Skip to main content

maandag 15 januari 2018
Youfone biedt met ingang van 15 januari Ziggo Sport Totaal aan. Abonnees met een tv ontvanger van Youfone kunnen voor 13,95 Euro per maand kijken naar Ziggo Sport Totaal.Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 lineaire televisiezenders met aandacht voor verschillende sporten, waaronder voetbal, golf, basketbal, tennis en autosport. Ziggo Sport Totaal is te ontvangen bij een Alles-in-1, TV & Internet of TV Thuis pakket en uitsluitend voor abonnees met een tv ontvanger van Youfone. 

Onlangs werd het basispakket al op veler verzoek verder uitgebreid met de Belgische zenders Eén en Canvas en zijn de extra pakketten aangevuld met de zenders Fine Living en Family7. Ook komen er begin februari diverse Scandinavische krimi’s beschikbaar van Lumière. 

De markt vooruit
YoufoneTV is één van de voorlopers in het aanbod van interactieve TV via het internet, waarmee je als consument kunt kijken wat je wilt, waar en wanneer je dat wilt. Met een maximale internetsnelheid van 100Mbps, via het vaste netwerk, maar ook online via een tablet of smartphone. Interactieve diensten waar meestal voor moet worden betaald, zoals begin gemist, opnemen en pauzeren, zijn bij YoufoneTV gratis. Daarnaast levert Youfone ook films en series on demand aan klanten.