Skip to main content

ESPN

De zenders van ESPN brengen elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied. 

Van iedere speelronde van de Eredivisie worden alle wedstrijden live uitgezonden, met uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Daarnaast is er veel aandacht voor onder andere de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Vrouwen Eredivisie, Bundesliga, Major League Soccer en de Europa League. Maar ESPN is meer. Zo kijk je naar diverse voetbalprogramma’s en documentaires. En wat dacht je van de beste tennistoernooien uit de WTA Tour en naar de grote Amerikaanse sportcompetities MLB, NFL en NHL. Met ESPN WATCH hoef je geen moment te missen: je hebt altijd en overal binnen de EU toegang tot alle livewedstrijden en programma’s van ESPN. 

Tijdelijk ontvang je als nieuwe TV-klant een jaar gratis ESPN Eredivisie bij elk TV-pakket. Alle drie kanalen! Daarna blijft het eerste kanaal van ESPN gratis. Wil je nog meer sport? Voeg dan ook ESPN International (€ 7,50 p/m) toe aan jouw TV-pakket.

ESPN
ESPN-Eredivisie

ESPN EREDIVISIE

Op ESPN Eredivisie kijk je met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie, Vrouwen Eredivisie en het KNVB Bekertoernooi. Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.

Nieuwe TV-klanten ontvangen een jaar lang gratis alle drie kanalen van ESPN Eredivisie bij elk TV-pakket van Youfone! Daarna blijft het eerste kanaal van ESPN gratis. De maandelijkse kosten van ESPN2 en ESPN3 zijn na het eerste jaar  €7,50 p/m.

ESPN INTERNATIONAL

ESPN International brengt de internationale topsport naar jouw woonkamer. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Verder volg je live de verrichtingen van de Nederlanders in de Major League Soccer. Maar ESPN International is meer dan voetbal. Kijk live naar mooie tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op ESPN International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

ESPN International heb je al voor € 7,50 p/m en is maandelijks opzegbaar.

ESPN-International
ESPN-WATCH

ESPN WATCH

Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je TV, PC, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!