Skip to main content

Zender van de maand

Pebble TV

Abonnees van Youfone kijken in maart naar kindertelevisiezender Pebble TV als Zender van de Maand! Bekijk Pebble TV op kanaal 26 en geniet 24 uur per dag – zonder reclame – van deze leuke, geweldloze, grappige én leerzame kinderzender.

Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!
Pebble TV brengt een mix van leerzame kinderseries en jeugdfilms zonder geweld of geschreeuw voor verschillende leeftijden, zoals Kikker & Vriendjes, Bassie & Adriaan, Alfred J. Kwak en nog vééél meer.

Pebble TV

Voor de allerkleinsten zijn er leuke en educatieve programma´s beschikbaar in de PebbleBox met daarin de avonturen van vriendjes Pim, Puk en Jip. Samen met de kinderen thuis kijken ze naar korte, grappige en leerzame programma’s zoals Nijntje, Tip de Muis, Penelope, Saari, Anton en StoryZoo. Ook zendt Pebble TV iedere zaterdagavond en zondagmiddag spannende kinderfilms uit! 

Een greep uit de highlights van maart 2020
Vanaf zondag 1 maart kun je bij Pebble TV genieten van de gloednieuwe serie, Sinbad de Zeeman! Kijk iedere dag om 07.30 uur (herhaling om 12.30 uur en 17.30 uur) naar deze nieuwsgierige zeeman, die samen met zijn vogelvriend, Sheila, de leukste avonturen beleefd.

Oefen samen met Bassie en Adriaan de verkeersregels in Leer het verkeer. Vanaf maandag 23 maart tot en met 1 april vanaf 17.25 uur en 21.25 uur na een aflevering van Bassie en Adriaan. En test je kennis tijdens de quizvragen die langskomen op televisie, zodat jij je goed hebt voorbereid voor het verkeersexamen. 

Van 23 tot en met 27 maart is het "De week van het geld" en die staat helemaal in het teken van... geld! Kijk deze hele week om 08.15 uur en 16.45 uur naar Centmoment, in dit programma leert Pebble TV je welke munt er wordt gebruikt in Europese landen en praten kinderen over geld. 

Vanaf zondagavond 8 maart begint Pebble TV met de spannende jeugdserie William Shatner’s, A Twist in the Tale. In deze serie brengt William Shatner je mee op spannende avonturen.

En in de wekelijkse Film Matinee, vanaf 19.30 uur, heeft Pebble TV leuke en gezellige jeugdspeelfilms, zoals op 8 maart Het huis met de Krokodillen en 15 maart Ella en haar Vrienden.