Skip to main content

Ziggo Sport Totaal

Hét sportpakket met zes kanalen vol topsport! Geniet volop van je favoriete sporten, thuis en onderweg

Met 6 kanalen vol topsport is dit is een mooi TV-pakket voor alle sportliefhebbers. Van Formule 1 tot het beste tennis en van Europees topvoetbal tot de mooiste golftoernooien. Kijk naar exclusieve talkshows als Rondo en het populaire Formule 1 Café. Bekijk de samenvattingen van alle trainingen, kwalificaties en races, en geniet van heel veel livevoetbal uit Europese topcompetities. Het hele jaar door toptennis met onder meer alle ATP 1000- en ATP 500-toernooien en de beste golftoernooien. Er is ook genoeg aandacht voor onder andere atletiek, rugby, handbal, basketbal en nog meer! En met de gratis Ziggo Sport Totaal GO-app kijk je zelfs onderweg op de smartphone of tablet, in heel de EU.

Je kunt voor maar 13,50 euro per maand Ziggo Sport Totaal kijken en maandelijks aan- of uitzetten.

ziggo sport totaal met indy car
ziggo sport 2

Ziggo Sport Select

Alle grote live wedstrijden vind je op Ziggo Sport Select. Puur genieten op de eerste rang voor elke sportliefhebber met de beste selectie van live voetbal. Maar ook alle samenvattingen van Formule 1. Daarnaast zie je een selectie van het beste op het gebied van tennis, golf, atletiek, handbal, basketbal en nog veel meer!

Ziggo Sport Voetbal

Ziggo Sport Voetbal is het themakanaal met 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de beste Europese voetbalcompetities. Bekijk live voetbalwedstrijden en hoogtepunten uit de volgende voetbalcompetities:

  • Engelse Premier League.
  • Spaanse La Liga.
  • Italiaanse Serie A.
  • Franse Ligue 1.
  • Portugese Primeira Liga.
  • Belgische Jupiler Pro League.

Ook voor het beste internationale bekervoetbal zit je goed bij Ziggo met de UEFA Champions League, EK- en WK-kwalificatie, Nations League, FA Cup, Carabao Cup en de Copa del Rey.

ziggo sport voetbal
ziggo sport golf

Ziggo Sport Golf

Op Ziggo Sport Golf krijg je elke week live verslag van golf op het allerhoogste niveau. Alle golftoernooien uit de European Tour zijn live te volgen, evenals de mooiste Amerikaanse PGA Tour events, de vier Majors, de Ryder Cup, het World Golf Championship en toernooien uit de LPGA. Ook zie je fraaie documentaires en nieuwsrubrieken.

Ziggo Sport Racing

Ziggo Sport Racing besteedt volop live aandacht aan verschillende raceklasses. Naast alle  Formule 1 samenvattingen zijn ook de Formule 2, Formule 3, DTM, Porsche Super Cup, NASCAR, IndyCar-series, World Rallycross Championship (WRX) en nog veel meer live te volgen.

ziggo sport racing
Ziggo sport totaal tennis

Ziggo Sport Tennis

Van de eerste service tot het laatste matchpoint. Het hele jaar door toptennis met live alle ATP 1000 en 500-toernooien, de Billie Jean King Cup, de Davis Cup, het ABN AMRO World Tennis Tournament, het Libéma Open, ATP 250 events en nog veel meer zoals nieuwsmagazines, achtergrondreportages en documentaires.

Ziggo Sport Totaal GO

Als Ziggo Sport Totaal GO-abonnee krijg je onbeperkt toegang tot al onze tv-kanalen via je laptop, pc, smartphone en tablet. Je kunt altijd en overal (binnen heel de EU) naar alle 6 kanalen kijken die Ziggo Sport Totaal aanbiedt. Kijk op je iOS of Android device live naar alle kanalen via de Ziggo Sport Totaal Go app. Geniet eenvoudig van samenvattingen, highlights en bekijk in één oogopslag het programma in de handige tv-gids. Zet je push notificaties aan om niets te missen van de volgende wedstrijd of race.

Via MyYoufone vraag je heel eenvoudig de koppelcode op. Ga hier naar Zelf regelen, klik op Televisie en vraag je koppelcode op. Per e-mail ontvang je de inloggegevens waarmee je Ziggo Sport Totaal Go kunt activeren. Ga naar de website van Ziggo Sport Totaal GO en selecteer  ’Youfone’ op het inlogscherm.

ZIGGO GO