Youfone komt niet met prijsverhoging tarieven tv internet en bellen

donderdag 17 mei 2018

Youfone ziet geen reden om in de nabije toekomst de tarieven voor internet, tv en vast bellen te verhogen. Dit in tegenstelling tot vrijwel alle andere providers die wel forse prijsverhogingen hebben aangekondigd.


Net als vorig jaar gaan ook dit jaar de tarieven omhoog bij de meeste aanbieders. Eerder gaven onder meer Ziggo, KPN, Telfort en XS4ALL aan een prijsverhoging door te voeren per 1 juli 2018. Bij Ziggo gaat het om een gemiddelde stijging van € 1,65 per maand. KPN wijzigt de tarieven met € 2,50 tot € 3,50 bovenop de huidige prijs voor de verschillende tv- en internetpakketten. Doordat de prijzen harder stijgen dan de inflatie, mogen klanten hun contract kosteloos opzeggen en wisselen van provider.

Lees verder

Youfone viert 10-jarig bestaan met giga aanbieding

donderdag 1 februari 2018

ROTTERDAM - Met een enorme knal viert sim-only-provider Youfone komende maanden het 10-jarig bestaan. Vanaf 1 februari trakteert Youfone nieuwe klanten op een bundel van 10 GB voor maar liefst 10 euro. Niet eerder bood een provider voor zo’n lage prijs de klant zoveel GB aan.

Lees verder

Youfone breidt verder uit met Ziggo Sport Totaal

maandag 15 januari 2018

Youfone biedt met ingang van 15 januari Ziggo Sport Totaal aan. Abonnees met een tv ontvanger van Youfone kunnen voor 13,95 Euro per maand kijken naar Ziggo Sport Totaal. Hiermee is de sportliefhebber bij Youfone het voordeligste uit.

Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 lineaire televisiezenders met aandacht voor verschillende sporten, waaronder voetbal, golf, basketbal, tennis en autosport. Ziggo Sport Totaal is te ontvangen bij een Alles-in-1, TV & Internet of TV Thuis pakket en uitsluitend voor abonnees met een tv ontvanger van Youfone.

Lees verder

Rotterdams telecombedrijf verovert de tv-markt

vrijdag 22 december 2017

Video (terug)kijken on demand, op ieder apparaat, altijd en overal. Dat kan met de nieuwe dienst: YoufoneTV. Onlangs lanceerde de Rotterdamse sim-only provider in samenwerking met Huawei een gloednieuw Over-The-Top tv-platform (OTT). YoufoneTV voorziet hiermee in kwalitatieve en snelle online (video)content buiten het gesloten netwerk van een kabelaar of telecomaanbieder als KPN of Ziggo en gaat daarmee direct de concurrentie aan met de bestaande grote spelers.

Lees verder

Telecombedrijven verlagen boetes voor opgezegde wanbetalers

donderdag 19 oktober 2017

Nederlandse telecombedrijven gaan lagere boetes opleggen aan klanten van wie het contract is beëindigd wegens wanbetaling. Tien grote providers hebben daarover afspraken gemaakt met de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De toezichthouder constateerde dat vaak incassobureaus worden ingezet bij schulden in verband met telefoonabonnementen.

Lees verder

YoufoneTV daagt bestaande tv-providers uit in strijd om jongeren

maandag 11 september 2017

De strijd om de jonge(re) tv-kijker gaat maandag 11 september een nieuwe ronde in met de lancering van YoufoneTV, een platform voor OTT-televisie en video on demand. YoufoneTV is van de Rotter-damse sim only provider Youfone. Die heeft het platform ontwikkeld in samenwerking met Huawei. YoufoneTV wordt tegen lage introductieprijzen aangeboden. Youfone CEO Valentijn Rensing ver-wacht met deze prijsdruk snel marktaandeel op te bouwen, in eerste instantie vooral onder jonge-ren, twintigers en dertigers. “We dagen de grote jongens uit.”

Lees verder

Youfone gooit het roer om met nieuwe tv campagne

maandag 26 juni 2017

Sim Only aanbieder Youfone start vanaf vandaag een nieuwe televisie campagne en positioneert zich daarmee als gedreven challenger die haar klanten snapt en van alle gemakken voorziet. Daarmee neemt Youfone afscheid van het boegbeeld Ruben Nicolai en zijn alter ego Marcelino Wunderlich waarmee de mobiele provider bekend werd op TV. 

Lees verder

Youfone koopt telecom, internet en tv-aanbieder Mobicross

maandag 27 maart 2017

Mobiele provider Youfone heeft de onderhandelingen rond met Mobicross, een telefonie, internet en tv-aanbieder ontstaan in 2001 vanuit Euphony Benelux. Vanaf heden neemt Youfone de klanten van het bedrijf over. Daarmee doet Youfone een strategische stap om haar ambities in de internet, mobiele en OTT tv-markt te realiseren.

Lees verder

Youfone verkozen tot meest klantgerichte Telecomprovider

woensdag 25 januari 2017

Gistermiddag won Youfone wederom de Beste Service Award verkiezing in de categorie Telecom. Daarmee behoort de organisatie tot de meest klantgerichte bedrijven van Nederland. In de overige 13 categorieën namen bekende bedrijven zoals Bol.com, Allsecur en Knab de felbegeerde award in ontvangst. Het onafhankelijke online review platform Opiness heeft alle reviews geanalyseerd voor deze uitkomst.

Lees verder

Succesvol jaar voor Nederlandse Sim Only provider

vrijdag 2 december 2016

Afgelopen week werden de winnaars van de jaarlijkse ‘Website van het Jaar’ verkiezingen bekendgemaakt in Amsterdam. Het recordaantal stemmers van 892.000 heeft bepaald welke Nederlandse ondernemers de meest gebruiksvriendelijke websites bouwden voor hun bezoekers. De Rotterdamse ondernemer Valentijn Rensing liet zijn concurrenten in de Telecombranche, waaronder Ben, Tele2 en Simpel, ver achter zich en won de felbegeerde award voor Populairste Website van het Jaar.

Lees verder