Skip to main content

dinsdag 22 november 2016
Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar is Youfone genomineerd. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid in omzet ontvangen een FD Gazelle Award.‘’Noord- en Zuid-Holland zijn goed voor bijna de helft van alle snel groeiende bedrijven. Van de 617 Gazellen in heel Nederland komen er maar liefst 284 uit de westelijke kustprovincies.’’ Aldus Sjors Rodenburg, redacteur bij het Financieel Dagblad.
 
Youfone verwacht zich binnen drie jaar in de top drie van de genomineerde bedrijven te bevinden. ‘’Wij zijn elke dag keihard aan het werk op een manier waar wij in geloven. De mooie groei die wij doormaken is daar het resultaat van. Een bevestiging dat wij zo door moeten gaan.’’ Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. 
 
De Rotterdamse onderneming heeft ambitieuze plannen om naast telecom ook de tv-markt op een eigenzinnige manier, waarbij keuzevrijheid en gemak wederom centraal staat, te betreden in het aankomende jaar.