Skip to main content

Eigen baas over je verbruik? Neem een Belplafond!

Controle over je verbruik? Stel dan een Belplafond in voor je belbundel binnen je Sim Only-abonnement. Bij een actief Belplafond word je abonnement automatisch afgesloten en kun je niet meer bellen als je de volledige bundel hebt verbruikt. Fijn voor jezelf, maar ook als je de telefoonrekening van je kind betaalt. Goed om te weten: je bent nog wel bereikbaar!

Belplafond

Sms en e-mail bij 80% verbruik Belplafond
Zodra je het Belplafond in MyYoufone activeert, wordt dit per de eerste van de maand in gang gezet. Bij 80% verbruik van je belbundel ontvang je een waarschuwing per sms en via e-mail. Bij een verbruik van 100% kun je niet meer bellen. In MyYoufone stel je een bedrag in vanaf 10 euro voor je Belplafond. Dit is exclusief kosten van je belbundel.


Extra belbundel bijkopen in MyYoufone
Ben je bijna over je belbundel heen en wil je de rest van de maand toch nog kunnen bellen? Via MyYoufone of via een sms koop je eenvoudig en voordelig een extra belbundel die geldig is tot het einde van de maand. Ga daarvoor naar MyYoufone waar je kunt betalen via iDeal.


Goed om te weten over het Belplafond

 • Het is alleen geldig in Nederland en dus niet van toepassing in de EU of daarbuiten
 • Al het EU-verbruik wordt niet meegerekend
 • Aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en infonummers worden niet meegerekend
 • Maandelijkse abonnementskosten worden niet meegerekend
 • Het vervalt aan het einde van de maand net zoals de belminuten en sms-berichten die over zijn
 • Op de eerste dag van de volgende maand gaat je nieuwe bundel in


Nieuw bij Youfone? Stel van te voren een Belplafond in
Is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Dan is het verstandig alvast een Belplafond in te stellen. Het start direct zodra je nummer actief is. Het Belplafond op een later moment installeren is ook mogelijk.


Voorbeeld
Heb je een abonnement afgesloten op 2 augustus en ontvang je een bevestiging dat jouw telefoonnummer actief is per 1 december? Dan kun je alvast een Belplafond instellen via MyYoufone tussen 2 augustus en 1 december, zodat het Belplafond op 1 december direct ingaat. Uiteraard kun je dit ook later doen.

Belplafond instellen? Download de MyYoufone-app
Wil jij de controle over het verbruik van jouw belbundel? Download dan de MyYoufone-app in de App Store en Google Play en zet het Belplafond aan.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik een Dataplafond instellen?

  Ja, het is mogelijk om een Dataplafond in te stellen. Zo blijf je altijd eigen baas over je dataverbruik binnen je Sim Only-abonnement. Zodra je het Dataplafond in MyYoufone activeert, ontvang je een sms en e-mail bij 80% en 100% verbruik.

 • Is Sim Only maandelijks aanpasbaar?

  Je kunt je Sim Only-abonnement elke maand aanpassen in de gratis MyYoufone-app. Meer bellen? Minder internetten? Een Dataplafond of Belplafond instellen? Het is allemaal mogelijk!

 • Welk Sim Only-abonnement past bij mij?

  Als je een Sim Only-abonnement bestelt, stel je zelf een bundel samen. Daardoor weet je precies welk abonnement bij je past. Je kunt kiezen uit verschillende data-, bel- en sms-bundels en verschillende looptijden zoals een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement.

 • Wat zijn de Sim Only-tarieven

  Ga je naar het buitenland? Wij hebben een overzicht van al onze Sim Only-tarieven voor je samengesteld voor zowel binnen als buiten de EU. Twijfel je of een land bij de EU hoort? Bekijk dan de zoneverdeling voor een overzicht van alle EU-landen.