Skip to main content
* Bovenstaande tarieven gelden o.b.v. 24 maanden. Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 20,-.
Bij onze abonnementen krijg je snel internet tot 200 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.
Bekijk wat wij op jouw adres leveren.
Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Het adres wordt gecontroleerd…
* Bovenstaande tarieven gelden o.b.v. 24 maanden. Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 20,-.
Bij onze abonnementen krijg je snel internet tot 200 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.

De Slimste Keuze voor iedereen!

Kies alleen voor wat je nodig hebt en stel een pakket naar eigen wens samen

Profiteer van onze Thuis-deals en stel een abonnement voor Thuis helemaal zelf samen. Internet is de basis van elk pakket. Je kunt dus kiezen voor alleen internet, maar ook voor combinaties met TV en/of Bellen.

In het bestelproces zorgen we ervoor dat jouw aansluiting vlekkeloos verloopt. Met onze Overstapservice stap je makkelijk over. Wij zeggen je huidige abonnement op. En jij zit geen dag zonder internet en/of TV. Bovendien heb je ook geen dubbele kosten. Handig en het scheelt jou een hoop werk.
Met behulp van onze online installatiehulp helpen we je stap-voor-stap. Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor je klaar.

Youfone tv

Wat is Glasvezel?

snelheidsmeter glasvezel internet

Glasvezel is momenteel de snelste vorm van internet. Bij Glasvezel worden signalen zeer snel en betrouwbaar over grote afstanden via een glasvezelkabel verstuurd. Bij DSL-internet wordt de telefoonlijn gebruikt om informatie over het internet te versturen en ontvangen. Bekijk alle verschillen tussen Glasvezel en DSL

Voordelen van Glasvezel Internet

Met glasvezel heb je de snelst mogelijke internetverbinding. Maar er zijn nog meer voordelen:

Meer voordelen Arrow Icon

De voordelen van Glasvezel:

 • Zorgeloze ervaring: Woon je met meerdere mensen in huis? Dan zijn vaak verschillende apparaten verbonden met internet. Gelukkig zorgt glasvezel voor een zorgeloze ervaring. Thuiswerken, series streamen en gamen: het kan allemaal tegelijk. Met glasvezel lever je niets in op snelheid of kwaliteit, ongeacht het aantal aangesloten apparaten.
 • Altijd dezelfde up- en downloadsnelheid: Of je nu een groot document naar je manager stuurt, je favoriete serie downloadt of je vakantievideo’s op Instagram plaatst, alles gaat even snel. De up- en downloadsnelheid is namelijk altijd hetzelfde.
 • Altijd stabiel: Het glasvezelnetwerk is stabieler en betrouwbaarder in tegenstelling tot andere netwerken. Zelfs als het buiten keihard onweert. Dit komt omdat er door glasvezelkabels geen stroom, maar licht loopt. Met Glasvezel Internet heb je dus altijd een ononderbroken, directe verbinding bij jou thuis.
 • Energiezuinig en toekomstbestendig: Glasvezel is niet alleen beter voor jouw online ervaring, maar ook voor onze planeet. Het is een stuk energiezuiniger dan andere netwerken, aangezien het minder elektriciteit verbruikt. Dit maakt glasvezel een slimme keuze voor iedereen die duurzaamheid en een groene toekomst belangrijk vindt.
 • Geweldige beeldkwaliteit: Vergeet het kijken van films en series in lage resolutie. Glasvezel Internet tilt je kijkervaring namelijk naar een hoger niveau. Dit dankzij de stabiele en snelle verbinding die zorgt voor beelden in de hoogste kwaliteit.

Daarom kies je voor Youfone Thuis

 • internet only
  Internet Only

  Internet Only van Youfone levert je superveel voordelen op. Je krijgt sterk en stabiel internet voor een lage prijs. Stel zelf jouw internetpakket samen met DSL Internet of met Glasvezel. Bij elk internetabonnement krijg je een gratis wifi-modem van ons in bruikleen.

  Internet Only
 • internet & TV
  Internet & TV

  Met minimaal 46 zenders biedt Youfone een voordelig TV Standaard-pakket. Wil je toch meer zenders? Kies dan een TV Comfort- of Comfort+-pakket. Je kunt ieder pakket aanvullen met Ziggo Sport Totaal en ESPN Compleet. Je krijgt altijd gratis toegang tot de Youfone TV-app.

  Internet & TV
 • alles in 1
  Alles-in-1

  Maak je ook gebruik van vaste telefonie? Profiteer van extra voordeel en haal Alles-in-1 van Youfone in huis. Combineer onze Thuis-diensten en kies voor een betrouwbaar netwerk met optimale bereikbaarheid... overal in huis! 

  Alles-in-1

Nieuwsgierig naar Interactieve TV van Youfone?

Extra sportpakketten

Hou je van sport? Check dan zeker onze sportpakketten. Breid je zenderpakket uit met ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal of een combinatie. Zo mis je geen enkele wedstrijd meer. Verder kun je F1 TV of Viaplay downloaden op onze tv-ontvanger.
 • espn compleet
  ESPN Compleet

  Bekijk alle wedstrijden uit de nationale voetbalcompetities en bekertoernooien, waaronder de Eredivisie en TOTO KNVB Beker. Ook geniet je van buitenlands topvoetbal uit onder andere de UEFA Europa League en heb je altijd en overal toegang tot ESPN met ESPN Watch.

  ESPN Compleet
 • ziggo sport totaal
  Ziggo Sport Totaal

  Op Ziggo Sport Totaal zie je de beste sporten op maar liefst 6 kanalen. Naast live voetbal kijk je ook sporten als golf, tennis en basketbal. Dit sportpakket is inclusief de Ziggo Sport Totaal Go-app voor op je smartphone of tablet.

  Ziggo Sport Totaal
 • viaplay
  Viaplay bij Youfone

  Met Viaplay kijk je naar Formula 1®, de Premier League en de Bundesliga. Daarnaast geniet je van je favoriete films en series. Met een uitgebreid aanbod van live sport, spannende films en populaire series is er altijd iets om van te genieten. Viaplay biedt entertainment voor iedereen.

  Viaplay

Youfone TV powered by Android TV™

Nog meer entertainment onder de knop

Youfone TV brengt alles wat je wilt zien, afspelen of doen op jouw TV samen in één ervaring. Je krijgt toegang tot eindeloos veel online entertainment. Schakel makkelijk tussen live TV, interactieve diensten en de beste apps of games.

Met de Chromecast built-in stream je eenvoudig films, programma's, apps en games rechtstreeks naar jouw TV. Maar ook foto’s en muziek, gewoon direct vanaf jouw smartphone, tablet of laptop.

youfone tv en tv-ontvanger
monteursdienst

Gratis monteursdienst

Bestel je Glasvezel Internet bij Youfone dan komt er een monteur gratis langs voor de installatie (normaal €60,–). Overstappen is dus makkelijk geregeld. 

Het is mogelijk om het internetpakket te combineren met TV en Vast Bellen. Bij Youfone krijg je altijd uitstekende kwaliteit voor de beste prijs.

Waarom Glasvezel van Youfone?

Met Glasvezel van Youfone heb je niet alleen de snelheid van de glasvezelkabel, je zit ook nog eens op het stabiele en betrouwere KPN-netwerk. Doe de postcodecheck om erachter te komen of je op jouw adres Glasvezel kan ontvangen. 

internet

Android, Google Play, YouTube, Android TV en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

 • Wat is het verschil tussen Glasvezel en gewoon internet?

  Bij Glasvezel worden signalen zeer snel en betrouwbaar over grote afstanden via een glasvezelkabel verstuurd. Bij DSL-internet wordt de telefoonlijn gebruikt om informatie over het internet te versturen en ontvangen. Bekijk alle verschillen tussen Glasvezel en DSL.

 • Waarom is Glasvezel zo snel?

  Glasvezel is een vezel die gemaakt is van een speciaal soort glas dat zo dun is als een haartje. Met behulp van laserlicht wordt de informatie op een snelle manier verzonden. Het licht wordt met hoge snelheid in- en uitgeschakeld. Dat zorgt ervoor dat de informatie zich door de glasvezel verplaatst. Je kunt het vergelijken met het seinen van een boodschap in morsecode met een zaklantaarn. Ontdek meer over Glasvezel en de verschillen met DSL

 • Wie legt de glasvezelverbinding aan?

  Glasvezel wordt altijd geïnstalleerd door een monteur. Bestel je een abonnement met Glasvezel bij ons? Dan krijg je vanzelf alle informatie die je nodig hebt.

 • Zijn er ook nadelen van Glasvezel?

  Als Glasvezel beschikbaar is op jouw adres, zijn er geen nadelen aan een Glasvezel-abonnement. Je verbinding is dan juist sneller én betrouwbaarder.

 • Is glasvezel gevaarlijk?

  Het gebruik van glasvezel internet is niet gevaarlijk of schadelijk voor je gezondheid. Sterker nog, het feit dat je internet zo snel is, is alleen maar goed voor je mentale gezondheid.  

 • Waar is glasvezel beschikbaar in Nederland?

