blog

Bedien je huis via de smartphone

maandag 17 oktober 2016

Stel je voor: je ligt op de bank, maar krijgt het koud. En het televisieprogramma dat je kijkt, begint saai te worden. Vroeger moest je wel opstaan om de thermostaat hoger te zetten en de afstandsbediening voor de televisie te pakken. Tegenwoordig zit het allemaal in één apparaatje: de smartphone.

Lees verder

Geweldige apps voor dieren

maandag 17 oktober 2016

Dacht je dat de smartphone of de tablet voor jou alleen was? Als je een huisdier hebt, heb je het fout. Het apparaat mag gedeeld worden met de viervoeter. Hoe gek het ook klinkt, de Google Play Store en de App Store staan vol met spelletjes voor de kat of de hond. Voor je het weet is de kat of hond net zo verslaafd aan de tablet of smartphone als zijn of haar baasje.

Lees verder

De smartphone schoonmaken

dinsdag 11 oktober 2016

Laten we eerlijk zijn: toetsenborden en smartphones zijn echt verzamelplekken voor bacteriën. Dat is het logische gevolg van het met de handen bedienen van het toestel. Af en toe je telefoon schoonmaken geeft niet alleen een goed gevoel, maar het is ook goed voor de werking van de telefoon. Maar hoe maak je deze nu het best schoon?

Lees verder

Zo gebruik je de smartphone slimmer

dinsdag 11 oktober 2016

Een smartphone is natuurlijk al heel slim, want daarom heet het een smartphone, maar de telefoon wordt pas echt slim als de gebruiker deze handiger gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld slimmer opladen, de levensduur van het toestel verlengen en zelfs televisie kijken is geen probleem. Youfone heeft een paar handige tips om de smartphone ècht smart te gebruiken.

Lees verder

Zo wordt jouw smartphone weer snel

dinsdag 4 oktober 2016

Begint jouw smartphone ook traag te worden? Je zou natuurlijk kunnen kijken naar een ander toestel, maar waarschijnlijk is de goedkope oplossing aantrekkelijker: het opvolgen van onze tips om de smartphone snel te houden.

Lees verder

Verzamel je klantenpassen via apps

vrijdag 30 september 2016

Kijk eens goed in je portemonnee: wat zit er eigenlijk echt in? De meeste Nederlanders hebben wat kleingeld en een paar biljetten bij zich, maar eigenlijk lijkt de portemonnee vooral een verzamelplaats voor pasjes. Dat kan tegenwoordig een stuk slimmer: met klantenkaartapps.

Lees verder

10 dingen die jij jouw ouders kunt leren over WhatsApp

vrijdag 30 september 2016

Onze ouders: de mensen die ons groot hebben gebracht, de mensen die ons hebben opgevoed en ons alles hebben geleerd wat wij weten. Nu is het tijd om iets terug te doen: geef ze een cursus WhatsApp. Want als er iets is waar onze ouders niet goed in zijn, is het wel WhatsAppen.

Lees verder

De tien leukste wearables: van smartphones tot fitbits

maandag 26 september 2016

Met gadgets laat je jouw stijl en smaak zien. Kijk alleen maar naar de keuze voor een gewone horloge of voor een slimme horloge, zoals een Apple Watch. Fabrikanten van gadgets houden het allang niet meer alleen bij horloges. Youfone zocht de tien leukste wearables op; van smartphones tot fitbits.

Lees verder

Met deze apps blijf je gezond

maandag 19 september 2016

Onze gezondheid is het allerbelangrijkste in het leven. Daarom hebben Apple en Samsung bijvoorbeeld hun eigen gezondheidsapps. Maar ook voor andere besturingssystemen zijn er apps die er voor proberen te zorgen dat je gezond blijft. Deze apps zijn er vooral voor bedoeld om meer mensen wegwijs te maken in de medische wereld. We zetten een paar op een rijtje en leggen uit waaraan een goede gezondheidsapp voldoet.

Lees verder

Hoe volgt de smartphone jou?

maandag 19 september 2016

Dat een smartphone ook als navigatiesysteem kan dienen, is iets wat de meeste gebruikers wel weten. En dat Facebook precies weet waar je bent, is ook algemeen bekend. Maar hoe weet de smartphone dit allemaal? Kost het gebruik van GPS eigenlijk data? Youfone geeft antwoord op al deze vragen.

Lees verder