Skip to main content

Met het Comfort pakket van Youfone heb je alle gemakken bij de hand. Je krijgt toegang tot interactieve diensten plus maar liefst 50 zenders, waarvan 29 in HD. Inclusief gratis FOX Sports 1! Bekijk hier het complete zenderoverzicht.

Dankzij interactieve diensten als Begin Gemist, Terugkijken en Opnemen hoef je niets meer te missen. Met de Youfone TV App kijk je zelfs overal in de EU naar jouw favoriete programma’s. Check voor een maximale kijkervaring het Premium pakket. 

Wil je meer? Bekijk dan ook onze Sport pakketten zoals Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Compleet.

ALTIJD JOUW FAVORIETE ZENDERS

 • 24 Kitchen
  24 Kitchen

  Wat even we vandaag? De chefs van 24Kitchen laten je elke dag zien hoe je heerlijkste gerecht op tafel tovert. Makkelijke en snelle recepten voor een frisse salade of een authentieke pasta. Handige kooktips, slimme weetjes en aandacht voor de laatste foodtrends. 24Kitchen maakt het leven lekkerder.

 • NPO Zappelin Extra
  NPO Zappelin Extra

  Themakanaal met de beste kinderprogramma’s van de publieke omroep. Heel de dag reclamevrij kijken naar programma’s van Zappelin. Het themakanaal is afgestemd op NPO 3. Is daar iets te zien voor kleuters? Dan kijk je op het themakanaal naar een programma voor andere kinderen. En andersom!

 • NPO Politiek
  NPO Politiek

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Den Haag met NPO Politiek. Kijk live naar de belangrijkste politieke gebeurtenissen. Debatten tijdens de verkiezingsstrijd, wekelijkse persconferenties en toespraken. Op dit themakanaal kijk je ook de analyses en achtergronden van de NOS.