Skip to main content

Viaplay

Viaplay is een online streamingdienst die premium live sporten, Viaplay Originals, Nederlandse en Hollywood films en series en kinderprogramma’s aanbiedt. Denk aan sporten zoals F1®, Bundesliga, Premier League voetbal en PDC Darts. En series zoals The Real Housewives of Beverly Hills en Celebrity Masterchef. Nederland, Dragons' Den en F1 Talks. 

Je kijkt Viaplay via onze TV-ontvanger, Smart-TV, telefoon of tablet.

F1 TV

f1-tv

Stream het hele F1 seizoen 2024 live of on demand met F1 TV Pro. Haal met de premium advertentievrije streamingdienst, die via onze tv-ontvanger beschikbaar is, de spanning van het F1 GP-weekend, met exclusieve programma's, functies en data, rechtstreeks naar al jouw favoriete apparaten. Je kunt zelf het camerastandpunt instellen op jouw favoriete rijders met een keuze uit 20 on board camera's. En luister rechtstreeks mee naar teamstrategieën op het ongecensureerde Teamradio-kanaal. Je kunt onder andere in het Engels en Nederlands naar het commentaar luisteren.

Kijk mee vanuit pole position bij Youfone

F1 TV Pro & Viaplay zijn streamingdiensten net zoals Amazon Prime, Disney+ en Videoland. Zo werkt het:
 • icoon stap 1 f1 kijken
  F1 TV Pro / Viaplay abonnement

  Sluit een abonnement af bij F1 TV Pro of Viaplay direct via Youfone.

 • icoon stap 2 f1 kijken
  F1 TV Pro / Viaplay app

  F1 TV Pro en Viaplay download je direct in de Play Store.

 • icoon stap 3 f1 kijken
  Inloggen en kijken

  Log eenmalig in met je F1 TV Pro of Viaplay-gegevens en geniet live van het hele Formule 1 seizoen.

Ziggo Sport Totaal

Goed nieuws voor de fans van Olav Mol en Jack Plooij. De vertrouwde stemgeluiden van Formule 1 in Nederland blijven verbonden met Ziggo Sport. De komende jaren kan je samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en wedstrijden in het raceweekend zien via het racing kanaal van Ziggo Sport Totaal. Verder blijft het Race Café op vrijdagavond bestaan en krijgt het een extra uitzending op zondagavond na afloop van iedere race. De presentatie zal nog steeds door Rob Kamphues gedaan worden en Robert Doornbos blijft als vaste gast langskomen. 

Verder is het motorsport aanbod uitgebreid met MotoGP, Moto2 en Moto3. Ook zijn de contracten verlengd met Indycar, NASCAR, Formule 3, W-series en Formule E. Verder zal er aandacht besteed worden aan de Nederlanders die in diverse racecategorieën actief zijn. 

NOS Studio Sport

De NOS heeft met Viaplay een akkoord bereikt om de komende drie jaar de Grand Prix van Zandvoort gratis uit te zenden. In 2022 zal dit van 2 - 4 september zijn en in 2023 en 2024 zal de Grand Prix van Zandvoort dus ook uitgezonden worden op de NOS. Verder zal de publieke omroep elk race weekend de samenvattingen uitzenden. Deze zullen van de kwalificatie maximaal 3 minuten zijn en van de race 15 minuten. 

Verder zendt NOS Studio Sport onder andere sporten uit zoals schaatsen, voetbal, tennis en wielrennen uit.

nos-studio-sport