beschikbaar van Lumière. 

De markt vooruit
YoufoneTV is één van de voorlopers in het aanbod van interactieve TV via het internet, waarmee je als consument kunt kijken wat je wilt, waar en wanneer je dat wilt. Met een maximale internetsnelheid van 100Mbps, via het vaste netwerk, maar ook online via een tablet of smartphone. Interactieve diensten waar meestal voor moet worden betaald, zoals begin gemist, opnemen en pauzeren, zijn bij YoufoneTV gratis. Daarnaast levert Youfone ook films en series on demand aan klanten.

Rotterdams telecombedrijf verovert de TV-markt

vrijdag 22 december 2017
Video (terug)kijken on demand, op ieder apparaat, altijd en overal. Dat kan met de nieuwe dienst: YoufoneTV. Onlangs lanceerde de Rotterdamse sim-only provider in samenwerking met Huawei een gloednieuw Over-The-Top tv-platform (OTT). YoufoneTV voorziet hiermee in kwalitatieve en snelle online (video)content buiten het gesloten netwerk van een kabelaar of telecomaanbieder als KPN of Ziggo en gaat daarmee direct de concurrentie aan met de bestaande grote spelers.“We dagen de grote jongens uit en willen ons onderscheiden in prijs, technologie en aanbod” (Valentijn Rensing, CEO)

Youfone biedt sinds september dit jaar naast sim-only, internet en vast bellen ook tv aan. Met een uitgebreid aanbod van (zelf samen te stellen) zenderpakketten, scherpe introductieprijzen en het snelst mogelijke internet via KPN, weet YoufoneTV zich als sterke, nieuwe speler op de tv-markt te presenteren. Een alles-in-1 abonnement kost de eerste zes maanden 19,95 euro per maand, waarvoor vanaf komend weekend flink campagne wordt gevoerd. De gemiddelde introductieprijs bedraagt 29,95 euro per jaar. YoufoneTV gaat daarmee direct de concurrentie aan met bestaande spelers op de tv-markt.
“We verwachten met deze prijsdruk snel marktaandeel op te bouwen onder vooral twintigers en dertigers. Maar investeren onder het motto ‘Wat YOU wil’ tegelijkertijd in hoge service, goede kwaliteit en veel flexibiliteit. We werken continue aan het verbeteren en integreren van nieuw aanbod en sluiten daarmee nauw aan op de wensen van de klant, aldus Rensing.

Keuzevrijheid
De nieuwe uitdager op de tv-markt biedt abonnees een tot nu toe ongekende keuzevrijheid. Op dit moment is er een beschikbaar aanbod van meer dan 100 zenders. YoufoneTV levert in de basis 26 zenders in HD-kwaliteit. Hierin wordt onder andere het veelgevraagde hoofdkanaal FOX Sports 1 van betaalzender FOX Sports Eredivisie gratis aangeboden. Extra zenders kunnen maandelijks geheel naar wens worden toegevoegd, of opgezegd. 

Uitgebreid zenderpakket
Steeds worden nieuwe zenders toegevoegd en de video on demand-catalogus verder uitgebreid. Sinds deze week is het basispakket op veler verzoek verder uitgebreid met de Belgische zenders Eén en Canvas en zijn de extra pakketten aangevuld met de zenders Fine Living en Family7. Vanaf volgend jaar wordt daar de zender Ketnet aan toegevoegd en wordt het sportaanbod aanzienlijk verder uitgebreid. Ook komen er dan diverse Scandinavische krimi’s beschikbaar van Lumière. 

De markt vooruit
YoufoneTV is één van de voorlopers in het aanbod van interactieve TV via het internet, waarmee je als consument kunt kijken wat je wilt, waar en wanneer je dat wilt. Met een maximale internetsnelheid van 100Mbps, via het vaste netwerk, maar ook online via een tablet of smartphone. Interactieve diensten waar meestal voor moet worden betaald, zoals begin gemist, opnemen en pauzeren, zijn bij YoufoneTV gratis. Daarnaast levert Youfone ook films en series on demand aan klanten.

