Skip to main content

Met een Dataplafond blijf je eigen baas over je internetverbruik

Wil je de controle over je dataverbruik? Stel dan een Dataplafond in voor je databundel binnen je Sim Only-abonnement. Bij een actief Dataplafond wordt de internetverbinding automatisch geblokkeerd als je de volledige databundel hebt verbruikt.

Dataplafond

Sms en e-mail bij 80% en 100% verbruik

Zodra je het Dataplafond in MyYoufone activeert, gaat deze gelijk in. Bij 80% en 100% verbruik van je databundel ontvang je een waarschuwing per sms en via e-mail.


Exta MB’s bijkopen via MyYoufone

Ben je bijna over je databundel heen en wil je de rest van de maand toch nog kunnen internetten? Via MyYoufone of via sms koop je eenvoudig en voordelig een extra databundel die geldig is tot het einde van de maand. Je kunt pas meerdere databundels kopen als je Dataplafond aanstaat. Die worden bijgeschreven op de factuur van de volgende maand. Bekijk de tarieven van de extra databundels.


Goed om te weten

 • Het Dataplafond is direct geldig
 • Het Dataplafond is alleen geldig in Nederland en de EU
 • Een Dataplafond kost € 0,50 per maand
 • Het Dataplafond blijft ook geldig na verlenging van het abonnement
 • Je kunt het dataplafond uitzetten, dit gaat dan de eerste van de volgende maand in

Download nu de MyYoufone-app

Wil jij de controle over het verbruik van jouw belminuten, sms-berichten en internet? Download dan de MyYoufone-app in de App Store of Google Play.

Veelgestelde vragen over Dataplafond

 • Welk Sim Only-abonnement past bij mij?

  Als je een Sim Only-abonnement bestelt, stel je zelf een bundel samen. Daardoor weet je precies welk abonnement bij je past. Je kunt kiezen uit verschillende data-, bel- en sms-bundels en verschillende looptijden zoals een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement.

 • Wat zijn de Sim Only-tarieven?

  Ga je naar het buitenland? Wij hebben een overzicht van al onze Sim Only-tarieven voor je samengesteld voor zowel binnen als buiten de EU. Twijfel je of een land bij de EU hoort? Bekijk dan de zoneverdeling voor een overzicht van alle EU-landen.

 • Is Sim Only maandelijks aanpasbaar?

  Je kunt je Sim Only-abonnement elke maand aanpassen in de gratis MyYoufone-app. Meer bellen? Minder internetten? Een Dataplafond of Belplafond instellen? Het is allemaal mogelijk!

 • Kan ik een Belplafond instellen?

  Ja, het is mogelijk om een Belplafond in te stellen. Zo blijf je altijd eigen baas over je bel- en sms-minuten en voorkom je je een onverwacht hoge telefoonrekening.