Skip to main content

Check je facturen en controleer je verbruik met de MyYoufone-app

De gratis MyYoufone-app is speciaal voor abonnees ontwikkeld. Hiermee houd je heel eenvoudig je verbruik en facturen in de gaten. Het is ook mogelijk om je bundels en pakketten te wijzigen en meer. Downloaden? Dat kan kosteloos in de App Store en Google Play.

Hoe werkt de MyYoufone-app?

Deze app is erg gebruiksvriendelijk. Zodra je de app opent, zie je onderin vier icoontjes staan met de noemer:

Mobiel

Op deze pagina kun je extra MB’s kopen, je abonnement verlengen en wijzigen. Daarnaast vind je hier details over zowel je huidige abonnement, persoonsgegevens en extra diensten. Denk bij extra’s aan informatie over het belplafond, het dataplafond, Youcoins en Vriendendienst.

Facturen

Op de pagina Facturen houd je overzicht over je factuurgeschiedenis. Is de betaling niet gelukt? Dan is het ook mogelijk om hier direct te betalen via iDEAL.

Youcoins

Het derde icoontje is voor Youcoins. Dit is een spaarpuntensysteem waarmee je gratis MB's krijgt, of korting op je Sim Only of Thuis abonnement. Hierin houd je overzicht over de hoeveel Youcoins en lees je hoe het precies werkt.

Profiel

Hier vind je een overzicht van je profiel. Het is mogelijk om via deze weg de klantenservice te benaderen en je huidige klantnummer op te zoeken.

app
 • eu
  Sim Only geldig in EU
 • cadeau
  Gratis nummerbehoud
 • premium
  Betrouwbaar netwerk
 • service
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen
  14 dagen bedenktijd