Skip to main content

Het Comfort+ TV-pakket van Youfone geeft je een complete kijkervaring. Om te beginnen met 86 zenders, waarvan 35 in HD. Bekijk hier het complete zenderoverzicht. Met zoveel verschillende zenders komen interactieve diensten als Begin Gemist, Terugkijken en Opnemen extra goed van pas. En als je onderweg bent gebruik je gewoon de Youfone TV App op je smartphone of tablet. Zo blijven jouw favoriete programma’s overal in de EU binnen handbereik.

Voor elke sportliefhebber hebben we een passend pakket. Voeg dan ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal toe aan je TV-pakket.

Altijd al jouw favoriete zenders en series

 • National Geographic Wild
  National Geographic Wild

  Dit is dé zender voor liefhebbers van wildlife en natuur. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod. Spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen.

 • Eurosport2
  Eurosport2

  Met Eurosport 2 kijk jij het hele jaar door naar veel livesport. Eurosport 2 is sinds 2005 de zender van spectaculaire sporten zoals basketbal, Australian football, extreme sports en auto- en motorsporten. Verder kan je genieten van extra LIVE coverage bij wielrennen, snooker, tennis Grand Slams en Olympische zomer- en winterspelen.

 • ShortsTV
  ShortsTV

  De beste korte films zie je op ShortsTV. Van adembenemende live action en grappige tekenfilms tot controversiële documentaires. Naast award winnende films presenteert ShortsTV ook eigen gemaakte programma’s en laten zij zowel bekende acteurs als nieuw talent schitteren in korte films.