Skip to main content

Dinsdag 19 november 2019
Een nieuw voicemailbericht afluisteren gaat al jaren ongeveer hetzelfde. Je belt naar je voicemailbox, vervolgens krijg je te horen hoeveel nieuwe en bewaarde berichten je hebt. Vergeleken met alle innovaties op je mobiel gaat dat er dus nog behoorlijk ouderwets aan toe. Abonnees van Youfone krijgen er dit jaar gratis een mogelijkheid bij: Visual Voicemail. Hiermee zie je precies hoeveel voicemails je hebt en van wie. Opnieuw laat de telecomprovider zien voorop te lopen met innovaties.
 


Hoe gebruik je Visual Voicemail?
Afhankelijk van het toestel is de functie al ingebouwd (iPhone) of installeer je een app (Android). In beide gevallen krijg je een lijst van ingesproken berichten te zien. Compleet met afzender en lengte. Tijdens het afluisteren schakel je makkelijk over op de speaker, pauzeer je de boodschap of spoel je een stukje terug. Het is ook mogelijk om een specifiek bericht door te sturen of te bewaren op de telefoon. Visual Voicemail maakt deze vertrouwde functie weer smart.
 


Overzicht: slimmer en sneller
Nu alle berichten overzichtelijk in een lijst staan, levert dat een belangrijk voordeel op: je bepaalt zelf welk bericht je afluistert en in welke volgorde. Dus niet langer alle berichten in vaste volgorde achter elkaar afluisteren. Je tikt er gewoon eentje aan in de lijst en die luister je af. Dus je luistert berichten sneller af. En je verwijdert ze ook een stuk sneller: tik op ‘verwijder’ en hij is weg.