Telecombedrijven verlagen boetes voor opgezegde wanbetalers

donderdag 19 oktober 2017
Nederlandse telecombedrijven gaan lagere boetes opleggen aan klanten van wie het contract is beëindigd wegens wanbetaling. Tien grote providers hebben daarover afspraken gemaakt met de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De toezichthouder constateerde dat vaak incassobureaus worden ingezet bij schulden in verband met telefoonabonnementen.Providers brachten vaak alle kosten in rekening voor de maanden dat het abonnement nog zou doorlopen. Op aandringen van de ACM wordt het schadebedrag verlaagd naar de helft van de resterende termijnen.

Er waren nog geen regels voor de hoogte van de schadevergoeding. "Providers deden dat allemaal op hun eigen manier. Klanten wisten daardoor niet waar ze aan toe waren en werden vaak met hoge bedragen geconfronteerd", zegt een woordvoerder van de ACM. De autoriteit hoopt dat door de afspraken minder vaak incassobureaus op klanten worden afgestuurd.

De telecombedrijven gaan verder duidelijkere informatie geven over de incassoprocedure. T-Mobile, Vodafone, Tele2, Ben, hollandsnieuwe, Simpel, Simyo en Youfone hebben de wijzigingen al doorgevoerd. KPN doet dat uiterlijk 1 januari en Telfort volgt in maart volgend jaar.

Het is de tweede grote wijziging in regels voor de telecombranche dit jaar. Sinds januari wordt een smartphone op afbetaling aangemerkt als lening, en worden klanten die zo'n lening aangaan geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). "We denken dat met deze maatregelen een belangrijke piketpaal is geslagen", zegt de ACM.

De toezichthouder wil dat incassobureaus hun gedrag structureel aanpassen. De autoriteit deed in 2015 een groot onderzoek naar de praktijken bij incassobureaus en concludeerde toen dat er veel misgaat. De ACM probeert de misstanden aan te pakken door schuldeisers op hun verantwoordelijkheid te wijzen.

Youfone gooit het roer om met nieuwe tv campagne

maandag 26 juni 2017
Sim Only aanbieder Youfone start vanaf vandaag een nieuwe televisie campagne en positioneert zich daarmee als gedreven challenger die haar klanten snapt en van alle gemakken voorziet. Daarmee neemt Youfone afscheid van het boegbeeld Ruben Nicolai en zijn alter ego Marcelino Wunderlich waarmee de mobiele provider bekend werd op TV. De telecommarkt is inmiddels compleet verzadigd; de consument kan oneindig bellen, sms’en en internetten voor een steeds lagere prijs. Gevolg: een kakofonie aan prijsaanbiedingen van providers om de consument over de streep te halen. De innovatie in de smartphone industrie is er inmiddels uit dus een nieuw mobieltje elk jaar is niet meer nodig.
 
Het is een telecomslagveld waar iedereen graag luid over zichzelf praat. Maar volgens Youfone is het allemaal niet zo spannend en willen mensen helemaal niet bezig zijn met hun telefoonabonnement. Het moet vooral goed werken, zonder nare verrassingen. Zodat de klant juist bezig kan zijn met de dingen die veel leuker en belangrijker zijn. Dat is ook het gedachtegoed achter de nieuwe ‘’Wat You Wil’’ campagne waarbij gebruiksgemak centraal staat. Volgens Youfone betekent gemak niet alleen alles onbeperkt, maar vooral alles goed geregeld. 
 
‘’In een wereld waar we al zoveel keuzes moeten maken, zijn we op zoek naar dingen, merken en producten die ons leven makkelijk maken, niet moeilijker. Dat is precies wat we bij Youfone doen. Wij leveren maximale bereikbaarheid en internetsnelheid voor een minimumprijs, ook zonder vaste contracten. Met onze nieuwe campagne spreken wij een breder publiek aan en daarom zullen wij ons meer onderscheiden op merkniveau. Mensen kiezen uiteindelijk vaak voor het merk waar ze zich het meest mee kunnen identificeren.’’ Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. 
 
