Skip to main content

Wat is ESPN Compleet?

ESPN is dé live sportzender van Nederland. Op het hoofdkanaal van ESPN zie je een selectie van de beste ESPN-programma’s met elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League & Conference League en de Azerion Vrouwen Eredivisie. 

Voor wie echt geen wedstrijd van zijn of haar favoriete club wil missen is er ESPN Compleet met 4 kanalen. Daarmee ben je wekelijks verzekerd van alle Eredivisie wedstrijden, maar bijvoorbeeld ook van een breder aanbod van internationaal voetbal en Amerikaanse sporten, zoals de NBA.

 

espn compleet op verschillende apparaten
ESPN COmpleet logo met spelers

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, maar is er ook veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi, internationaal voetbal en de grote Amerikaanse sportcompetities. Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS. 

Voordelen ESPN Compleet

  • 4 ESPN-kanalen.
  • Elke speelronde alle Eredivisiewedstrijden live.
  • Naast programmering op hoofdkanaal extra live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie.
  • Live internationaal voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League en Copa Libertadores.
  • Amerikaanse sportcompetities, waaronder de NBA, MLB, NFL en NHL.
  • Altijd en overal toegang tot ESPN met ESPN Watch
ESPN MLB
espn watch

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je TV, PC, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!