Skip to main content

Profiteer samen van extra voordeel

vriendendienst

Gun jij een ander dezelfde premium kwaliteit van Youfone voor een lage prijs? En wat als wij daar ook een beloning aan toevoegen? We maken het je graag makkelijk om iets extra’s te verdienen. Meld je aan voor onze vriendendienst, nodig je vrienden uit met je persoonlijke link en verdien samen 20 euro!

Keuzestress? Geen zorgen… je kunt tot 5 keer per jaar meedoen met onze vriendendienst. Zo profiteer je niet alleen met vrienden van extra voordeel – maar ook met familie, collega’s, buren en sportgenootjes. Wat nog leuker is: jouw vrienden mogen kiezen uit alle bundels en pakketten, voor zowel Sim Only als Internet & TV voor Thuis.

Verdien allebei € 10,- met de vriendendienst

Wat moet je daarvoor doen? Het werkt heel eenvoudig. Tip vrienden over onze deals en deel vervolgens jouw persoonlijke bestellink. Zodra iemand anders met deze link een abonnement bij Youfone afsluit, ontvangen jullie allebei €10,- korting op de volgende factuur. Dubbel voordeel dus!

Zo werkt het

 • link delen
  1. Deel jouw link

  Deel de persoonlijke bestellink via e-mail, Whatsapp of Facebook met jouw vrienden. Of kopieer en deel direct jouw unieke link.

 • bestellen
  2. Je vriend(in) bestelt bij Youfone

  Wacht tot een vriend(in) via jouw link een abonnement besteld. Hij/zij mag kiezen uit alle Sim Only en TV & Internet (Only) deals.

 • beloning
  3. Beloning verdienen

  Na de bestelling verdienen jullie samen €20,- en ontvangen jullie allebei €10,- korting. Dat is snel en makkelijk verdiend!

 • * Actievoorwaarden

  Wil je meedoen aan de Youfone Vriendendienst? Deel de persoonlijke link met een vriend(in). Nadat hij of zij een Youfone-abonnement heeft afgesloten, hebben jullie allebei recht op € 10. Hieronder staan de voorwaarden voor deelname. Lees deze goed.

  1. Deel de persoonlijke link met een vriend(in).
  2. Je vriend(in) sluit via deze unieke link een abonnement af.
  3. Jij krijgt € 10 korting op het moment dat je vriend(in) zijn of haar abonnement heeft geactiveerd. In het geval de factuur hierdoor kleiner wordt dan € 0 wordt het negatieve saldo meegenomen naar de daaropvolgende factu(u)r(en). Het geldbedrag wordt niet in contanten uitbetaald.
  4. Alleen abonnementen die zijn afgesloten met een persoonlijke link en binnen de actieperiode vallen, kunnen deelnemen aan deze actie.
  5. Youfone behoudt zich het recht voor om de Actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen of aan te vullen zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  6. Youfone behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  7. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn tijdens de gehele duur van de actieperiode.
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd