Skip to main content

Belplafond

Voorkom onverwachte kosten

Stel een belplafond in om hoge buitenbundelkosten te voorkomen. Dat kan eenvoudig via MyYoufone.

Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 10,- euro exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie gaat het belplafond in op de eerste dag van de volgende maand.

app

Nieuwe klanten
Ben je nieuw bij Youfone en is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Ook dan kun je alvast een belplafond instellen. Het belplafond start direct zodra het telefoonnummer actief is. Voor Data Only abonnementen is het niet mogelijk om een belplafond in te stellen. 
 
Voorbeeld
Je hebt een abonnement afgesloten op 2 augustus en je ontvangt een bevestiging dat jouw telefoonnummer actief is per 1 december. Je kunt dan tussen 2 augustus en 1 december via de MyYoufone pagina alvast een belplafond instellen. Op 1 december gaat het belplafond direct in. Uiteraard kun je het belplafond ook op een later moment activeren.
 
Goed om te weten: het belplafond is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers. Die worden hier dus niet in meegenomen. Ook is het bedrag van het belplafond exclusief de maandelijkse abonnementskosten.

Waarschuwing per e-mail
Bij een verbruik van ongeveer 80% van het belplafond, ontvang je een waarschuwing per e-mail. Bij een verbruik van 100% word je afgesloten voor uitgaand verkeer.

Aanvullen

Heb je het belplafond bereikt? Dan is het mogelijk om je belplafond aan te vullen voor de rest van de maand. Ga daarvoor naar MyYoufone. De betaling verloopt via iDeal. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een bevestiging per e-mail. Kun je weer bellen en sms’en.

Einde van de maand
Het belplafond vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste dag van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms berichten die je aan het einde van de maand over hebt vervallen ook.

Niet van toepassing in de EU
Het belplafond is niet van toepassing in de EU. Bekijk het verbruik in MyYoufone of de MyYoufone app. Al het EU verbruik wordt niet meegerekend bij de berekening van je belplafond.

Download de MyYoufone app

Om het verbruik van jouw belminuten, sms-berichten en internetverbruik makkelijk in de gaten te houden, download je de MyYoufone app.