Skip to main content

ZENDER VAN DE MAAND: MyZen TV

Ontdek iedere maand een andere zender op kanaal 26

Dé lifestyletelevisiezender voor een gezonde levensstijl

Live better met MyZen TV! MyZen TV is een lifestyle kanaal wat inspireert tot een evenwichtig leven door middel van praktische adviezen, handige richtlijnen en tips voor een gezonde levensstijl. Het kanaal is opgericht in 2008 en wordt verspreid in meer dan 40 landen in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, het Caribisch gebied en Canada. Haal alles uit het leven; geniet, ontwikkel jezelf, heb plezier, ontdek en kom tot rust met MyZen TV!

MyZen TV
Yoga Marathon MyZen TV

Highlight MyZen Tv: Yoga Marathon

Yoga Marathon | Van 19 juni tot 21 juni, elke dag van 09:20 uur tot 17:00 uur
De maand juni draait om yoga bij MyZen TV. Voor de Internationale dag van de yoga biedt MyZen TV speciaal een weekend vol Yoga! Hierin zie je de beste Yoga oefeningen die toegankelijk zijn voor iedereen:

Fresh Yoga
Katy Misson neemt je mee naar Corsica en de Haute-Savoie tussen hemel en zee om haar yogapraktijk genaamd Satiam te showen.

Dance Yoga
Een fusie van dans en yoga, Dance Flow Yoga is een effectieve full body workout.

Mountain Yoga
Yogalessen met Katy Mission en Julien Levy in de bergen.

Yoga
Doe yoga in het comfort van je huiskamer in gezelschap van onze Yoga experts.

Chair Yoga
Stoelyoga is een vorm van yoga als therapie ontwikkeld door Lakshmi Voelker-Binder in 1982, beoefend zittend op een stoel, of staand met behulp van een stoel als steun. De houdingen, of asanas, zijn vaak aanpassingen van moderne yoga houdingen.


Meditation
Deze oefening laat je kennismaken met de basisprincipes van meditatie om je te helpen contact te maken met je lichaam. Maak er een gewoonte van om de voordelen van deze meditatie gedurende uw dag toe te passen om uw lichaam te genezen en innerlijke vrede te bewaren.


Pilates
Pilates is een innovatieve en veilige methode om het lichaam en de geest te trainen, waarbij een mat of andere uitrusting nodig is. Pilates helpt kracht op te bouwen, je hele lichaam te modelleren en flexibiliseren, lenigheid en behendigheid te verbeteren en kan zelfs rugpijn verlichten. Deze trainingsmethode zal je helpen je op je best te voelen.


Stretching
De spieren van het menselijk lichaam moeten onderhouden worden. Rekken is een activiteit die deze spieren ontspant, ze losser maakt en de druk van de gewrichten haalt. Het is belangrijk om voor en na een sportactiviteit te rekken om spierproblemen te voorkomen. Doe je voordeel met deze gevarieerde trainingen die je zullen helpen beter voor je lichaam te zorgen.


Maar ook: Fitness
Dit programma biedt een complete lichaamstraining om in vorm te blijven en spieren op te bouwen.


Fet back in shape with a Miss France​
DWil je terug in vorm komen? Geen probleem! Wij bieden een progressieve training met Malika Ménard en haar coach Stéphane Robinet! Op het programma staan fitness- en versterkende oefeningen voor een gespierd en fit lichaam. Tien series die je zullen doen zweten!/p>

MyZen TV 4K | My Zen People - Season 4
In dit seizoen van My Zen People laten we een speciaal licht schijnen op een jonge generatie vrouwen die hun eigen weg aan het banen zijn! Kom luisteren naar de ontroerende verhalen van nieuwe vrouwelijke leiders en geniet van het panoramische uitzicht op de prachtige landschappen. Uitzicht van de bergen van Zuid-Amerika tot aan het Franse platteland. Door te focussen op vrouwenemancipatie, milieu-initiatieven en een terugkeer naar de natuur, banen deze vrouwen zich een nieuw pad naar een duurzaam en gelukkiger leven.

MyZen TV - My Zen People

OOK NA DEZE MAAND DOORKIJKEN?

Premium-tv

Upgrade je abonnement eenvoudig via MyYoufone en kies voor een Premium TV-pakket. Dit TV-pakket van Youfone geeft je met 85 zenders een complete kijkervaring.

Hierna zijn alle programma’s direct beschikbaar en vind je MyZen TV op kanaal 300 via je TV-ontvanger en de Youfone TV App.