Skip to main content

Over Youfone

Premium kwaliteit voor een lage prijs!

Youfone streeft ernaar om altijd de beste telecomdiensten aan te bieden tegen de scherpste prijzen en beste voorwaarden. Waar je ook bent, thuis of onderweg. Youfone biedt snel internet aan voor in je huiskamer of voor op de mobiel. En natuurlijk ook voor iedereen die graag TV of ander entertainment kijkt of gebruikt…thuis of onderweg. Youfone is een kwalitatieve provider op het gebied van Sim Only, TV en Internet. We leveren snel en stabiel internet via het betrouwbare KPN-netwerk en andere onafhankelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor ben jij altijd goed verbonden.

Ook vinden we het belangrijk om je genoeg keuzevrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data, minuten of zenders die je niet nodig hebt. Jij bent de baas over je belminuten en bundels. Met televisie van Youfone krijg je nog meer entertainment onder de knop. Als enige in Nederland bieden wij digitale televisie powered by Android TV™. Zo beschikt de TV-ontvanger over Google Play, waardoor je direct toegang hebt tot duizenden apps en games. Installeer populaire streamingdiensten zoals Videoland, Amazon Prime en Disney+ en bekijk ze op jouw TV-scherm.

Over-Youfone

Ons karakter

Youfone is een Rotterdams bedrijf, opgericht in 2008 door Valentijn Rensing. Van oorsprong zijn we altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die we voor een scherpe prijs en goede voorwaarden aanbieden in de sim only markt. Eind 2017 zijn we toegetreden tot de alles-in-1 markt (tv, internet & vast bellen) met als doel om uiteindelijk de klant nog beter en completer te bedienen. We bieden abonnementen aan met een contractduur van een maand, jaar of twee jaar, waarbij verschillende productcombinaties mogelijk zijn. Youfone maakt voornamelijk gebruik van de KPN netwerken en infrastructuur. 

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen bij Youfone. Daarom hebben we een hoop leuke extraatjes in de MyYoufone klantomgeving. Bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarmee klanten met online shoppen Youcoins sparen. De gespaarde Youcoins kunnen worden gebruikt voor korting op de maandfactuur of voor extra data. Ook bieden we in MyYoufone refurbished iPhones aan en is het mogelijk contract te wijzigen, of bundels bij te kopen. 

WERKEN BIJ YOUFONE

Wil jij jouw skills optimaal benutten bij een dynamisch bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur? En denk je dat jij een goede bijdrage kan leveren aan de korte + lange termijn doelstellingen van Youfone? Kom dan ons team versterken!

Bekijk hier onze vacatures >>>

Winnaarsmentaliteit

Wij doen altijd extra ons best, gewoon omdat we het leuk vinden. Soms wordt dat beloont met een mooie prijs. Bijvoorbeeld de Beste Service Award die we twee keer op een rij in ontvangst mochten nemen van onderzoeksbureau Opiness. Daarnaast behoren wij dit keer voor de derde keer op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Onze klantenservice scoorde een 8,4 voor bereikbaarheid, openingstijden, deskundigheid en wachttijden.

Winnaarsmentaliteit

DE KLANT IS KONING

Je kunt heel eenvoudig in MyYoufone je verbruik en facturen checken. Ook is het mogelijk om een bel-en dataplafond in te stellen om onverwachte extra kosten te voorkomen. Daarnaast kun je in MyYoufone buitenlandbundels en andere voordeelbundels activeren. Of gebruik maken van een aantal leuke extra diensten:

 • Vriendendienst
  Vriendendienst

  We maken het je graag makkelijk om iets extra’s te verdienen. Meld je aan voor onze vriendendienst en verdien samen met iemand anders 30 euro! Tip vrienden over onze superdeals en zodra jouw vriend(in) een abonnement bij Youfone afsluit ontvangen jullie allebei korting op de volgende factuur. Het werkt heel eenvoudig, je hoeft alleen een persoonlijke code te delen.

 • Spaarprogramma
  Spaarprogramma

  Met het Youfone spaarprogramma spaar je bij aangesloten webshops. Voor elke aankoop krijg je korting bij Youfone. Deze korting keren we uit in onze virtuele valuta: de YouCoin. Je krijgt geen korting in de winkelmand van de aangesloten webshop, maar je spaart Youcoins. En die wissel je in voor korting op je volgende Youfone factuur of voor extra MB's. Ieder kortingsbedrag kun je één keer per maand gebruiken.

 • Toestelshop
  Toestelshop

  Als bestaande klant kan je in onze Toestelshop een smartphone voor een scherpe prijs bestellen. We bieden diverse merken aan, zoals Samsung, Huawei, LG, Microsoft en Apple. Alle smartphones zijn simlockvrij, dus passend voor elke simkaart. Naast nieuwe toestellen hebben we ook refurbished iPhones. Daarmee bespaar je zo tot 60% en dat scheelt een hoop geld! Het aanbod verandert dagelijks.

Contact

 Zakelijke gegevens Postadres Vestigingsadres

 K.v.K. 50946846

Youfone klantenservice

Weena 505

BTW-nr: NL826486058B01

Postbus 23441  

3013 AL Rotterdam

Bankrelatie: Rabobank

3001KK Rotterdam

 

Rekeningnummer: NL94RABO0303300000

   

Omschrijving: inzake Youfone ovv klantnummer + factuurnummer

   

Email: support@youfone.nl

   


 

 

 

Makkelijk overstappen? Yes You Can!

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd