Skip to main content

Woensdag 9 oktober 2019
ESET Nederland, de grootste leverancier van endpoint security uit de Europese Unie, maakt bekend de huidige samenwerking met telecomprovider Youfone verder uit te breiden. De twee partijen hebben al een samenwerkingsverband sinds 2016. Voorheen hadden abonnees van Youfone al de mogelijkheid een speciale variant van ESET Mobile Security af te nemen voor hun mobiele telefoon. Dat beveiligingsaanbod is nu uitgebreid door abonnees bescherming voor twee extra devices te bieden, zoals een laptop, tablet of PC. 


Youfone, één van de grootste Sim Only-providers in Nederland, staat bekend om de beste service en technologische innovatie in hun vakgebied. Zo bieden ze sinds 2017 naast de Sim Only-abonnementen voor telefoons nu ook Internet & tv-diensten aan. Bij innovaties van deze aard behoort ook aandacht voor een goede beveiliging ervan. Youfone streeft ernaar hun klanten de beste beveiliging te bieden. Het samenwerkingsverband tussen Youfone en ESET Nederland is daarom uitgebreid: zo krijgen klanten van Youfone nu bij het afsluiten van een internetbundel ook de mogelijkheid om hun aankoop uit te breiden met goede internetbeveiliging, ESET Internet Security.


“Youfone vindt de online veiligheid van haar klanten belangrijk,” licht Valentijn Rensing, CEO van Youfone, toe. “Daarom is het belangrijk om klanten de mogelijkheid te geven zich gemakkelijk en snel te beveiligen via ons innovatieve platform. We zijn dan ook blij met deze verdieping van de samenwerking,” aldus Rensing. 


Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, ziet ook mooie kansen in deze samenwerking: “Ondanks dat een dergelijke samenwerking niet uniek is in de markt, zal hier het verschil worden gemaakt door de focus op gebruiksgemak en het ondersteuningsniveau bij de gezamenlijke dienstverlening.” Hierin biedt ESET de technologie en Youfone het gemak en de innovatie: samen streven ze ernaar Nederland weer wat veiliger te maken.