blog

Zo kun je meer opslaan op je telefoon

woensdag 7 december 2016

Wil je net nog even die ene app downloaden of een video maken, is de telefoon vol! Gelukkig zijn er een paar oplossingen om toch weer meer bestanden kwijt te kunnen op de smartphone. Youfone geeft je een paar tips voor meer ruimte op de smartphone.

Lees verder

Dit moet je weten over phishing

woensdag 7 december 2016

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens zo’n mail ontvangen: een mail die afkomstig lijkt te zijn van een bank, de telefoonprovider of van een andere instelling, maar dat eigenlijk niet is. We noemen dit soort mails ‘phishing.’ Nog heel wat mensen trappen in deze vorm van oplichting. Wat kun je daar zelf eigenlijk tegen doen?

Lees verder

Met deze apps bewerk je foto’s als een pro

dinsdag 29 november 2016

Foto’s bewerken op een enorm scherm en een krachtige computer? Dat is niet meer nodig. De fotobewerker zit gewoon in je broekzak! Steeds meer apps geven ons de mogelijkheid om foto’s een beetje mooier te maken. Wij zetten deze apps op een rijtje. En hadden we al opgemerkt dat deze fotobewerkingsapps gratis zijn?

Lees verder

5 beste accessoires voor je iPhone 7

dinsdag 29 november 2016

Kijk er nog maar eens goed naar. Je hebt een gloednieuwe iPhone 7 in handen, gefeliciteerd! Bij een nieuwe telefoon horen natuurlijk ook nieuwe accessoires. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste accessoires voor het nieuwste vlaggenschip van Apple.

Lees verder

Zo maak je de telefoon ‘boefproof’

donderdag 24 november 2016

Een smartphone is een heel persoonlijk apparaat. We maken er foto’s mee van onze families en reizen, versturen en ontvangen er vertrouwelijke berichten mee en het staat bomvol andere informatie. Als de telefoon gestolen wordt, is dat een persoonlijk drama. Helaas gebeurt het nog vaak, dus geeft Youfone een paar tips om het dieven niet te gemakkelijk te maken.

Lees verder

Vijf apps om navigatie offline te gebruiken

donderdag 24 november 2016

Een smartphone is tegenwoordig een uitstekende vervanger voor het traditionele navigatiesysteem. Er zijn veel navigatie apps beschikbaar en een paar daarvan hebben ook de optie om offline te kunnen navigeren. Handig voor als je databundel op is, je slecht bereik hebt, of geen data wilt gebruiken.

Lees verder

Slecht bereik? Probeer deze tips!

maandag 14 november 2016

Gaat bellen, sms’en of internetten moeilijk doordat je slecht bereik hebt? In veel gevallen kun je daar zelf al iets aan doen. Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet om deze problemen te verhelpen

Lees verder

Waterschade? Red je telefoon!

maandag 14 november 2016

Het is de nachtmerrie van iedere smartphone-eigenaar: de telefoon in de wc laten vallen, of de smartphone per ongeluk in je broekzak laten zitten. Meestal betekent waterschade dat de telefoon niet meer te redden is en deze moet worden vervangen. Soms heb je geluk en kun je de smartphone nog redden. Youfone geeft een paar tips: wat te doen bij waterschade?

Lees verder

Met deze apps vergeet je nooit meer je wachtwoord

dinsdag 8 november 2016

Een goed wachtwoord is niet te raden door anderen, bestaat uit hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen. Maar voor sommigen is een wachtwoord iets te goed: het wachtwoord is dan zo moeilijk dat het niet te onthouden is. Gelukkig zijn er apps om je te helpen en Youfone zet ze voor je op een rijtje.

Lees verder

Fabrieksinstellingen herstellen? Dit moet je erover weten

dinsdag 8 november 2016

Werkt je smartphone niet meer goed, of ga je deze tweedehands verkopen? Dan is het handig de fabrieksinstellingen terug te zetten. Het is een relatief makkelijke en snelle manier om problemen op te lossen, maar wat moet je weten voordat je op ‘alles wissen’ drukt?

Lees verder