Skip to main content

Woensdag 20 mei 2020
Vanaf 1 juni hebben klanten van Youfone de zenders Discovery, TLC, Investigation Discovery en Eurosport 1 standaard in hun pakket. Mediabedrijf Discovery Benelux en telecomprovider Youfone sloten recent een overeenkomst die toegang tot de zenders, maar ook tot de digitale rechten voor een lange termijn mogelijk maakt. Daarmee kunnen Youfone klanten overal in Europa kijken naar de zenders van Discovery Benelux.

Youfone biedt al sinds 2017 thuisdiensten aan in de vorm van alles-in-1 pakketten (tv, internet en vast bellen). Sinds kort is daar het Standaard pakket aan toegevoegd. Dit pakket bevat internet en tv. Voor klanten van Youfone die iets extra’s willen is er het Premium pakket, waarmee ze naar nog meer Discovery zenders zoals Animal Planet, Discovery Science en Eurosport 2 kunnen kijken.

Om de samenwerking te vieren krijgen alle nieuwe klanten van Youfone twee maanden gratis toegang tot Dplay, de streamingdienst van Discovery. Klanten krijgen via Dplay daarnaast toegang tot nog meer Discovery merken zoals HGTV, Food Network,  MotorTrend en de natuurdocumentaires van de BBC.

Vanaf aanstaande maandag 25 mei maakt Youfone de samenwerking met Discovery Benelux voor een breed publiek bekend in hun landelijke reclamecampagne.

Bron: Telecompaper