Skip to main content

Sim Only-abonnement met Belplafond bij Youfone

Heb je een Sim Only-abonnement bij Youfone en wil je controle over het verbruik van je belminuten? Activeer het Belplafond. Bij een volledig verbruikte bundel wordt je abonnement automatisch afgesloten en kun je niet meer bellen. Nadat je bent afgesloten, kun je nog wel gebeld worden en blijven internetten. Dit geldt ook voor Sim Only voor Kids.

Activeer het Belplafond nu in MyYoufone. Vanaf € 10,- stel je een bedrag in.

data en belplafond op telefoon

Wat is het Belplafond?

 

Met het Belplafond van Youfone stel je een limiet in voor het bedrag dat je kan uitgeven aan belkosten. Je past je Sim Only-abonnement gemakkelijk aan op je eigen voorkeuren en financiën. Zo houd je jouw belkosten onder controle en voorkom je dat je per ongeluk te veel uitgeeft aan telefoongesprekken. Voor ouders helpt het Belplafond om het belgedrag van de kinderen in de gaten te houden.

 

Wil je het Belplafond gebruiken? Vanaf € 10,- stel je al een bedrag in voor je Belplafond, gewoon in MyYoufone.

De voordelen van Sim Only met Belplafond

Een Youfone Sim Only-abonnement met Belplafond heeft verschillende voordelen.
 • kostenbeheersing
  Controle over je belkosten

  Met het Belplafond houd je controle over je belkosten en blijf je binnen je budget. Door een limiet in te stellen voor je beluitgaven vermijd je onnodige kosten. Zo zorg jij ervoor dat je niet verrast wordt door je telefoonrekening.

 • hoge factuur
  Geen onverwacht hoge rekening

  Het Belplafond beschermt je tegen een onverwacht hoge rekening. Zo voorkom je dat je per ongeluk te veel uitgeeft, bijvoorbeeld aan internationale gesprekken of premiumnummers. Want je blijft altijd binnen je limiet.

 • belgedrag
  Een limiet dat bij jou past

  Met het Belplafond pas je jouw abonnement aan op je persoonlijke belgedrag. Als je weinig belt en jouw telefoon vooral gebruikt voor data en berichten stel je een lager bellimiet in. Bel je veel? Dan zet je het limiet gewoon hoger.

Meer informatie Arrow Icon

 

 • Het is alleen geldig in Nederland en dus niet van toepassing in de EU of daarbuiten;
 • Al het EU-verbruik wordt niet meegerekend;
 • Aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en infonummers worden niet meegerekend;
 • Maandelijkse abonnementskosten worden niet meegerekend;
 • Het vervalt aan het einde van de maand net zoals de belminuten en sms-berichten die over zijn;
 • Op de eerste dag van de volgende maand gaat je nieuwe bundel in.


Nieuw bij Youfone? Stel van te voren een Belplafond in 
Is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Dan is het verstandig alvast een Belplafond in te stellen. Het start direct zodra je nummer actief is. Het Belplafond op een later moment installeren is ook mogelijk.

myyoufone app

Altijd in controle met de MyYoufone-app

De MyYoufone-app is jouw persoonlijke omgeving waar je alle zaken rondom je abonnementen in een handomdraai regelt.

Met de app heb je altijd inzicht in je verbruik en je facturen. Ook pas je heel eenvoudig pakketten en bundels aan.

De donkere modus zorgt ervoor dat je batterij langer mee gaat. En het is rustiger voor je ogen.

Android    iOS

Hoe bepaal je het juiste Belplafond?

Op basis van jouw belgedrag per maand stel je een Belplafond in dat bij je past. Check waar je nog meer aan kan denken om jouw Belplafond te bepalen.
 • Check je gemiddelde gebruik

  Bekijk je afgelopen rekeningen om een idee te krijgen van je gemiddelde belminuten per maand. Dit geeft je een startpunt om je Belplafond op te baseren.

 • Bedenk wat later kan veranderen

  Denk na over veranderingen in je belgedrag in de toekomst. Houd er bijvoorbeeld rekening mee als je van plan bent om vaker internationale gesprekken te voeren.

 • Pas zo nodig het bedrag aan

  Heb je jouw Belplafond ingesteld en wil je het later aanpassen? Geen enkel probleem. Als je jouw limiet verandert, gaat dat in op de eerste dag van de volgende maand.

Sim Only met Belplafond vs. Sim Only zonder Belplafond

Check de verschillen tussen Sim Only met en zonder een Belplafond. Zo kies je wat het beste past bij jouw belgedrag en behoeften.

Verschillen Sim Only met en zonder Belplafond

Sim Only met een Belplafond helpt je om binnen je budget te blijven vanwege het door jou ingestelde budget. Hiermee voorkom je onverwacht hoge rekeningen.

Met een Sim Only-abonnement zonder Belplafond ben je flexibeler als het gaat om belminuten, sms'jes en data.

Hoe kies je tussen beide opties?

Is je belgedrag variabel of wil je flexibiliteit in je abonnement? Dan past Sim Only zonder een Belplafond misschien bij jou.

Als je een persoonlijk budget bijhoudt en volledige controle wil over je belkosten, is het de slimste keuze om te gaan voor Sim Only met een Belplafond.

Veelgestelde vragen

 • Wat gebeurt er als ik mijn Belplafond overschrijd?

  Bij 80% verbruik van je belbundel ontvang je een waarschuwing per sms en via e-mail. Bij een verbruik van 100% kun je niet meer bellen.

 • Kan ik mijn Belplafond tijdens het contract wijzigen?

  Zodra je het Belplafond in MyYoufone activeert, wordt dit per de eerste van de maand in gang gezet. Het vervalt aan het einde van de maand, waardoor je de mogelijkheid hebt het bedrag te wijzigen. Ben je gedurende de maand bijna over je belbundel heen en wil je de rest van de maand toch nog kunnen bellen? Via MyYoufone koop je eenvoudig en voordelig een extra belbundel die geldig is tot het einde van de maand. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 10,-.

 • Geldt het Belplafond ook voor datagebruik?

  Nee, het Belplafond is specifiek gericht op het beheersen van je belkosten.

 • Kan ik mijn Belplafond verhogen of verlagen?

  Ja, je kunt je Belplafond verhogen en verlagen. Via MyYoufone koop je eenvoudig en voordelig een extra belbundel die geldig is tot het einde van de maand. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 10,-.

 • Is Sim Only met Belplafond geschikt voor mij?

  Het is mogelijk dat Sim Only met Belplafond geschikt is voor jou, maar het hangt af van je individuele behoeften en voorkeuren. Op deze pagina lees je meer over een Sim Only-abonnement met Belplafond.

 • Kan ik naar 112 bellen als ik het Belplafond heb bereikt?

  Ja, je kunt áltijd bellen naar 112. Ook als het Belplafond is bereikt.

 • Is er een alternatief voor het Belplafond?

  Als je een alternatief voor het Belplafond wil om je belkosten te beheren, ga dan voor een abonnement met onbeperkte belminuten. Dit geeft je de vrijheid om zoveel te bellen als je wil, zonder zorgen te maken over extra kosten.

 • Heeft een Belplafond beperkingen?

  Het Belplafond is vooral erg handig. Het is wel goed om er rekening mee te houden dat het Belplafond je kan beperken in je mogelijkheid om tijdens noodgevallen contact op te nemen met belangrijke personen. Behalve bellen naar 112, dat kan áltijd. Daarnaast kan het beperkend zijn als je behoefte hebt aan flexibiliteit in je belgedrag. Als je bijvoorbeeld onverwacht meer wil bellen dan je limiet toestaat, moet je mogelijk tijdelijk het Belplafond verhogen of aanpassen.