Skip to main content

Over Youfone

Youfone is een ambitieuze en onafhankelijke telecomprovider met meer dan 500.000 klanten en werd in 2008 opgericht door Valentijn Rensing. Tegenwoordig bieden we sim only, mobiele internetabonnementen, vaste internetdiensten, tv-diensten en supersnel glasvezel. Bij Youfone krijg je de beste kwaliteit en service tegen voordelige tarieven. De slimste keuze voor iedereen!

sim only en alles in 1

Cultuur = slim samenwerken

Youfone bestaat uit een klein ambitieus team van specialisten. Youfone is ondernemend en heeft sterke idealen. Door slim samenwerken, een open cultuur en korte lijnen kunnen we snel schakelen en efficiënt werken. 

Campagnes met Ruben Nicolai

Anchorman Ruben Nicolai is hét gezicht van Youfone. Je zult hem regelmatig voorbij zien komen. Niet alleen op de website en in andere online uitingen, maar ook in advertenties en commercials op de televisie. 

Werken bij ons

Wil jij jouw skills optimaal benutten bij een dynamisch bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur? En denk je dat jij een goede bijdrage kan leveren aan de korte + lange termijn doelstellingen van Youfone? Kom dan ons team versterken!

Bekijk hier onze vacatures >>>

Klanten krijgen extra

Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij ons. Daarom bieden we extra’s in onze klantomgeving MyYoufone zoals een loyaliteitsprogramma. Hiermee kan de klant online shoppen in MyYoufone bij meer dan 50 bekende online winkels zoals Coolblue, Bijenkorf, The Body Shop en Decathlon. Hiermee spaar je automatisch Youcoins voor mooie kortingen op de maandfactuur of extra MB’s. En onze vaste klanten kunnen in MyYoufone  een smartphone voor een scherpe prijs bestellen. Naast nieuwe toestellen ook refurbished iPhones. 

Awards hebben we ook

We werken graag hard voor het beste resultaat. Natuurlijk gaan we extra glimmen als we daar ook een prijs mee winnen. En dat deden we al een paar keer. Zo namen we al 3 keer op rij de Beste Service Award van Onderzoeksbureau Opiness in ontvangst. Ook behoren wij al 3 jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en werd onze klantenservice al beoordeeld met een 8,4 voor bereikbaarheid, openingstijden, deskundigheid en wachttijden. 

awards

Contact

 Zakelijke gegevens Postadres Vestigingsadres

 K.v.K. 50946846

Youfone klantenservice

Weena 505

BTW-nr: NL826486058B01

Postbus 23441  

3013 AL Rotterdam

Bankrelatie: Rabobank

3001KK Rotterdam

 

Rekeningnummer: NL94RABO0303300000

   

Omschrijving: inzake Youfone ovv klantnummer + factuurnummer

   

Email: support@youfone.nl

   


 

 

 

 • eu
  Sim Only geldig in EU
 • cadeau
  Gratis nummerbehoud
 • premium
  Betrouwbaar netwerk
 • service
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen
  14 dagen bedenktijd