Skip to main content

Ma - Vr (09:00 - 18:00)

Gratis nummerbehoud

snel geregeld in de bestelpagina

Overstappen van je huidige provider naar Youfone gaat heel eenvoudig via de bestelpagina op onze website. Ook het behouden van je huidige mobiele nummer is mogelijk.

Geef tijdens het bestelproces aan dat je jouw huidige telefoonnummer te willen behouden. Dan zorgen wij ervoor dat de huidige aansluiting kosteloos wordt opgezegd en wordt overgezet naar Youfone. Je ontvangt een SMS van Youfone met een code. Stuur deze code terug in een reactie op het SMS bericht. Wij houden je per e-mail op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Je ontvangt de simkaart zodra je huidige aanbieder de aanvraag voor nummerbehoud goedkeurt.

nummerbehoud

Nummerbehoud bij prepaid
Stap je over van prepaid naar Sim Only van nummerbehoud. Dan regelen wij nummerbehoud voor jou. Binnen 5 werkdagen ontvang je de Youfone-simkaart waar je eigen nummer aan gekoppeld is.

Nummerbehoud bij abonnement
Loopt je abonnement bij een andere provider binnen 6 maanden af? Of ben je al contractvrij? Dan regelen wij de overstap naar Sim Only van Youfone voor je. Wij zeggen de aansluiting kosteloos voor je op en vragen nummerbehoud voor je aan. Zodra je huidige aanbieder de aanvraag voor nummerbehoud goedkeurt, ontvangt je de Youfone-simkaart.

Wanneer kun je nummerbehoud aanvragen?
•    Als je van een andere provider komt
•    Als je abonnement of contract bij je provider binnen 6 maanden afloopt
•    Als je prepaid belt bij een andere provider