Youfone heeft met kleine aanpassingen haar website een frissere en gebruiksvriendelijkere uitstraling gegeven. Vandaag start de nieuwe televisiecampagne waarbij de mobile aanbieder op opvallende wijze heel Nederland uitnodigt om klant te worden zonder de eerste maand abonnementskosten te betalen. 
 
Naast telefonie heeft Youfone de ambitie om traditioneel televisie kijken te veranderen. Achter de schermen werkt de organisatie in samenwerking met technologiebedrijf Huawei aan een digitaal platform dat toegang biedt tot live-televisie, video on demand, apps en games. De gebruiker heeft de mogelijkheid om specifieke content af te nemen. In een later stadium wordt het zelfs mogelijk om binnen Nederland overal op elk apparaat televisie te kijken. Ook zal Youfone breedband internet leveren aan haar klanten.

Youfone koopt telecom, internet en tv-aanbieder Mobicross

maandag 27 maart 2017
Mobiele provider Youfone heeft de onderhandelingen rond met Mobicross, een telefonie, internet en tv-aanbieder ontstaan in 2001 vanuit Euphony Benelux. Vanaf heden neemt Youfone de klanten van het bedrijf over. Daarmee doet Youfone een strategische stap om haar ambities in de internet, mobiele en OTT tv-markt te realiseren.Opererend op het KPN-netwerk heeft Youfone zich stevig in de markt gevestigd als mobiele aanbieder van sim only abonnementen. Daarnaast heeft Youfone de ambitie om televisie kijken ‘as we know it’ te veranderen. Achter de schermen werkt de organisatie in samenwerking met technologiebedrijf Huawei aan een digitaal platform dat toegang biedt tot live-televisie, video on demand, apps en games. De gebruiker heeft de mogelijkheid om specifieke content af te nemen. In een later stadium wordt het zelfs mogelijk om binnen Nederland op ‘any device, anywhere’ televisie te kijken. Ook zal Youfone breedband internet leveren aan haar klanten.
 
De nieuwe aanwinst van Youfone is een weloverwogen koop. ‘’Mobicross maakt ook gebruik van het KPN-netwerk. Omdat deze infrastructuur er al ligt kunnen wij sneller de internet en tv-markt betreden. Bovendien zitten er een mooi aantal mobiele klanten in de base die wij eenvoudig kunnen integreren bij onze mobiele diensten. De klanten van Mobicross zullen nauwelijks iets van de overname merken.’’ Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone.

De organisatie verwacht dat haar verruimde klantenbestand door de productverbreding van mobiel met internet en OTT tv exponentieel zal groeien naar een paar honderd duizend gebruikers, die van meerdere Youfone diensten gebruik zullen maken. Over de uiteindelijke koopprijs doen beide partijen geen uitspraak.

Youfone verkozen tot meest klantgerichte telecomprovider

woensdag 25 januari 2017
Gistermiddag won Youfone wederom de Beste Service Award verkiezing in de categorie Telecom. Daarmee behoort de organisatie tot de meest klantgerichte bedrijven van Nederland. In de overige 13 categorieën namen bekende bedrijven zoals Bol.com, Allsecur en Knab de felbegeerde award in ontvangst. Het onafhankelijke online review platform Opiness heeft alle reviews geanalyseerd voor deze uitkomst.  878 Klanten beoordeelde Youfone met gemiddeld een 8,9 op basis van de prijs/kwaliteitverhouding, service van de medewerkers, klantgerichtheid en informatieverstrekking. De klanten kenmerkte de Telecomprovider als vriendelijk, behulpzaam en snel geregeld. Ook de Youfone app wordt goed gewaardeerd. De organisatie bewijst daarmee dat haar schappelijke prijzen niet ten kosten gaan van een uitstekende service. 
 
