Skip to main content

ZENDER VAN DE MAAND: BabyTV

Ontdek iedere maand een andere zender op kanaal 26

Dé televisiezender voor kleine kinderen tot 4 jaar

Met BabyTV leert jouw baby of peuter de wereld ontdekken op een interactieve manier. De hele dag door worden korte programma’s met verhalen, liedjes, rijmpjes en lieve karakters zonder reclames uitgezonden. De inhoud van deze televisiezender wordt in samenwerking met psychologen en pedagogen op het gebied van kinderontwikkeling gemaakt om een vriendelijke en veilige leeromgeving te bieden. Je leert er dus als ouder ook wat van! BabyTV is verder in verschillende talen te bekijken, waaronder Nederlands, Engels en Spaans. Als laatste kun je ook digitale puzzels, kleurplaten en spelletjes downloaden om jouw kind op een andere manier actief bezig te houden.

BabyTV
BabyTV_Beep_Beep

Highlight BabyTV: Beep Beep

Een nieuwe serie waar je kind niet voor de buis is weg te halen: Beep Beep. In dit programma werken de avontuurlijke Voom Vam en verantwoordelijke Trucky samen met de bezorgde Roady om grappige misverstanden in avonturen en beproevingen op te lossen. Het programma heeft als belangrijkste doel om jouw kind bepaalde emoties, zoals verdriet en vreugde, te leren begrijpen.  

The Egg Band

The Egg Band is een vrolijke vogelband die helpt om jouw peuter op te laten groeien met populaire slaap- en kinderliedjes. Zing en dans gerust mee met je kind als de band een gezellige melodie inzet.

 

Dino & de jacht op eieren

Reis terug naar het dinotijdperk om het mysterie van de 2 verdwenen eieren uit de crèche op te lossen. Elke aflevering komen de helden een stapje dichterbij om de eieren veilig terug te brengen.

 

Charlie & het Engelse alfabet

Ga op avontuur met Charlie om het alfabet te ontdekken. Elke aflevering ontmoet hij een nieuw alfabetvriendje om een probleem met deze letter op te lossen. Jouw kind leert klanken en woorden die met deze letter beginnen.

 

De mini-bende

Leer jouw kind alles over vriendschap met Baby de vlinder en zijn dierenvriendjes. Ze kijken terug op leuke momenten dat zij samenspeelden en problemen met elkaar oplosten.

  

Tutti Frutti

Een melodieuze muziekserie met swingende straatoptredens van Laurel en Hardy. Voor een publiek van groenten en fruit spelen zij elke aflevering een nummer. Dans vooral gezellig mee!

 

Ahoy Piraten!

Vind samen met de drie meisjespiraten de schat! Door puzzels en raadsels op te lossen komen zij uiteindelijk bij de schat met een grappig voorwerp. Dat eindigt altijd in een feestje!

OOK NA DEZE MAAND DOORKIJKEN?

Premium-tv

Upgrade je abonnement eenvoudig via MyYoufone en kies voor een Premium TV-pakket. Dit TV-pakket van Youfone geeft je met 86 zenders een complete kijkervaring.


Hierna zijn alle programma’s direct beschikbaar en vind je BabyTV op Kanaal 107 via je TV-ontvanger en de Youfone TV App