Skip to main content

Voordelen van Sim Only met alleen data

Wil je voor jouw Sim Only alleen internet? Waarbij je data dus het belangrijkste vindt? Bij ons heb je de keuze uit veel verschillende hoeveelheden aan data per maand. Er is altijd een deal die bij jouw wensen past.

Een ander voordeel van een data Sim Only-abonnement: je kan er bij al onze Sim Only-abonnementen voor kiezen om geen onbeperkt bellen te hebben, zodat je dat geld elke maand uitspaart.

En het beetje bellen en sms’en dat je er standaard bij krijgt, zorgt ervoor dat je niet in de problemen zit als het toch nodig is om een keer te bellen of te sms’en.

Tip om je belminuten te beperken 
Wist je dat kan bellen zonder je belminuten te gebruiken? Zo hoeft jij geen onbeperkt bellen te kiezen. De tip: bel via WhatsApp, dat kost je geen belminuten. Het kost je wel data, maar die heb je toch wel als je kiest voor data Sim Only. 

telefoon met data
telefoon bellen

Toch meer belminuten nodig?

Heb je toch een keer meer belminuten nodig? Bij ons krijg je altijd 200 bel/sms-minuten per maand. In geval van nood kun je dus altijd bellen en sms’en.

Als dat niet genoeg is, kun je altijd nog de hoeveelheid belminuten van je abonnement tussendoor wijzigen. Wijzigingen gaan altijd in op de eerste van de volgende maand. Je past je abonnement gemakkelijk aan in MyYoufone

Wanneer past een Sim Only-abonnement met alleen data bij jou?

Een Sim Only-abonnement waarbij het draait om internetdata kan om verschillende redenen bij je passen:

 • Je gebruikt jouw telefoon bijna alleen maar om te internetten
 • Bellen en sms’en doe je bijna nooit
 • Je wil zo min mogelijk geld uitgeven aan een Sim Only-abonnement

Natuurlijk zijn er nog meer redenen waarom je voor Sim Only met alleen data kan gaan. Benieuwd wat welke Sim Only-abonnementen je bij ons kan krijgen? Bekijk onze Sim Only-abonnementen

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen Sim Only-abonnementen met alleen data en traditionele abonnementen?

  Bij ons is er geen verschil tussen een Sim Only-abonnement waarbij je alleen data wil gebruiken en andere Sim Only-abonnementen. Is data voor jou het belangrijkste? Ga dan voor een Sim Only-abonnement bij ons met 200 min/sms, zodat je het meest voordelig uit bent én je altijd wat belminuten hebt om in geval van nood te kunnen bellen en sms’en. 

 • Kan ik een data only-abonnement of data only-simkaart nemen?

  Als je bij ons voor een Sim Only-abonnement gaat waarbij je alleen data belangrijk vindt, krijg je er altijd wat belminuten en sms’jes bij. Want je weet maar nooit wanneer je in een situatie terechtkomt waarin bellen of sms’en toch nodig is. Wij hebben daarom geen data only-abonnement of data only-simkaart.

 • Kan ik internetten in het buitenland met een Sim Only-abonnement van Youfone?

  Overal binnen de EU is je normale internetbundel geldig. Binnen je bundel kun je dus zorgeloos internetten binnen de gehele EU.

  Buiten de EU internetten 
  Buiten de EU valt internetten buiten de normale bundel.

 • Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden bij het overstappen naar een Sim Only-abonnement voor alleen data?

  Je kan je huidige telefoonnummer gewoon behouden als je naar een Sim Only-abonnement van ons overstapt. Het is helemaal gratis en wij zorgen ervoor dat de overstap vlekkeloos verloopt.

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen! Lees hier alles over hoe we reviews verzamelen.
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd