Skip to main content

vrijdag 2 december 2016
Afgelopen week werden de winnaars van de jaarlijkse ‘Website van het Jaar’ verkiezingen bekendgemaakt in Amsterdam. Het recordaantal stemmers van 892.000 heeft bepaald welke Nederlandse ondernemers de meest gebruiksvriendelijke websites bouwden voor hun bezoekers. De Rotterdamse ondernemer Valentijn Rensing liet zijn concurrenten in de Telecombranche, waaronder Ben, Tele2 en Simpel, ver achter zich en won de felbegeerde award voor Populairste Website van het Jaar.Twee maanden lang stemde het Nederlandse publiek op 275 genomineerde websites. De stemmer koos in 24 categorieën de favoriet op basis van inhoud, navigatie en ontwerp. De website die de beste overall beoordeling had mag zich dé beste Website van het Jaar 2016 noemen. De website met de meeste stemmen ontving de award voor Populairste Website. Deze prijs werd naast Youfone ook gewonnen door o.a. Albert Heijn, Buienradar en ING.
 
Youfone is een jonge en snelgroeiende organisatie met een sterke focus op sim only abonnementen en de ambitie om de tv-markt open te breken. Het is niet de eerste keer dit jaar dat de Telecom aanbieder in de prijzen valt. In februari bekroonde Opiness, het bekende onderzoeksplatform, Youfone met de Beste Service Award. Daarnaast ontving de organisatie een award voor het snelste mobiel internet en een FD Gazelle voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
 
Directeur Valentijn Rensing laat weten: ‘’Onze website is onze winkel. Wij zijn constant aan het meten en optimaliseren zodat de bezoeker zo eenvoudig mogelijk keuzes kan maken. Het winnen van deze award is voor ons een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zijn.’’