Volgens CEO Valentijn Rensing is het geen toeval dat Youfone de award voor de tweede keer op een rij wint: ‘’Wij zijn ons ervan bewust dat Sim Only een product is waar klanten zo min mogelijk mee bezig willen zijn, het moet het vooral gewoon goed doen. Wij zorgen daarvoor door het de klant altijd zo makkelijk mogelijk te maken. De positieve reviews zijn daar een mooi resultaat van, en voor ons een bevestiging om zo door te gaan’’. 
 
Jaarlijks verzamelt en analyseert Opiness duizenden klantbeoordelingen van bedrijven in verschillende sectoren. De organisaties met het hoogste rapportcijfer in hun branche en voldoende klantreviews worden categoriewinnaar. Een opvallende nieuwkomer dit jaar is Picnic die binnen het segment supermarkten de gevestigde orde flink achter zich laat op klantbeleving.

Succesvol jaar voor Nederlandse sim only provider

vrijdag 2 december 2016
Afgelopen week werden de winnaars van de jaarlijkse ‘Website van het Jaar’ verkiezingen bekendgemaakt in Amsterdam. Het recordaantal stemmers van 892.000 heeft bepaald welke Nederlandse ondernemers de meest gebruiksvriendelijke websites bouwden voor hun bezoekers. De Rotterdamse ondernemer Valentijn Rensing liet zijn concurrenten in de Telecombranche, waaronder Ben, Tele2 en Simpel, ver achter zich en won de felbegeerde award voor Populairste Website van het Jaar.Twee maanden lang stemde het Nederlandse publiek op 275 genomineerde websites. De stemmer koos in 24 categorieën de favoriet op basis van inhoud, navigatie en ontwerp. De website die de beste overall beoordeling had mag zich dé beste Website van het Jaar 2016 noemen. De website met de meeste stemmen ontving de award voor Populairste Website. Deze prijs werd naast Youfone ook gewonnen door o.a. Albert Heijn, Buienradar en ING.
 
Youfone is een jonge en snelgroeiende organisatie met een sterke focus op sim only abonnementen en de ambitie om de tv-markt open te breken. Het is niet de eerste keer dit jaar dat de Telecom aanbieder in de prijzen valt. In februari bekroonde Opiness, het bekende onderzoeksplatform, Youfone met de Beste Service Award. Daarnaast ontving de organisatie een award voor het snelste mobiel internet en een FD Gazelle voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
 
Directeur Valentijn Rensing laat weten: ‘’Onze website is onze winkel. Wij zijn constant aan het meten en optimaliseren zodat de bezoeker zo eenvoudig mogelijk keuzes kan maken. Het winnen van deze award is voor ons een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zijn.’’

Nieuwe videodienst Youfone biedt consument volledige keuzevrijheid

donderdag 24 november 2016
Telecomaanbieder Youfone introduceert een nieuwe videodienst voor de Nederlandse tv-markt. Dit gebeurt in samenwerking met Huawei. De Rotterdamse challenger en de wereldwijde ICT-dienstverlener ondertekenen vrijdag 25 november een overeenkomst voor de lancering van YoufoneTV, een alles-in-één videodienst. Huawei levert het platform voor onder andere tv, video on demand, shopping, entertainment en gaming. Het meest opvallend is de volledige keuzevrijheid die de consument krijgt om beschikbare diensten af te nemen. Dit is een grote verandering in vergelijking met het huidige aanbod op de markt voor tv- en videodiensten waarbij de consument slechts beperkte keuzemogelijkheden heeft. Het nieuwe Youfone/Huawei-platform biedt straks de mogelijkheid om content en favoriete tv-programma’s op elk zelfgekozen tijdstip te bekijken, op elk gewenst apparaat. Youfone springt nu als eerste in dit gat. De introductie van het platform volgend jaar, zal naar verwachting tot prijsdruk leiden bij aanbieders van triple play-diensten en video on demand.
 
