Skip to main content

Over Youfone

Premium kwaliteit voor een lage prijs

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only, TV en Internet abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou. Wij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vinden wij het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data, minuten of zenders die je niet nodig hebt. 

award

Ons karakter

Youfone is een Rotterdams bedrijf, opgericht in 2008 door Valentijn Rensing. Van oorsprong zijn we altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die we voor een scherpe prijs aanbieden in de sim only markt. Eind 2017 zijn we toegetreden tot de alles-in-1 markt (tv, internet & vast bellen) met als doel om uiteindelijk het quadplay spel (sim only + alles-in-1) te gaan spelen. We bieden abonnementen aan met een contractduur van een maand, jaar of twee jaar, waarbij verschillende productcombinaties mogelijk zijn. Youfone maakt gebruik van het  KPN-netwerk.

We vinden het belangrijk dat onze klanten zicht thuis voelen bij Youfone. Daarom hebben we een hoop leuke extraatjes in de MyYoufone klantomgeving. Bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarmee klanten met online shoppen Youcoins sparen. De gespaarde Youcoins kunnen worden gebruikt voor korting op de maandfactuur of extra data. Ook bieden we in MyYoufone refurbished iPhones aan en is het mogelijk om met een kleine break-up fee het contract te ontbinden. Hiermee zijn onze klanten altijd in staat om gebruik te maken van de nieuwste en scherpste aanbieding.  

Bij Youfone willen we alles laten draaien om ‘’You’’, de gebruiker. Vandaar de pay off: Wat you wil.

Winnaarsmentaliteit

Wij doen altijd extra ons best, gewoon omdat we het leuk vinden. Soms wordt dat beloont met een mooie prijs. Bijvoorbeeld de Beste Service Award die we twee keer op een rij in ontvangst mochten nemen van onderzoeksbureau Opiness. Daarnaast behoren wij dit keer voor de derde keer op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Onze klantenservice scoorde een 8,4 voor bereikbaarheid, openingstijden, deskundigheid en wachttijden. 

award

DE KLANT IS KONING

Je kunt heel eenvoudig in MyYoufone je verbruik en facturen checken. Ook is het mogelijk om een bel-en dataplafond in te stellen om onverwachte extra kosten te voorkomen. Daarnaast kun je in MyYoufone buitenlandbundels en andere voordeelbundels activeren. Of gebruik maken van een aantal leuke extra diensten:

Vriendendienst
Maak je vrienden ook klant bij Youfone en ontvang allebei 15,- euro korting op de maandfactuur. Het werkt heel eenvoudig, je hoeft alleen een persoonlijke code te delen. 

Spaarprogramma
Shop online via MyYoufone en ontvang een percentage van het aankoopbedrag in Youcoins op je persoonlijke spaarrekening. Deze virtuele valuta kun je inwisselen voor korting op de maandfactuur of extra MB’s.  
 
Toestelshop
Via MyYoufone bestel je een nieuwe smartphone voor een scherpe prijs. Het aanbod in onze toestelshop verandert dagelijks. Naast nieuwe toestellen hebben we ook refurbished iPhones. Daarmee bespaar je zo tot 60% en dat scheelt een hoop geld!

Contact

 Zakelijke gegevens Postadres Vestigingsadres

 K.v.K. 50946846

Youfone klantenservice

Vasteland 78

BTW-nr: NL823012591B01

Postbus 23441  

3011BN Rotterdam

Bankrelatie: Rabobank

3001KK Rotterdam

 

Rekeningnummer: NL94RABO0303300000

   

Omschrijving: inzake Youfone ovv klantnummer + factuurnummer

   

Email: support@youfone.nl

   


 

 

 

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd