Skip to main content

ZENDER VAN DE MAAND: MTV HITS

Ontdek iedere maand een andere zender op kanaal 26

24 uur per dag 7 dagen per week non-stop muziek

Bij MTV Hits draait het enkel en alleen om de muziek! De hele dag de grootste hits, de vetste video’s en de beste artiesten. 24 uur per dag alle muziek die je maar wil horen en zien. En je bent altijd op de hoogte van wat hot and happening is op muziekgebied. MTV zoals MTV bedoeld is.

Verschillende hitlijsten op MTV Music 24
MTV Music 24 zendt verschillende hitlijsten uit. Zo zijn er de Official Countdowns, maar ook de populaire hitlijsten uit de UK zie je bij MTV Hits. Lekkere muziek de hele dag door speciaal voor de fanatieke muziekliefhebber.

MTV Hits

HIGHLIGHTS

De officiële UK Charts
Officiële hitlijsten uit de UK. Alle top videoclips komen voorbij uit de meest populaire charts uit het Verenigd Koninkrijk. Zo blij je op de hoogte van wat er internationaal leeft in de muziekwereld.

MTV Live Sessions
Bij MTV Live Sessions krijg je de kans om ‘s werelds populairste artiesten live op te zien treden terwijl je thuis op de bank zit. Met verschillende muzikale genres brengt de zender je optredens in een intieme setting en zie je mooie interviews met grote sterren.

MTV-Hits-Highlights

OOK NA DEZE MAAND DOORKIJKEN?

Premium-tv

Upgrade je abonnement eenvoudig via MyYoufone en kies voor een Premium TV-pakket. Dit TV-pakket van Youfone geeft je met 85 zenders een complete kijkervaring.

Hierna zijn alle programma’s direct beschikbaar en vind je MTV HITS op kanaal 701 via je TV-ontvanger en de Youfone TV App.