Skip to main content

Sim Only-abonnement met Belplafond bij Youfone

Heb je een Sim Only-abonnement bij Youfone en wil je controle over het verbruik van je belminuten? Activeer dan het Belplafond. Bij een volledig verbruikte bundel wordt je abonnement automatisch afgesloten en kun je niet meer bellen. Nadat je bent afgesloten, kun je nog wel gebeld worden en kun je nog blijven internetten. Dit geldt ook voor een Sim Only voor Kids.

Activeer het Belplafond nu in MyYoufone. Vanaf € 10,- stel je een bedrag in.

data en belplafond op telefoon

Wat is een Belplafond?

 

Met een Belplafond van Youfone stel je een limiet in voor het bedrag dat je kunt uitgeven aan belkosten. Het biedt je de flexibiliteit om je Sim Only-abonnement aan te passen aan je eigen voorkeuren en financiële situatie. Hiermee houd je je belkosten onder controle en voorkom je dat je per ongeluk te veel uitgeeft aan telefoongesprekken. Daarnaast kun je je budget plannen en onverwachte financiële verrassingen vermijden. Voor ouders kan het Belplafond helpen om kinderen in de gaten te houden en ongewenst belgedrag te beperken. 

 

Sim Only met Belplafond? Bekijk de mogelijkheden van Youfone. In MyYoufone stel je een bedrag in vanaf € 10,- voor je Belplafond.

De voordelen van Sim Only met Belplafond

Een Youfone Sim Only-abonnement met Belplafond heeft verschillende voordelen
 • kostenbeheersing
  Kostenbeheersing en budgetvriendelijkheid

  Het Belplafond stelt je in staat om de controle te behouden over je belkosten en binnen je budget te blijven. Door een limiet in te stellen voor je bel uitgaven, kun je onnodige kosten vermijden en je telefoonrekening beheersbaar houden. Handig wanneer je een vast budget hebt voor je telecommunicatiekosten.

 • hoge factuur
  Bescherming tegen onverwacht hoge rekeningen

  Het Belplafond beschermt je tegen onverwachte hoge telefoonrekeningen. Het voorkomt dat je per ongeluk te veel uitgeeft aan belkosten. Bijvoorbeeld door langdurige internationale gesprekken of premiumnummers. Zo weet je dat je binnen de gestelde limiet blijft en kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je de factuur ontvangt.

 • belgedrag
  Aanpassing aan persoonlijk belgedrag

  Met het Belplafond van Youfone kun je je abonnement aanpassen aan je persoonlijke belgedrag. Je kunt een limiet instellen die past bij je behoeften en communicatiegewoonten. Als je bijvoorbeeld weinig belt en je telefoon voornamelijk gebruikt voor data en berichten, kun je een lager limiet instellen. Dit zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Meer informatie Arrow Icon

 

 • Het is alleen geldig in Nederland en dus niet van toepassing in de EU of daarbuiten;
 • Al het EU-verbruik wordt niet meegerekend;
 • Aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en infonummers worden niet meegerekend;
 • Maandelijkse abonnementskosten worden niet meegerekend;
 • Het vervalt aan het einde van de maand net zoals de belminuten en sms-berichten die over zijn;
 • Op de eerste dag van de volgende maand gaat je nieuwe bundel in.


Nieuw bij Youfone? Stel van te voren een Belplafond in 
Is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Dan is het verstandig alvast een Belplafond in te stellen. Het start direct zodra je nummer actief is. Het Belplafond op een later moment installeren is ook mogelijk.

myyoufone app

Altijd in controle met de MyYoufone-app

De MyYoufone-app is jouw persoonlijke omgeving waar je alle zaken rondom je abonnementen in een handomdraai regelt.

Met de app heb je altijd inzicht in je verbruik en je facturen. Ook pas je heel eenvoudig pakketten en bundels aan.

De donkere modus zorgt ervoor dat je batterij langer mee gaat. En het is rustiger voor je ogen.

Android    iOS

Hoe bepaal je het juiste Belplafond?

Het bepalen van het juiste Belplafond is een persoonlijke beslissing die afhangt van je individuele behoeften en financiële situatie. Op basis van jouw belgedrag per maand, kun je een Belplafond instellen dat bij je past en je helpt je telefoonkosten onder controle te houden. Hier zijn enkele punten om te overwegen:
 • Gemiddeld gebruik

  Bekijk je huidige telefoonrekeningen en probeer een idee te krijgen van je gemiddelde belminuten, sms'jes en datagebruik per maand. Dit geeft je een startpunt om je Belplafond op te baseren.

 • Toekomstige behoeften

  Denk na over eventuele veranderingen in je belgedrag in de toekomst. Bijvoorbeeld, als je van plan bent om vaker internationale gesprekken te voeren, moet je hier rekening mee houden bij het bepalen van je Belplafond.

Sim Only met Belplafond vs. reguliere Sim Only

Het is belangrijk om de verschillen en overwegingen tussen een Sim Only met Belplafond en een reguliere Sim Only van Youfone te begrijpen. Zo kun je de optie kiezen die het beste past bij je financiële situatie, belgedrag en behoeften.

Verschillen tussen Sim Only met Belplafond en reguliere Sim Only

Het belangrijkste verschil is dat een Sim Only met Belplafond een beperking heeft op het maximale bedrag dat je kunt uitgeven aan belminuten, sms'jes en data. Een reguliere Sim Only heeft geen dergelijke beperking. Daarnaast biedt een Sim Only met Belplafond kostenbeheersing en het helpt je binnen je budget te blijven. Zo voorkom je onverwachtse hoge rekeningen. Als laatste ben je met een Sim Only zonder Belplafond meer flexibel als het gaat om belminuten, sms'jes en data. Met een belplafond moet je binnen de gestelde limiet blijven, wat minder flexibiliteit kan bieden als je variabel belgedrag hebt.

Overwegingen bij het kiezen tussen beide opties

Als je een strikt budget hebt en volledige controle wilt over je belkosten, kan een Sim Only met belplafond de beste keuze zijn. Heb je een variabel belgedrag of behoefte aan flexibiliteit in je abonnement? Dan kan een reguliere Sim Only meer geschikt zijn. Het stelt je in staat om bundels aan te passen aan je behoeften en biedt meer vrijheid in je belgedrag. Als je regelmatig noodzakelijke of dringende oproepen moet kunnen maken, is ook dan een reguliere Sim Only handiger zijn. Je hebt namelijk geen beperkingen op je belminuten.

Sim Only met Belplafond? Bekijk de mogelijkheden van Youfone. In MyYoufone stel je een bedrag in vanaf € 10,- voor je Belplafond.

Beperkingen van het Belplafond

Hoewel het Belplafond nuttig kan zijn, zijn er dingen waarmee rekening moet worden gehouden. Het kan je beperken in je mogelijkheid om tijdens noodgevallen contact op te nemen met belangrijke personen. Behalve bellen naar 112, want dat kun je áltijd. Daarnaast kan het beperkend zijn als je behoefte hebt aan flexibiliteit in je belgedrag. Als je bijvoorbeeld onverwacht meer wilt bellen dan je limiet toestaat, moet je mogelijk tijdelijk het Belplafond verhogen of aanpassen.

noodgeval op telefoon

Alternatief voor Belplafond

Wil je een alternatief voor het Belplafond om je belkosten te beheren? Overweeg dan een abonnement met onbeperkte belminuten. Dit geeft je de vrijheid om zoveel te bellen als je wilt, zonder je zorgen te hoeven maken over limieten. Je kunt ook regelmatig je belgebruik controleren. Zo blijf je bewust van je belkosten en kun je ervoor zorgen dat je binnen je budget blijft.

Meer informatie & inspiratie over Sim Only van Youfone

 • De voordelen van Sim Only

  Ontdek de voordelen van Youfone Sim Only: lagere maandelijkse kosten, meer flexibiliteit en vrijheid om te kiezen.

  Lees meer
 • Sim Only vs. abonnement met telefoon

  Ontdek de verschillen tussen een Sim Only en abonnement met telefoon.

  Lees meer
 • Tips voor mobiele data besparen op je smartphone

  In deze blog delen we een aantal tips hoe je het dataverbruik kunt verminderen op je telefoon.

  Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Wat gebeurt er als ik mijn Belplafond overschrijd?

  Bij 80% verbruik van je belbundel ontvang je een waarschuwing per sms en via e-mail. Bij een verbruik van 100% kun je niet meer bellen.

 • Kan ik mijn Belplafond tijdens het contract wijzigen?

  Zodra je het Belplafond in MyYoufone activeert, wordt dit per de eerste van de maand in gang gezet. Het vervalt aan het einde van de maand, waardoor je de mogelijkheid hebt het bedrag te wijzigen. Ben je gedurende de maand bijna over je belbundel heen en wil je de rest van de maand toch nog kunnen bellen? Via MyYoufone koop je eenvoudig en voordelig een extra belbundel die geldig is tot het einde van de maand. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 10,-.

 • Geldt het Belplafond ook voor datagebruik?

  Nee, het Belplafond is specifiek gericht op het beheersen van je belkosten.

 • Kan ik mijn Belplafond verhogen of verlagen?

  Ja, je kunt je Belplafond verhogen en verlagen. Via MyYoufone koop je eenvoudig en voordelig een extra belbundel die geldig is tot het einde van de maand. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 10,-.

 • Is Sim Only met Belplafond geschikt voor mij?

  Het is mogelijk dat Sim Only met Belplafond geschikt is voor jou, maar het hangt af van je individuele behoeften en voorkeuren. Op deze pagina lees je meer over een Sim Only-abonnement met Belplafond.

 • Kan ik naar 112 bellen als ik het Belplafond heb bereikt?

  Ja, je kunt áltijd bellen naar 112. Ook als het Belplafond is bereikt.