  Op dit moment is glasvezel voor 90 procent van de Nederlandse huishoudens beschikbaar. Benieuwd of op jouw adres ook glasvezel beschikbaar is? Doe de postcodecheck

 • Wat is glasvezel en wat heb ik eraan?

  Met glasvezel heb je de snelste vorm van internet. Wel zo fijn. Youfone biedt altijd de best mogelijke internetsnelheid aan die op jouw adres beschikbaar is. Lees hier de verschillen tussen DSL- en glasvezelinternet

 • Wat kost glasvezel?

  Bij Youfone kies je de snelheid die bij je past. Gelukkig is er genoeg keuze voor iedereen. Voor glasvezelabonnementen kun je kiezen tussen 50, 100 en 200 Mbit/s. Hoe hoger de snelheid, hoe duurder het abonnement.

  Bekijk je opties

 • Hoe geef ik toestemming voor de aanleg van Glasvezel?

  De glasvezelaanbieder en de gemeente moeten allereerst tot een akkoord komen voor het aansluiten van glasvezel. Zodra dat rond is, ontvang je een aankondiging van de aanleg van glasvezel in jouw buurt. Na het ontvangen van deze aankondiging moet je toestemming geven. Daarna komt een monteur je geheel gratis op Glasvezel aansluiten. 

 • Ik heb al Glasvezel. Hoe kan ik mijn snelheid verhogen?

  Je kunt op ieder moment jouw snelheid aanpassen. Dat doe je gemakkelijk in MyYoufone

 • Wat als ik te laat toestemming geef voor het aansluiten van Glasvezel?

  De kans is dan groot dat je zelf moet betalen voor de glasvezelaansluiting op jouw adres. De straat moet dan namelijk alleen voor jou worden opengemaakt.

 • Hoe wordt Glasvezel aangelegd?

  Stap 1: Vraag jij je af hoe Glasvezel wordt aangelegd? Het begint allemaal bij gesprekken tussen de gemeente en de Glasvezelaanbieder. Hierin maken zij afspraken over de aanleg van Glasvezel. Zodra er een akkoord is met de gemeente, ontvang je een aankondiging van de komst van Glasvezel in jouw buurt.  

  Stap 2: Na deze aankondiging moet je toestemming geven. Dat is nodig om werkzaamheden te kunnen verrichten rondom je huis. Nadat je toestemming geeft, komt een monteur thuis langs. Die bepaalt samen met jou waar de Glasvezelaansluiting komt. Dat is meestal in de meterkast. 

  Stap 3: Het graven gaat beginnen om je straat aan te sluiten op Glasvezel. Tijdens die werkzaamheden wordt in de buurt ook een Glasvezelcentrale geplaatst. Hier komen de Glasvezelkabels van alle woningen in de straat bij elkaar. De straat is gedurende de werkzaamheden open, maar die is binnen een dag gelukkig weer dicht. 

  Stap 4: Nadat je straat op Glasvezel is aangesloten, is het tijd voor je woning. De monteur trekt onder de grond een Glasvezelkabel door naar de gevel van je huis. Daardoor is het niet nodig om in je tuin te graven. Handig toch?

  Stap 5: Een monteur komt langs om de Glasvezelkabel door te trekken naar je huis. De monteur installeert vervolgens het Glasvezelaansluitpunt op de afgesproken plek. Klaar is Kees.

  Stap 6: Bij deze laatste stap kies je jouw Glasvezelabonnement bij Youfone en kan het feest beginnen. Met Glasvezel van Youfone heb je razendsnel internet tot 200 Mbit/s en zit je op het best geteste netwerk van KPN. Nu tijdelijk zonder aansluitkosten. Welke snelheid bij je past, is natuurlijk heel persoonlijk. Moeite met kiezen? Lees hier hoe je bepaalt welke internetsnelheid je nodig hebt

   

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen!
 • ESPN compleet
  Sportpakketten
 • pauzeknop
  Terugkijken, opnemen & pauzeren
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • overstapservice
  Overstapservice
* Bovenstaande tarieven gelden o.b.v. 24 maanden. Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 20,-.
Bij onze abonnementen krijg je snel internet tot 200 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.
* Bovenstaande tarieven gelden o.b.v. 24 maanden. Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 20,-.
Bij onze abonnementen krijg je snel internet tot 200 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.
* Bovenstaande tarieven gelden o.b.v. 24 maanden. Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 20,-.
Bij onze abonnementen krijg je snel internet tot 200 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.
* Bovenstaande tarieven gelden o.b.v. 24 maanden. Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 20,-.
Bij onze abonnementen krijg je snel internet tot 200 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.