Skip to main content

Pebble TV: non-stop vermaak voor kids

De Zender van de maand staat dit keer volledig in het teken van kids! Zij worden vermaakt met Pebble TV waar de hele dag door geweldloze en fantasierijke kinderprogramma’s op te zien zijn. Nijntje, Bassie en Adriaan, of Dommel zijn enkele van de vele voorbeelden waarmee zij zich even helemaal in een andere wereld kunnen dompelen. Als Zender van de maand is Pebble TV gratis beschikbaar voor alle TV-klanten van Youfone. Het zit dus in ieder TV-pakket! Bekijk hieronder een paar highlights van deze maand.

pebble tv

Wereld Kattendag

Voor alle poezenliefhebbers staat Pebble TV op 8 augustus de hele dag in het teken van katachtigen. Want het is dan Wereld Kattendag. Zo krijgt Conni een superschattig poesje (09:30 en 14:00), zoeken Bella Brandweer en Zoefi een lief klein ontsnapt tijgertje (09:41) en redt Bella een heleboel katten in Helden van de Stad, honderd katten! (12:18). Natuurlijk is dit niet het hele programma voor deze dag. We hebben nog véél meer!

Jeugdseries

Ook deze maand kunnen kids van maandag t/m vrijdag én zondag om 20.00 uur kijken naar een dubbele aflevering van een spannende jeugdserie. Kijk vanaf maandag 7 augustus naar seizoen twee van Thunderstone.

Nijntje

'Nijntje, lief klein Konijntje'. Het schattige konijntje Nijntje gaat naar de dierentuin, ontdekt de wereld en nog veel meer leuks. Van vrijdag 4 t/m zondag 27 augustus iedere dag om 09.30 uur.

Filmagenda voor het hele gezin

Er staan deze maand veel coole films op het programma. Plof op zaterdagavond 19:30 of zondagmiddag 16:00 lekker op de bank met je kroost en kijk naar deze superleuke, spannende familiefilms!

Altijd vermaak met Pebble TV

Zender van de maand Pebble TV is dé TV-zender voor geweldloze en fantasierijke kinderprogramma’s. Wil jij hier non-stop samen met je kids van genieten? Zet dan nu de TV aan. De Zender van de maand is gratis beschikbaar voor alle TV-klanten van Youfone en zit dus in ieder TV-pakket. Nog geen tv-pakket? Bekijk hieronder dan de voordelen!

zender van de maand