Skip to main content

8 februari 2023, Youfone biedt per 8 februari 5G aan. Dit doet de telecomprovider voor zowel consumenten als ook voor zakelijke diensten. Met deze stap maakt ze haar mobiele aanbod voor zowel bestaande als nieuwe klanten nóg aantrekkelijker. Youfone maakt voor haar mobiele diensten gebruik van het KPN-netwerk. Met dit netwerk is ook 5G in bijna heel Nederland beschikbaar. 

 

Toekomstbestendig netwerk
Met het aanbieden van 5G zet Youfone een verdere en toekomstbestendige stap in het verbeteren van haar dienstverlening. Valentijn Rensing, CEO van Youfone: “Met 5G verbinden we mensen nog beter. Dat is goed nieuws voor onze klanten, want zij merken dat in hun dagelijks leven, thuis en op kantoor.

 

Optimale internetverbinding op drukke plekken
Met 5G wordt het mogelijk om altijd en overal een optimale internetverbinding te hebben waarmee mensen tegelijkertijd en razendsnel kunnen up- en downloaden. Filmpjes streamen, videobellen, je favoriete muziek downloaden. Dus ook op drukke plekken waar veel mensen zijn, kun je rekenen op een snelle internetverbinding en goed bereik. 

 

Geschikt 5G-toestel
Youfone activeert 5G voor zowel bestaande als nieuwe klanten die beschikken over een geschikt 5G-toestel. Klanten zonder een toestel dat geschikt is voor 5G behouden gewoon hun huidige 4G-internetverbinding.

 

Wat is 5G?
5G is het 5e generatie mobiele netwerk en is de opvolger van het huidige 4G-netwerk. Het moet ervoor zorgen dat we met meer mensen tegelijkertijd én sneller kunnen streamen, bellen en downloaden. Daarmee is 5G het mobiele netwerk van de toekomst.