Skip to main content

ZENDER VAN DE MAAND

Ontdek iedere maand een andere zender op kanaal 26

NPO EXTRA

Het is weer december! En daarom ontvang je deze maand niet één, maar twee extra zenders uit het Comfort/Premium TV-pakket. Naast NPO 1 extra op kanaal 30 (en kanaal 26), kijk je ook naar NPO 2 extra op kanaal 31.

De Nederlandse cultuursector heeft het momenteel erg zwaar. Artiesten moeten hun deuren gesloten houden, terwijl het publiek thuis op de bank zit. Daarom biedt NPO de komende tijd een extra podium via radio en televisie.

ZVDM-NPO-extra
Top2000

DE TOP 2000

Alles is misschien een beetje anders dan voorheen, maar ook dit jaar is het Top 2000 café geopend voor muziekliefhebbers! De Top 2000 is één van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen naar kijken en luisteren. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door het publiek en is te horen van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2. De uitzending van de Top 2000 is ook 24 uur per dag te volgen via nporadio2.nl en NPO 1 extra. 
 

OOK NA DEZE MAAND DOORKIJKEN?

Premium-tv

Wil je na december blijven kijken naar de extra kanalen van NPO? Upgrade dan jouw TV-abonnement eenvoudig via MyYoufone. De 5 extra themakanalen van NPO zijn beschikbaar via het Comfort en Premium TV-pakket van Youfone.