Skip to main content

Met het Comfort TV-pakket van Youfone heb je alle gemakken bij de hand. Je krijgt toegang tot interactieve diensten plus maar liefst 53 zenders, waarvan 30 in HD. Bekijk hier het complete zenderoverzicht. Dankzij interactieve diensten als Begin Gemist, Terugkijken en Opnemen hoef je niets meer te missen. Met de Youfone TV App kijk je zelfs overal in de EU naar jouw favoriete programma’s. Check voor een maximale kijkervaring het Comfort+ TV-pakket. 

Wil je meer? Maak dan je Thuispakket nóg completer met ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal. Voor iedereen het juiste sportpakket. En maandelijks opzegbaar.

Altijd jouw favoriete zenders

 • 24 Kitchen
  24 Kitchen

  Wat eten we vandaag? De chefs van 24Kitchen laten je elke dag zien hoe je de heerlijkste gerecht op tafel tovert. Je krijgt makkelijke en snelle recepten voor een frisse salade of een authentieke pasta. Om het leven nog lekkerder te maken krijg je handige kooktips, slimme weetjes en aandacht voor de laatste foodtrends.

 • NPO Zappelin Extra
  NPO Zappelin Extra

  Het themakanaal met de beste kinderprogramma’s van de publieke omroep. Kijk altijd reclamevrij naar veilige programma’s van Zappelin. NPO Zappelin Extra is 24/7 gericht op peuters en kleuters, met bijvoorbeeld elke dag om 18:30 Sesamstraat.

 • NPO Politiek
  NPO Politiek

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Den Haag met NPO Politiek. Kijk live naar de belangrijkste politieke gebeurtenissen, debatten tijdens de verkiezingsstrijd, wekelijkse persconferenties en toespraken. Op dit themakanaal kijk je ook de analyses en achtergronden van de NOS.