Nieuw model alternatief voor triple play 
In Nederland is er nu nog geen aanbieder die digitale diensten zoals live televisie, video on demand, entertainment/gaming en shopping geïntegreerd aanbiedt op een wijze die de consument volledige keuzevrijheid geeft. Valentijn Rensing, CEO van Youfone: “Het is er in Nederland nog niet: een model waarbij je als kijker zélf helemaal bepaalt hoe jouw pakket aan tv-programma’s en content eruitziet. Wie bijvoorbeeld nu nog internet afneemt van een bepaalde provider en dat graag zo wil houden, hoeft niet over te stappen om toch van YoufoneTV gebruik te kunnen maken. Bij triple play ben je gebonden en al wordt er al langer over dit soort hybride constructies gesproken, niemand durft de stap volledig te zetten.Terwijl de consument er om vraagt, als je naar cijfers kijkt van veranderend kijkgedrag.”
 
Over the top-technologie
Het basis tv-pakket van YoufoneTV zal bestaan uit ongeveer 20 zenders. Consumenten kunnen naar keuze het aantal zenders vermeerderen of verminderen. Zonder extra kosten te maken kunnen zij programma’s terugkijken en/of opnemen. Youfone en Huawei maken gebruik van zogeheten OTT ofwel ‘over the top’-technologie waardoor kijkers overal en wanneer ze maar willen populaire en relevante programma’s, series en films kunnen kijken zonder vast te hoeven zitten aan dure triple play-abonnementen.
 
Wonder Wang, CEO Huawei Technologies Netherlands, zegt: “Huawei wordt gedreven door klantgerichte innovatie. Wij zijn verheugd om een partnership met Youfone aan te gaan en de Nederlandse tv markt te bedienen.”
 
Over Youfone
Youfone is een aanbieder van sim only-abonnementen voor met name jonge(re) consumenten (18 - 39 jaar) en is de afgelopen jaren snel gegroeid, onder andere via overnames. De Rotterdamse telecom-challenger en FD-gazelle profileert zich steeds meer met gekoppelde diensten, waardoor Youfone niet alleen binnen de eigen branche grenzen opzoekt, maar daar ook actief overheen gaat om consumenten nieuwe, innovatieve producten aan te bieden via smartphone of tablet. 
 
Over Huawei 
Huawei is wereldwijd een toonaangevende leverancier op het gebied van informatie- en communicatietechnologie-oplossingen. De innovatieve ICT-oplossingen, producten en diensten van Huawei worden in meer dan 170 landen en regio’s verkocht, waardoor het merk meer dan één derde van de wereldbevolking bedient. Huawei werd opgericht in 1987 en is een private onderneming volledig in eigendom van de werknemers.

Youfone wint FD Gazelle voor tweede keer op rij

dinsdag 22 november 2016
Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar is Youfone genomineerd. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid in omzet ontvangen een FD Gazelle Award.‘’Noord- en Zuid-Holland zijn goed voor bijna de helft van alle snel groeiende bedrijven. Van de 617 Gazellen in heel Nederland komen er maar liefst 284 uit de westelijke kustprovincies.’’ Aldus Sjors Rodenburg, redacteur bij het Financieel Dagblad.
 
Youfone verwacht zich binnen drie jaar in de top drie van de genomineerde bedrijven te bevinden. ‘’Wij zijn elke dag keihard aan het werk op een manier waar wij in geloven. De mooie groei die wij doormaken is daar het resultaat van. Een bevestiging dat wij zo door moeten gaan.’’ Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. 
 
De Rotterdamse onderneming heeft ambitieuze plannen om naast telecom ook de tv-markt op een eigenzinnige manier, waarbij keuzevrijheid en gemak wederom centraal staat, te betreden in het aankomende jaar.

Youfone biedt klanten iPhones voor de halve prijs

maandag 14 november 2016
Slechts 4% van de Nederlanders is bereid om de nieuwste iPhone 7 aan te schaffen. Deze kost tussen de € 769,- en € 1.000,-. Het is opmerkelijk dat 32% van de bevolking wél in een refurbished iPhone is geïnteresseerd. Aldus onderzoeksbureau Markteffect. Sim Only aanbieder Youfone en refurbished aanbieder Forza spelen hier handig op in door doelgroep en product te verenigen.Een refurbished iPhone is een gereviseerde telefoon die is gecontroleerd, vernieuwd en schoongemaakt. Daardoor kan het toestel tot 60% goedkoper worden aangeboden. De apparaten zijn volledig gekeurd en gecertificeerd. Forza Refurbished biedt zelfs 1 jaar langer garantie dan Apple zelf. Hiermee wordt er een nieuwe en kansrijke markt aangeboord.
 
Youfone biedt Sim Only abonnementen aan via het premium KPN-netwerk en voorziet haar klanten daarmee van hoge kwaliteit voor een schappelijk tarief. ‘’Het aanbieden van refurbished iPhones past perfect in ons straatje. Zo maken wij topkwaliteit wederom toegankelijk. Forza refurbished is de enige partij van Nederland die de smartphones zo goed als nieuw op grote schaal kan leveren.’’ Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. De toestellen worden voorlopig aangeboden als extra dienst in de persoonlijke klantomgeving van de abonnees. 
 
Een ander kenmerk van hergebruik is dat het duurzaam, dus goed voor het milieu is. Jan-Willem van Dijk, CEO Forza Refurbished: "Wij hebben een businessmodel ontwikkeld waar zowel mens als milieu op vooruitgaan. Daarmee hopen wij andere ondernemers te inspireren.’’ De organisatie is in 2015 opgericht en verwacht de aankomende jaren exponentieel te groeien. De samenwerking tussen de twee partijen is vanaf vandaag officieel gestart.

Eerste Nederlandse telecomprovider met cashback spaarprogramma

woensdag 6 juli 2016
Steeds meer Nederlandse consumenten doen hun aankopen online. In het eerste kwartaal van 2016 werd er maar liefst 4,89 miljard euro, verdeeld over 40,8 miljoen transacties, besteed in webwinkels. Dat is een toename van 13 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Ruim 71 procent van Nederland shopt inmiddels via het internet. Omdat online winkelen zich snel uitbreidt en de concurrentie toeneemt moeten organisaties op een slimme wijze hun klantbinding bevorderen. Youfone introduceert als eerste telecomprovider van Nederland een cashback spaarprogramma.Door via de klantomgeving van de sim only aanbieder te winkelen bij bekende webwinkels zoals Coolblue, Hema en Hello Fresh ontvangt de klant automatisch virtuele valuta op een persoonlijke spaarrekening. Deze methode wordt cashback genoemd. Het gespaarde saldo kan de klant eenvoudig inwisselen voor korting op de maandfactuur of om een extra internetbundel mee aan te schaffen.
 
De organisatie heeft zich laten inspireren door een Belgische virtuele Telecom provider en verwacht dat het concept in Nederland goed zal aanslaan. ‘’Ons businessmodel is van oorsprong sterk gefocust op online en daarmee hebben wij een streepje voor ten opzichte van traditionele retailers die naar online verschuiven. Door slimme samenwerkingen met netwerkpartners hebben onze klanten direct voordeel. Daarbij lopen wij met Youcoins voorop en spelen op een relevante manier in op het veranderende consumentengedrag. Zegeltjes sparen, wordt bundels verdienen,’’ aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone.
 
Alle klanten van Youfone kunnen vanaf vandaag sparen. De organisatie wil zowel het webshopaanbod als de bestedingsmogelijkheden de aankomende tijd flink uitbreiden. Naast het cashback spaarprogramma biedt de sim only aanbieder haar klanten een ruim aanbod overige additionele diensten aan.

