Skip to main content

Zender van de maand

24Kitchen: De nr. 1 bestemming voor Foodlovers

24Kitchen wil de kijker graag inspireren en motiveren om meer aandacht te besteden aan hun eten. Eten is een verbindende factor en kan naast dat het erg lekker kan zijn ook heel erg leuk zijn. Samen eten, koken of gewoon lekker vermaakt of geïnspireerd worden door al onze binnen- en buitenlandse chefs is gewoon heel erg fijn

01
02

Chefs

24Kitchen heeft een vaste poule van Nederlandse chefs zoals: Miljuschka Witzenhausen, Danny Jansen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita, Angélique Schmeinck, Mounir Toub, Rudolph van Veen, Hugo Kennis, Estée Strooker en nog vele anderen die dagelijks op onze kanalen te zien vinden zijn.  Aangevuld met internationale culinaire grootheden als Jamie Oliver, Anthony Bourdain en Nigella Lawson.

Miljuschka in Japan

Sushi is al jaren bekend en populair, maar tegenwoordig zie je ook veel restaurants met een andere specialiteit: ramen, sashimi, yakitori, tempura of een lekker stukje wagyu van de grill (oftewel: van de teppanyaki). Niet voor niets komt de voor ons relatief nieuwe smaakterm 'umami' uit Japan, een combinatie van zoet, zuur, zout en bitter. Een combinatie dus van alle smaken. Om de oorsprong van dit alles van dichtbij te bekijken en te ontdekken, reist Miljuschka af naar Japan.

Elke maandag om 22:00 uur 

03
04

Wat Eten We Vandaag

Het antwoord op de meest gestelde vraag: ‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Perry en Job presenteren samen met Miljuschka en Hugo het programma, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten.

Elke dag om 16:45