Skip to main content

Over Youfone

Premium kwaliteit voor een lage prijs

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only, TV en Internet abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou. Wij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vinden wij het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaald voor data, minuten of zenders die je niet nodig hebt. 

award

Ons karakter

Youfone is een Rotterdams no-nonsense bedrijf, opgericht in 2008 door Valentijn Rensing. Van oorsprong zijn we constant op zoek naar het alternatief van onhandige en complexe producten en diensten. Eenvoud, gemak en keuzevrijheid staat daarom centraal bij Youfone. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen die wij voor de beste prijs kunnen aanbieden, zodat het leven van onze gebruikers makkelijker en leuker wordt. Daar hoort ook een uitstekende service bij. Wij willen graag de verwachtingen overtreffen. Winnen vinden wij belangrijker dan meedoen.

Winnaarsmentaliteit

Wij doen altijd extra ons best, gewoon omdat we het leuk vinden. Soms wordt dat beloont met een mooie prijs. Bijvoorbeeld de Beste Service Award die we twee keer op een rij in ontvangst mochten nemen van onderzoeksbureau Opiness. Daarnaast behoren wij dit keer voor de derde keer op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bekijk alle awards in onze prijzenkast.
 

awards

DE KLANT IS KONING

Je kunt heel eenvoudig in MyYoufone je verbruik en facturen checken. Ook is het mogelijk om een bel-en dataplafond in te stellen om onverwachte extra kosten te voorkomen. Daarnaast kun je in MyYoufone buitenlandbundels en andere voordeelbundels activeren. Of gebruik maken van een aantal leuke extra diensten:

Vriendendienst
Maak je vrienden ook klant bij Youfone en ontvang allebei 10,- euro korting op je maandfactuur. Het werkt heel eenvoudig, je hoeft allee een persoonlijke code te delen. 

Spaarprogramma
Shop online via MyYoufone en ontvang een % van het aankoopbedrag in Youcoins op je persoonlijke spaarrekening. Deze virtuele valuta kun je inwisselen voor korting op de maandfactuur of extra MB’s internet.  
 
Toestelshop
In de MyYoufone toestelshop kun je een mooie simlockvrije smartphone bestellen voor een scherpe prijs. Naast nieuwe toestellen hebben wij ook refurbished iPhones. Daarmee bespaar je zo tot 60%, op topkwaliteit, dat scheelt een hoop geld!  

Contact

 Zakelijke gegevens Postadres Vestigingsadres

 K.v.K. 50946846

Youfone klantenservice

Vasteland 78

BTW-nr: NL823012591B01

Postbus 23441  

3011BN Rotterdam

Bankrelatie: ABN Amro

3001KK Rotterdam

 

Rekeningnummer: NL36ABNA0554248212

   

Omschrijving: inzake Youfone ovv klantnummer + factuurnummer

   

Email: support@youfone.nl

   


 

 

 

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd