Telecombedrijven verlagen boetes voor opgezegde wanbetalers

donderdag 19 oktober 2017

Nederlandse telecombedrijven gaan lagere boetes opleggen aan klanten van wie het contract is beëindigd wegens wanbetaling. Tien grote providers hebben daarover afspraken gemaakt met de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De toezichthouder constateerde dat vaak incassobureaus worden ingezet bij schulden in verband met telefoonabonnementen.

Lees verder

YoufoneTV daagt bestaande tv-providers uit in strijd om jongeren

maandag 11 september 2017

De strijd om de jonge(re) tv-kijker gaat maandag 11 september een nieuwe ronde in met de lancering van YoufoneTV, een platform voor OTT-televisie en video on demand. YoufoneTV is van de Rotter-damse sim only provider Youfone. Die heeft het platform ontwikkeld in samenwerking met Huawei. YoufoneTV wordt tegen lage introductieprijzen aangeboden. Youfone CEO Valentijn Rensing ver-wacht met deze prijsdruk snel marktaandeel op te bouwen, in eerste instantie vooral onder jonge-ren, twintigers en dertigers. “We dagen de grote jongens uit.”

Lees verder

Youfone gooit het roer om met nieuwe tv campagne

maandag 26 juni 2017

Sim Only aanbieder Youfone start vanaf vandaag een nieuwe televisie campagne en positioneert zich daarmee als gedreven challenger die haar klanten snapt en van alle gemakken voorziet. Daarmee neemt Youfone afscheid van het boegbeeld Ruben Nicolai en zijn alter ego Marcelino Wunderlich waarmee de mobiele provider bekend werd op TV. 

Lees verder

Youfone koopt telecom, internet en tv-aanbieder Mobicross

maandag 27 maart 2017

Mobiele provider Youfone heeft de onderhandelingen rond met Mobicross, een telefonie, internet en tv-aanbieder ontstaan in 2001 vanuit Euphony Benelux. Vanaf heden neemt Youfone de klanten van het bedrijf over. Daarmee doet Youfone een strategische stap om haar ambities in de internet, mobiele en OTT tv-markt te realiseren.

Lees verder

Youfone verkozen tot meest klantgerichte Telecomprovider

woensdag 25 januari 2017

Gistermiddag won Youfone wederom de Beste Service Award verkiezing in de categorie Telecom. Daarmee behoort de organisatie tot de meest klantgerichte bedrijven van Nederland. In de overige 13 categorieën namen bekende bedrijven zoals Bol.com, Allsecur en Knab de felbegeerde award in ontvangst. Het onafhankelijke online review platform Opiness heeft alle reviews geanalyseerd voor deze uitkomst.

Lees verder

Succesvol jaar voor Nederlandse Sim Only provider

vrijdag 2 december 2016

Afgelopen week werden de winnaars van de jaarlijkse ‘Website van het Jaar’ verkiezingen bekendgemaakt in Amsterdam. Het recordaantal stemmers van 892.000 heeft bepaald welke Nederlandse ondernemers de meest gebruiksvriendelijke websites bouwden voor hun bezoekers. De Rotterdamse ondernemer Valentijn Rensing liet zijn concurrenten in de Telecombranche, waaronder Ben, Tele2 en Simpel, ver achter zich en won de felbegeerde award voor Populairste Website van het Jaar.

Lees verder

Nieuwe videodienst Youfone biedt consument volledige keuzevrijheid

donderdag 24 november 2016

Telecomaanbieder Youfone introduceert een nieuwe videodienst voor de Nederlandse tv-markt. Dit gebeurt in samenwerking met Huawei. De Rotterdamse challenger en de wereldwijde ICT-dienstverlener ondertekenen vrijdag 25 november een overeenkomst voor de lancering van YoufoneTV, een alles-in-één videodienst. Huawei levert het platform voor onder andere tv, video on demand, shopping, entertainment en gaming. Het meest opvallend is de volledige keuzevrijheid die de consument krijgt om beschikbare diensten af te nemen. Dit is een grote verandering in vergelijking met het huidige aanbod op de markt voor tv- en videodiensten waarbij de consument slechts beperkte keuzemogelijkheden heeft. 

Lees verder

Youfone wint FD gazelle voor tweede keer op een rij

dinsdag 22 november 2016

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar is Youfone genomineerd. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid in omzet ontvangen een FD Gazelle Award.

Lees verder

Youfone biedt klanten iPhones voor de halve prijs

maandag 14 november 2016

Slechts 4% van de Nederlanders is bereid om de nieuwste iPhone 7 aan te schaffen. Deze kost tussen de € 769,- en € 1.000,-. Het is opmerkelijk dat 32% van de bevolking wél in een refurbished iPhone is geïnteresseerd. Aldus onderzoeksbureau Markteffect. Sim Only aanbieder Youfone en refurbished aanbieder Forza spelen hier handig op in door doelgroep en product te verenigen.

Lees verder

Eerste Nederlandse telecomprovider met cashback spaarprogramma

woensdag 6 juli 2016

Steeds meer Nederlandse consumenten doen hun aankopen online. In het eerste kwartaal van 2016 werd er maar liefst 4,89 miljard euro, verdeeld over 40,8 miljoen transacties, besteed in webwinkels. Dat is een toename van 13 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Ruim 71 procent van Nederland shopt inmiddels via het internet. Omdat online winkelen zich snel uitbreidt en de concurrentie toeneemt moeten organisaties op een slimme wijze hun klantbinding bevorderen. Youfone introduceert als eerste telecomprovider van Nederland een cashback spaarprogramma.

Lees verder