Hoogste snelheid 4G voor iedereen in Nederland beschikbaar bij Youfone

dinsdag 21 juni 2016
Het mobiele dataverbruik groeit in Nederland elke maand exponentieel. Door de komst van het snelle 4G internet worden mobiele telefoons en tablets steeds vaker benut voor data vretende activiteiten, zoals het kijken van televisie programma’s. WIFI-netwerken heeft de consument het liefst niet meer nodig. Toch matchen vraag en aanbod nog steeds te weinig waardoor de doorbraak van 100 procent mobiel internet gebruik uitblijft. Het zeer snel veranderende consumentengedrag vraagt om passende oplossingen en de traditionele telecommarkt speelt hier amper op in. Daarom vervijfvoudigd sim only aanbieder Youfone per direct de internetsnelheid en vergroot de databundels. Het bedrijf maakt gebruik van het 4G plus internet netwerk van KPN. En is hierdoor de snelste sim only aanbieder van het moment.
 
Youfone staat bekend om haar opzienbarende handelswijze. ‘’Wij houden de markt constant in de gaten en analyseren de behoeften van onze klanten. Op dit moment is het gemiddelde 4G internet gebruik 1500 mb per maand en dat groeit zeer snel,” aldus CEO Valentijn Rensing. “De opmars van mobiel internet is nu vaak een kostenpost omdat mensen niet het toekomstig gebruik goed in kunnen schatten en daarom een verkeerd pakket aanschaffen. Wij hebben een zeer flexibel businessmodel om direct op veranderingen in te spelen en helpen consumenten bij het maken van hun keuze.’’ 
 
De maximale 4G-downloadsnelheid wordt verhoogd van 50Mbit/s naar 256Mbit/s, een vervijfvoudiging. De maximale uploadsnelheid wordt zelfs verzesvoudigd van 25 Mbit/s naar 150 Mbit/s.

Youfone beschermt klanten tegen cybercriminaliteit

dinsdag 5 april 2016
De Nederlandse telecom aanbieder Youfone beschermt, in samenwerking met beveiligingssoftware ontwikkelaar ESET, haar klanten tegen oplichting door cybercriminelen. Smartphones spelen een grote rol in het dagelijkse leven van miljoenen Nederlanders en bevatten steeds meer persoonlijke data. Daardoor nemen ook de gevolgen van cybercriminaliteit toe. Toch blijft met name de beveiliging van mobiele apparaten vaak achter. Gebruikers zijn volgens een onderzoek van Telecompaper wel op de hoogte van de gevaren, maar 43 procent heeft nog geen maatregelen getroffen. Vanaf vandaag biedt Youfone al haar abonnees de mogelijkheid aan om gratis gebruik te maken van haar beveiligingssoftware Yousecure. Deze software beschermt smartphones, desktops en tablets onder andere tegen phishing, malware, spam en diefstal. Valentijn Rensing, CEO van Youfone, is trots op de nieuwe service van zijn bedrijf. ‘’Wij zijn de eerste Sim Only aanbieder van Nederland die een eenvoudige veiligheidsoplossing voor haar klanten lanceert. In tegenstelling tot overige Sim Only aanbieders geloven wij sterk dat een prijsvechter ook uitmuntend kan zijn in additionele diensten.’’ 
 
Volgens Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland, is de samenwerking een logische zet. “Voorlichting is voor ons een belangrijk speerpunt. Daarom zijn wij altijd op zoek naar partners die ons daarbij helpen. Youfone is veel meer dan alleen een extra afzetkanaal. Zij helpen ons niet alleen met de verspreiding van onze oplossingen, maar ook met een grotere bewustwording.”

 • eu
  Sim Only geldig in EU
 • cadeau
  Gratis nummerbehoud
 • premium
  Betrouwbaar netwerk
 • service
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen
  14 dagen bedenktijd