Skip to main content

Black Friday Deals dot  je hebt nog {days} dag(en) dot {hours} uren dot {minutes} minuten dot {seconds} seconden

Black Friday Deals dot  je hebt nog {days} dag(en) dot {hours} uren dot {minutes} minuten dot {seconds} seconden

Black Friday Deals dot  je hebt nog {days} d dot {hours} u dot {minutes} m dot {seconds} s

Goedkope Sim Only-abonnementen bij Youfone

Op zoek naar een goedkoop Sim Only-abonnement op het beste geteste netwerk (KPN)? Ga voor Youfone Sim Only. De Slimste Keuze voor iedereen, dus ook voor you!
* o.b.v. 2 jaar. Gratis aansluiten i.c.m. 15GB

Onze Overstapservice? De Slimste Keuze voor iedereen!

Met onze Overstapservice stap je makkelijk over. Wij zeggen je huidige abonnement op. Handig en het scheelt jou een hoop werk!
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud

  Overstappen is makkelijk en snel geregeld op de bestelpagina van Youfone. Nummerbehoud is gratis.

  Overstappen naar Youfone
 • kpn logo
  Beste netwerk van de wereld

  Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste netwerk van de wereld. Dus reken maar op goed bereik.

  Beste en snelste netwerk
 • controle myyoufone
  Altijd controle in MyYoufone

  In MyYoufone heb je altijd inzicht en controle over je verbruik. Download gratis de MyYoufone-app.

  MyYoufone-app

Nog meer voordelen van Youfone

Youfone heeft naast Sim Only-abonnementen nog vele extra's zoals Vriendendienst, Youcoins en de MyYoufone-app.
 • vriendendienst
  Doe een Vriendendienst en word beloond

  Wil jij € 10,- verdienen? Gun je maten, vriendinnen of familie dezelfde premium kwaliteit van Youfone voor een lage prijs! Niet alleen jij, maar ook zij krijgen dan € 10,- korting op hun factuur. Je kunt dit tot vijf keer per jaar doen, dus tel uit je winst.

  Meld je snel aan voor onze Vriendendienst.

  Meer over Vriendendienst
 • youcoins
  Spaar Youcoins en krijg korting

  ‘Maar waarop krijg ik korting dan?’ We horen het je al vragen. Je krijgt gratis MB’s of korting op je Sim Only- of Thuis-abonnement! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is online shoppen bij jouw favoriete winkels via MyYoufone. Na je aankoop krijg je een percentage van het door jou online bestede bedrag terug in Youcoins.

  Meer over Youcoins
 • myyoufone app
  Houd controle met de MyYoufone-app

  Niemand wil onverwacht hoge telefoonrekeningen. Via de gratis MyYoufone-app houd je heel eenvoudig je verbruik en facturen in de gaten. Je kunt deze app ook gebruiken om je bundels en abonnementen te wijzigen. 

  Download 'm nu in de App Store of Google Play.

  Ontdek de MyYoufone-app

Goedkope Sim Only-aanbiedingen en deals voor iedereen

Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om mobiele telefonie. Daarom hebben we veel verschillende Sim Only-deals, zodat je altijd een aanbieding vindt die perfect bij je wensen en budget past. Of je nu veel of weinig belt, data verbruikt of berichten verstuurt: wij hebben het ideale abonnement voor je.

Profiteer van de beste dekking en scherpe tarieven

Goedkoop betekent bij ons zeker niet dat je concessies hoeft te doen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij maken gebruik van het best geteste netwerk (KPN) met een uitstekende dekking, zodat je altijd en waar je wilt kunt genieten van een stabiele verbinding. Of je nu in de stad verblijft of in landelijke gebieden: je bent altijd verbonden met de rest van de wereld.

De voordelen van een Sim Only-abonnement bij Youfone

Bij Youfone profiteer je van verschillende voordelen. Zo kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement, waardoor je flexibiliteit hebt en niet langdurig aan een contract vastzit. Bovendien zijn onze abonnementen eenvoudig online af te sluiten, zodat je snel kunt genieten van alle voordelen die wij bieden.

Bestel nu Sim Only en geniet zorgeloos van bellen, sms’en en internetten

Kortom, met een goedkoop Youfone Sim Only-abonnement maak je de slimste keuze. Je profiteert van de beste dekking en belt, sms't en surft voordelig. Zo houd je meer geld over dat je aan andere leuke dingen kunt uitgeven. Bestel nu één van onze Sim Only-abonnementen en ontdek alle voordelen die wij te bieden hebben.

Meer informatie & inspiratie over Sim Only van Youfone

 • De voordelen van Sim Only

  Ontdek de voordelen van Youfone Sim Only: lagere maandelijkse kosten, meer flexibiliteit en vrijheid om te kiezen.

  Lees meer
 • Sim Only vs. abonnement met telefoon

  Ontdek de verschillen tussen een Sim Only en abonnement met telefoon.

  Lees meer
 • Tips voor mobiele data besparen op je smartphone

  In deze blog delen we een aantal tips hoe je het dataverbruik kunt verminderen op je telefoon.

  Lees meer

Veelgestelde vragen over Sim Only

 • Wat is Sim Only?

