Skip to main content

Zender van de maand

Pebble TV

Alle digitale Youfone abonnees kunnen de hele maand juli genieten van de geweldloze kindertelevisiezender Pebble TV op kanaal 26!

Pebble TV is een digitale kindertelevisiezender waar de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands worden uitgezonden, zonder reclame. Kinderen kunnen er met een gerust hart naar kijken en ouders kunnen meegenieten. 

Bij het selecteren van de programma´s kijkt Pebble TV naar een combinatie van vermaak en het bieden van meerwaarde zoals educatie, originele animaties, stimulering  van de fantasie en de aanwezigheid van universele waarden zoals respectvol omgaan met elkaar. Pebble TV zendt rustige beelden uit, waarvan de kinderen niet over hun toeren raken en volgt de kinderen door de dag heen.

01
02

Programma's

Pebble TV heeft een leuke mix van series voor verschillende leeftijden, dit zijn veelal animaties zoals Alfred J. Kwak, Dommel, Kikker & zijn Vriendjes, Bassie & Adriaan, Lucky Luke en nog vééél meer.
 
Voor de allerkleinsten is er de PebbleBox met daarin de avonturen van de vriendjes Pim, Puk en Jip. Samen met de kinderen thuis kijken ze naar korte, grappige en leerzame programma’s zoals Nijntje, Tip de Muis, Penelope en Saari.

Vanaf 8 uur ’s avonds zijn er spannende jeugdseries te zien, zoals Mowgli – The New Adventures of the Jungle Book en Enid Blyton, The Secret Series en iedere zaterdagavond om half 8 zendt Pebble TV een spannende en leuke jeugdspeelfilm uit.  
 

 

Programma's in juli

In de maand juli begint bij Pebble TV de Wereldweken waarin Pebble TV extra aandacht geeft aan andere landen en talen. Kijk naar Groetjes uit, waar kinderen in hun eigen taal groetjes overbrengen of ga samen met Nijntje op ontdekkingsreis tijdens de 4-delige special Ontdek de wereld met Nijntje.

Laat je op zondag 7 juli, Dag van het Sprookje, meeslepen door de sprookjesachtige films zoals De Leeuw van Oz en geniet van de wereldberoemde sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler en naar andere betoverende afleveringen.

Op 13 en 14 juli zijn het de open imkerdagen en dus is het Bijenweekend bij Pebble TV! Pebble TV is op bezoek geweest bij een imker en die heeft ons heel wat verteld én laten zien over bijen.
 
Ook deze maand weer op zaterdagavond een leuke kinderfilm bij Pebble TV, zoals op 13 juli Marco Macaco en 20 juli Raafje met de rode sok.

03
04

Prijsvraag

Speciaal voor Youfone heeft Pebble TV een fantastisch prijzenpakket samengesteld. 
Alle abonnees van Youfone maken kans op een complete kinder snorkelset of één van de andere leuke zomerse prijzen!

Doe snel mee met de prijsvraag en wie weet win je één van de andere leuke prijzen .

Hoe heten de vriendjes waar Nils mee op reis gaat?
a)    Gans Akka en hamster Smirre
b)    Gans Daffney en hamster Snuffie
c)    gans Maarten en hamster Kruimel