Skip to main content

Met het Comfort TV-pakket van Youfone heb je alle gemakken bij de hand. Je krijgt toegang tot interactieve diensten plus maar liefst 52 zenders, waarvan 29 in HD. Tijdelijk ontvang je als nieuwe TV-klant een jaar lang gratis FOX Sports 1, 2 & 3. Daarna is FOX Sports 1 altijd gratis. Bekijk hier het complete zenderoverzicht.

Dankzij interactieve diensten als Begin Gemist, Terugkijken en Opnemen hoef je niets meer te missen. Met de Youfone TV App kijk je zelfs overal in de EU naar jouw favoriete programma’s. Check voor een maximale kijkervaring het Premium TV-pakket. 

Wil je meer? Bekijk dan ook onze sportpakketten zoals Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Compleet.

ALTIJD JOUW FAVORIETE ZENDERS

 • 24 Kitchen
  24 Kitchen

  Wat even we vandaag? De chefs van 24Kitchen laten je elke dag zien hoe je heerlijkste gerecht op tafel tovert. Makkelijke en snelle recepten voor een frisse salade of een authentieke pasta. Handige kooktips, slimme weetjes en aandacht voor de laatste foodtrends. 24Kitchen maakt het leven lekkerder.

 • NPO Zappelin Extra
  NPO Zappelin Extra

  Het themakanaal met de beste kinderprogramma’s van de publieke omroep. Kijk altijd reclamevrij naar veilige programma’s van Zappelin. NPO Zappelin Extra is 24/7 gericht op peuters en kleuters, met bijvoorbeeld elke dag om 18.30 Sesamstraat.

 • NPO Politiek
  NPO Politiek

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Den Haag met NPO Politiek. Kijk live naar de belangrijkste politieke gebeurtenissen. Debatten tijdens de verkiezingsstrijd, wekelijkse persconferenties en toespraken. Op dit themakanaal kijk je ook de analyses en achtergronden van de NOS.