  De letterlijke vertaling van Sim Only is ‘alleen een simkaart’. Een Sim Only-abonnement is een abonnement zonder toestel. Je kiest voor deze abonnementsvorm als je zelf nog een goede telefoon hebt. Zo houd jij je maandelijkse kosten laag en heb je geen lening.

 • Wat is het verschil tussen Sim Only en prepaid?

  Met Sim Only sluit je een abonnement af. Je betaalt hier maandelijks een vast bedrag voor. Met prepaid bepaal je zelf wanneer en hoeveel belminuten en data je opwaardeert. Goed om te weten is dat wij geen prepaid verkopen.

 • Wat is het verschil tussen een Simkaart-abonnement en een Sim Only-abonnement?

  Hoewel deze termen vaak door elkaar worden gebruikt, is er eigenlijk geen verschil tussen de twee. Zowel bij een Sim Only-abonnement als een Simkaart-abonnement ontvang je alleen een simkaart zonder dat er een nieuwe telefoon bij zit.

  Met een Sim Only-abonnement of een Simkaart-abonnement kun je gebruikmaken van alle functies van je huidige smartphone, maar dan tegen lagere kosten. Het is een ideale optie als je al een telefoon hebt die nog prima werkt en je geen behoefte hebt aan een nieuwe.

 • Welk Sim Only-abonnement past bij mij?

  Als je een Sim Only-abonnement bestelt, stel je zelf een bundel samen. Daardoor weet je precies welk abonnement bij je past. Je kunt kiezen uit verschillende data-, bel- en sms-bundels en verschillende looptijden zoals een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement. 

 • Wat zijn de Sim Only-tarieven?

  Ga je naar het buitenland? Wij hebben een overzicht van al onze Sim Only-tarieven voor je samengesteld voor zowel binnen als buiten de EU. Twijfel je of een land bij de EU hoort? Bekijk dan de zoneverdeling voor een overzicht van alle EU-landen.

 • Is Sim Only maandelijks opzegbaar?

  Ja, dat is mogelijk. Bij een maandelijks opzegbaar abonnement kun je elke maand opzeggen. Bij een 1- of 2-jarig Sim Only-abonnement kan dit nadat je het contract volledig hebt doorlopen.

 • Is Sim Only met nummerbehoud mogelijk?

  Nummerbehoud bij Sim Only is mogelijk. Dit is binnen vijf minuten geregeld met onze gratis Overstapservice.

 • Kan ik onbeperkt bellen met mijn Sim Only-abonnement?

  Ja, je kunt onbeperkt bellen met een Sim Only-abonnement. Ga hiervoor naar MyYoufone.

 • Kan ik mijn Sim Only-abonnement in het buitenland gebruiken?

  Ja, je kunt je Sim Only-abonnement in het buitenland gebruiken. Binnen de EU blijven de tarieven en bundels hetzelfde als in Nederland en werkt het Dataplafond. Buiten de EU zijn de tarieven anders en hoger. Je bundels zijn helaas niet geldig en het Data- en Belplafond staan niet aan.

 • Wat is het goedkoopste Sim Only-abonnement?

  Als je een Sim Only-abonnement bestelt, stel je zelf een bundel samen. Daardoor weet je precies welk abonnement het goedkoopst is. Je kunt kiezen uit verschillende data-, bel- en sms-bundels en verschillende looptijden zoals een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement.

 • Kan ik Sim Only voor mijn kind afsluiten?

  Ja, het is mogelijk om een Sim Only-abonnement voor kinderen af te sluiten. Jouw zoon en/of dochter is hierdoor altijd bereikbaar. Ook handig: je kunt het dataverbruik in de gaten houden en een Bel- en Dataplafond instellen!

 • Kan ik een Dataplafond instellen?

  Ja, het is mogelijk om een Dataplafond in te stellen. Zo blijf je altijd eigen baas over je dataverbruik binnen je Sim Only-abonnement. Zodra je het Dataplafond in MyYoufone activeert, ontvang je een sms en e-mail bij 80% en 100% verbruik en wordt je internetverbinding geblokkeerd.

 • Kan ik een Belplafond instellen?

  Ja, het is mogelijk om een Belplafond in te stellen. Zo blijf je altijd eigen baas over je bel- en sms-minuten en voorkom je je een onverwacht hoge telefoonrekening.

 • Sim Only ook voor kleine ondernemingen?

  Ja, wij bieden Sim Only voor kleine ondernemingen. Je kunt tot maximaal vijf Sim Only-abonnementen bestellen bij Youfone Kleinzakelijk.

 • Hoe activeer ik mijn simkaart?

  Je activeert je simkaart in slechts drie stappen. Hoe je dit precies doet, lees je op onze pagina Simkaart activeren.

 • Waarom kiezen voor Youfone?

  Youfone is een ambitieuze en onafhankelijke telecomprovider met meer dan 500.000 klanten. We bieden Sim Only, Vaste Internet, TV-diensten en supersnel Glasvezel. Bij ons krijg je de beste kwaliteit en service tegen voordelige tarieven. De Slimste Keuze!

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen!
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd