Skip to main content

Ma - Vr (09:00 - 18:00)

Belplafond

Voorkom onverwachte kosten

Stel een belplafond in om hoge buitenbundelkosten te voorkomen. Dat kan eenvoudig via MyYoufone.

Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 10,- euro exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie gaat het belplafond in op de eerste dag van de volgende maand.

app

Nieuwe klanten
Ben je nieuw bij Youfone en is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Ook dan kun je alvast een belplafond in stellen. Het belplafond start direct zodra het telefoonnummer actief is. Voor Data Only abonnementen is het niet mogelijk om een belplafond in te stellen. 
 
Voorbeeld
Je hebt een abonnement afgesloten op 2 december 2017 en je ontvangt een bevestiging dat jouw telefoonnummer actief is per 1 februari 2018. Je kunt dan tussen 2 december 2017 en 1 februari 2018 via de MyYoufone pagina een belplafond instellen. Op 1 februari 2018 gaat het belplafond direct in. Uiteraard kun je het belplafond altijd nog activeren op een later moment.
 
Let op: het belplafond is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers. Deze worden hier dus niet in meegenomen. Ook is het bedrag van het belplafond exclusief de maandelijkse abonnementskosten.

Waarschuwing per e-mail
Bij een verbruik van ongeveer 80% van het belplafond, ontvang je een waarschuwing per e-mail. Bij een verbruik van 100% word je afgesloten voor uitgaand verkeer.

Aanvullen
Heb je het belplafond bereikt? Dan is het mogelijk om je belplafond aan te vullen voor de rest van de maand. Ga daarvoor naar MyYoufone. De betaling verloopt via iDeal. Zodra de betaling is voltooid ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt dan weer bellen en sms-en.

Einde van de maand
Het belplafond vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste dag van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms berichten die je aan het einde van de maand over hebt vervallen ook.

Niet van toepassing in de EU
Het belplafond is niet van toepassing in de EU. Bekijk het verbruik in MyYoufone of de MyYoufone app. Al het EU verbruik wordt niet meegerekend bij de berekening van je belplafond.

Download de MyYoufone app
Download de MyYoufone app om het verbruik van jouw belminuten, sms berichten en internetverbruik in de gaten te houden.