Skip to main content

Horse & Country TV: voor de échte paardenliefhebber

Ontdek iedere maand een andere zender op kanaal 26.

De zender van de maand staat bij Youfone dit keer volledig in het teken van paarden. We hebben het over Horse & Country TV waar de programmering om van te genieten is. Naast trainingen van Robert Hoekstra en Nayal Nassar, zie je de Derby de la Loire in het Franse CSIO La Baule, CSIO Rome en CHIO Rotterdam 2022. Natuurlijk zijn er deze maand nog meer paardenprogramma’s die je zeker niet mag missen. Als zender van de maand is Horse & Country TV gratis beschikbaar voor alle tv-klanten van Youfone. Het zit dus in ieder tv-pakket! Bekijk hieronder de highlights van deze maand.

Logo Horse & Country

Rob Hoekstra & Nayal Nassar Masterclass

rob hoekstra masterclass

Neem een kijkje achter de schermen bij Evergate Stables in België en volg een training van niemand minder dan Rob Hoekstra. Samen met de Olympische springruiter en schoonzoon van Bill Gates, Nayal Nassar, geeft hij je een unieke inkijk in hun dagelijkse trainingsroutine. Rob Hoekstra & Nayal Nassar Masterclass is te zien op 2 juni om 20.00 uur.
 

CSIO La Baule - Derby

Geniet van alle hoogtepunten tijdens de CSIO La Boule in Frankrijk. Een spectaculair parcours over wallen en door het water met nog veel meer uitdagende obstakels. Om kans te maken op een overwinning is niet alleen foutloos paardrijden, maar ook snel zijn een must. Dat is een ware uitdaging. CSIO La Baule is te zien op 4 juni om 19.00 uur.

derby

CSIO Rome

Een spannende week voor Team Nederland is in aantocht. Dit is niet alleen de eerste landenwedstrijd van het seizoen, maar ook het eerste officiële optreden van de nieuwe bondscoach Jos Lansink. De wedstrijd in Rome wordt een observatie in aanloop naar de Europese kampioenschappen eind dit jaar. Naast huidig Nederlands kampioen, Willen Greve, bestaat het team uit Jur Vrieling, Bart Bles, Michael Greeve en Marc Houtzager. CSIO Rome is te zien op 18 juni om 20.00 uur.

CHIO Rotterdam

CHIO Rotterdam

Het CHIO Rotterdam vindt van 23 t/m 26 juni voor de 73ste keer plaats in het Kralingse Bos in Rotterdam. Kijk mee en geniet van het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. CHIO Rotterdam 2022 is live te zien van 23 t/m 26 juni. De exacte tijden volgen nog.

Altijd genieten van Horse & Country TV?

Zender van de maand Horse & Country TV is dé internationale paardensport en lifestyle televisiezender. Wil jij urenlang genieten van programma’s over de mooiste disciplines in de paardensport? Zet dan nu je tv aan. De zender van de maand is gratis beschikbaar voor alle tv-klanten van Youfone en zit dus in ieder tv-pakket.

zender van de maand