Deze vertaalapps helpen je de vakantie door

woensdag 11 juli 2018

Wie op vakantie gaat, heeft echt een paar vertaalapps nodig. Zeker als je naar een vakantieland gaat waarvan je de taal helemaal niet spreekt. Youfone heeft een paar handige vertaalapps voor iOS en Android op een rijtje gezet, waarmee je de vakantie moeiteloos doorkomt.

Lees verder

appen achter het stuur: hoe zit het ook alweer?

woensdag 30 mei 2018

Jaarlijks zijn er enkele tientallen ongevallen die zijn veroorzaakt door appen achter het stuur. Daarom is het verboden. Je kunt er een boete voor krijgen, maar hoe zit het nu precies met de regels? Mag je bijvoorbeeld wel muziek luisteren op de fiets? Youfone zoekt het uit.

Lees verder

nieuw: fortnite spelen op je mobiel

woensdag 25 april 2018

Iedereen heeft het over het nieuwe spel Fortnite. Het is mateloos populair en het is nu ook op de mobiele telefoon te spelen. Hoe speel je op je telefoon En kun je als je het spel stopt later gewoon weer verder spelen op een ander platform? Youfone deed een potje Fortnite.

Lees verder

privacy bij het gebruik van apps

donderdag 12 april 2018

Je wilt natuurlijk niet dat grote techbedrijven alles van je weten. Daarom is het verstandig een paar privacy instellingen aan te passen. Op de blog van Youfone is privacy een bekend topic. Binnen deze blog geven we aandacht aan het beschermen van je data tegen misbruik van de makers van apps.

Lees verder

Zo vind je je simkaartnummer

vrijdag 6 april 2018

Ben je je simkaartnummer kwijt? Dat kan problemen opleveren in het geval van diefstal of als je met nummerbehoud wilt overstappen naar een andere provider. Gelukkig kun je het nummer op een paar manieren achterhalen. Youfone geeft een paar tips om je nummer snel weer bij de hand te hebben.

Lees verder

Mobiel gebruik op vakantie

dinsdag 27 maart 2018

Sinds juni 2017 is de regelgeving binnen de EU aangepast voor bellen, sms’en en internetten. Graag willen wij alle regels nog een keer goed uitleggen, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt.

Lees verder

raak je vrienden nooit meer kwijt

woensdag 21 maart 2018

Niets is zo vervelend als het niet weten waar je kind zich bevindt. Tegenwoordig zijn er gelukkig makkelijke apps waarmee je kunt monitoren waar je kind zich begeeft. Je kunt er natuurlijk ook je vrienden mee traceren tijdens een avondje uitgaan. We hebben de beste apps op een rijtje gezet.

Lees verder

betalen met de qr code

woensdag 14 maart 2018

Betalen met een QR code. Dat heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan, ook al ben je het wel al tegengekomen. Je hoort namelijk veel meer over contactloos betalen. Toch heeft betalen met een QR code zo zijn voordelen. Dit moet je weten als je met zo’n code betaalt.

Lees verder

fit worden voor de zomer

woensdag 7 maart 2018

Fit worden voor de zomer? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen of hebben niet eens zin om te beginnen. Daarom zijn er een paar apps bedacht die het sporten en het letten op je voeding leuker maken. Youfone heeft er een paar op een rij gezet.

Lees verder

5G: dit kun je verwachten

woensdag 21 februari 2018

Stiekem dromen we allemaal al van de toekomst. Hebben we in de toekomst echt zelfrijdende auto’s? En kunnen we straks echt voor van alles en nog wat drones gebruiken? Dat hang ook af van de netwerktechnieken die dan beschikbaar zijn. Daarom wordt er getest met een nieuw netwerk: 5G. Dat is veel sneller dan 4G. Maar wat mogen we er nu eigenlijk van verwachten? En wanneer kan iedereen het gebruiken? Youfone ging op onderzoek uit.

Lees verder