Skip to main content

Belplafond

Alle sim only abonnementen van Youfone beschikken over een belbundel. Niemand vindt het fijn om extra kosten te maken. Met behulp van ons belplafond houd jij controle over jouw belbundel. Dit is handig voor jezelf, maar ook voor je kind wanneer je een kids abonnement hebt afgesloten. Je kunt het belplafond afsluiten via MyYoufone. Hier kun je zelf een bedrag instellen vanaf € 10,- exclusief de kosten van je belbundel. Wanneer je het belplafond bereikt, wordt je afgesloten voor uitgaand verkeer. Je kunt dus nog wel gebeld worden.

Heb je jouw belplafond bereikt en kun je niet meer bellen, maar wil je toch nog voor de rest van de maand verder kunnen bellen? Dan kun je gedurende de rest van de maand een extra belbundel kopen, zodat je toch nog kan bellen. Let op: het belplafond is alleen geldig in Nederland.

 

app

Nieuwe klanten
Ben je nieuw bij Youfone en is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Ook dan kun je alvast een belplafond instellen. Het belplafond start direct zodra het telefoonnummer actief is. 
 
Voorbeeld
Je hebt een abonnement afgesloten op 2 augustus en je ontvangt een bevestiging dat jouw telefoonnummer actief is per 1 december. Je kunt dan tussen 2 augustus en 1 december via de MyYoufone pagina alvast een belplafond instellen. Op 1 december gaat het belplafond direct in. Uiteraard kun je het belplafond ook op een later moment activeren.
 
Goed om te weten: het belplafond is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers. Die worden hier dus niet in meegenomen. Ook is het bedrag van het belplafond exclusief de maandelijkse abonnementskosten.

Waarschuwing per e-mail
Bij een verbruik van ongeveer 80% van het belplafond, ontvang je een waarschuwing per e-mail. Bij een verbruik van 100% word je afgesloten voor uitgaand verkeer.

Aanvullen

Heb je het belplafond bereikt? Dan is het mogelijk om je belplafond aan te vullen voor de rest van de maand. Ga daarvoor naar MyYoufone. De betaling verloopt via iDeal. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een bevestiging per e-mail. Dan kan je direct weer bellen en sms'en.

Einde van de maand
Het belplafond vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste dag van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms berichten die je aan het einde van de maand over hebt vervallen ook.

Niet van toepassing in de EU
Het belplafond is niet van toepassing in de EU. Bekijk het verbruik in MyYoufone of de MyYoufone app. Al het EU verbruik wordt niet meegerekend bij de berekening van je belplafond.

Download de MyYoufone app

Om het verbruik van jouw belminuten, sms-berichten en internetverbruik makkelijk in de gaten te houden, download je de MyYoufone app.