Skip to main content

Wat is Sim Only?

Sim Only betekent letterlijk ‘alleen een simkaart’. Een Sim Only-abonnement is een mobiel abonnement om te bellen, internetten en sms’en, maar dan zonder toestel. Het enige wat je van ons ontvangt is dus een simkaart. Het is een perfecte optie als je nog over een goede telefoon beschikt en dus geen nieuw toestel nodig hebt. Dat scheelt een hoop gedoe en onnodige uitgaven. Youfone heeft de beste mobiele abonnementen, ook voor 50-plus. Oh ja, en je zit ook nog eens op het best geteste netwerk van KPN.  

awards pricewise, consumentenbond en opiness

Goedkope Sim Only-abonnementen bij Youfone

Op zoek naar een goedkoop Sim Only-abonnement op het best geteste KPN-netwerk? Ga voor Youfone Sim Only. De Slimste Keuze voor iedereen, dus ook voor you!
* 2-jarig abonnement. Eerste 6 maanden 50% korting.

Voordelen Sim Only voor 50-plus:

 • Flexibel en kostenbesparend: Met Sim Only van Youfone kies je het slimste mobiele abonnement voor 50+. Dat kan bij ons al vanaf € 4,-. Er zijn zeer voordelige abonnementen van 1 of 2 jaar. Liever een abonnement dat je maandelijks kan wijzigen of verlengen? Geen enkel probleem. Ook dat is mogelijk.
 • Geen BKR-registratie: met Sim Only krijg je geen BKR-registratie, aangezien je geen telefoon afbetaalt. Zo'n registratie geldt als je meer dan € 250,- moet afbetalen.  
 • Zo geregeld: Een Sim Only-abonnement sluit je eenvoudig online af bij Youfone. Het is razendsnel geregeld, zodat 50-plussers snel gebruik kunnen maken van een nieuw mobiel abonnement.
 • Reizen binnen de EU: Reis je naar het buitenland? Binnen de EU betaal je geen extra kosten met Sim Only van Youfone. Internetten, bellen en sms’en gaat dus gewoon zoals je dat in Nederland gewend bent.  
 • Supersnel en stabiel internet: Sim Only van Youfone betekent supersnel en stabiel internet. Ook zijn je telefoon- en videogesprekken van hoge kwaliteit. We maken namelijk gebruik van het best geteste netwerk van KPN
Sim Only overstappen

Eenvoudig overstappen en gratis nummerbehoud

Heb je een Sim Only-abonnement gevonden dat perfect is voor jou als 50+'er en wil je overstappen naar Youfone? Dan wil je mogelijk je nummer behouden. Dat is geen probleem met nummerbehoud. Dit houdt in dat je telefoonnummer van je vorige provider naar Youfone wordt overgezet. Dat regelen wij voor je, helemaal gratis en voor niets. Wil je toch een nieuw nummer? Dat kan uiteraard ook. 

Profiteer met Youfone Compleet

Ook 50-plus kan nóg meer halen uit een mobiel Sim Only-abonnement. Hoe? Door je Sim Only-abonnement te combineren met een Thuis-abonnement. Dan krijg je er namelijk gigaveel voordelen bij. Youfone Compleet is een slimme keuze voor iedereen, ook voor 50+'ers. Je ontvangt tot wel 20 GB extra data per maand, een Dataplafond en gratis ESPN Compleet ter waarde van € 10,- per maand. Daardoor kun je zorgeloos internetten en onder meer genieten van (internationale) sportwedstrijden.  

youfone compleet

Nog meer voordelen van Youfone

Youfone heeft naast Sim Only-abonnementen nog vele extra's zoals Vriendendienst, Youcoins en de MyYoufone-app.
 • vriendendienst
  Doe een Vriendendienst en word beloond

  Wil jij € 10,- verdienen? Gun je maten, vriendinnen of familie dezelfde premium kwaliteit van Youfone voor een lage prijs! Niet alleen jij, maar ook zij krijgen dan € 10,- korting op hun factuur. Je kunt dit tot vijf keer per jaar doen, dus tel uit je winst.

  Meld je snel aan voor onze Vriendendienst.

  Meer over Vriendendienst
 • youcoins spaarprogramma
  Spaar Youcoins en krijg korting

  ‘Maar waarop krijg ik korting dan?’ We horen het je al vragen. Je krijgt gratis MB’s of korting op je Sim Only- of Thuis-abonnement! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is online shoppen bij jouw favoriete winkels via MyYoufone. Na je aankoop krijg je een percentage van het door jou online bestede bedrag terug in Youcoins.

  Meer over Youcoins
 • myyoufone app
  Houd controle met de MyYoufone-app

  Niemand wil onverwacht hoge telefoonrekeningen. Via de gratis MyYoufone-app houd je heel eenvoudig je verbruik en facturen in de gaten. Je kunt deze app ook gebruiken om je bundels en abonnementen te wijzigen. 

  Download 'm nu in de App Store of Google Play.

  Ontdek de MyYoufone-app

Veelgestelde vragen over Sim Only voor 50-plussers

 • Hoe kan ik zien welk Sim Only-abonnement het beste bij mijn gebruik past?

  Er zijn veel verschillende mobiele Sim Only-abonnementen die geschikt zijn voor 50-plussers. Hulp nodig bij het maken van je keuze? We helpen je graag.  Volg deze 5 stappen en kies je ideale Sim Only-abonnement

 • Wat zijn de belangrijkste voordelen van een Sim Only-abonnement voor 50-plussers?

  Met een Sim Only-abonnement van Youfone heb je vaak een kortere contractduur dan abonnementen met een toestel. Hierdoor zit je niet jarenlang vast aan een contract. Een ander voordeel is dat een Sim Only-abonnement doorgaans goedkoper is. Dit komt omdat je geen nieuwe telefoon aanschaft. Je betaalt dus alleen voor de simkaart en de gekozen bundels. Lees hier alle voordelen van Sim Only.  

 • Hoeveel data en belminuten heb ik nodig?

  Er is keuze uit verschillende, voordelige mobiele abonnementen voor 50-plus. Hoeveel data en belminuten je neemt, is helemaal aan jou. We begrijpen dat het soms moeilijk is om te kiezen. Daarom helpen we graag bij het maken van een keuze. Lees hier hoe je in 5 stappen tot een Sim Only-abonnement komt dat helemaal bij jou past.  

 • Wat gebeurt er als ik mijn datalimiet overschrijd?

  Via MyYoufone kun je een Dataplafond activeren voor maar € 0,50 per maand. Als je dat doet, ontvang je een sms wanneer je 80% van je databundel hebt verbruikt. Een handige waarschuwing dus. Verbruik je 100% van je databundel? Dan blokkeert het Dataplafond automatisch je internetverbinding, zodat je geen extra kosten maakt. Wil je toch blijven internetten tot het einde van de maand? Geen probleem. Via MyYoufone koop je namelijk eenvoudig extra MB’s bij. 

 • Hoe kan ik mijn huidige nummer behouden?

  Je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je jouw huidige nummer graag behoudt. Wij zorgen er vervolgens voor dat je geheel kosteloos je nummer behoudt. Lees hier meer over nummerbehoud

 • Kan ik mijn abonnement maandelijks wijzigen?

  Een 1- of 2-jarig Sim Only-abonnement kan je tijdens de looptijd van het contract naar boven of beneden wijzigen. Heb je een maandabonnement? Die kan je maandelijks wijzigen of verlengen. De abonnementswijziging gaat in per de eerste van de volgende kalendermaand. Je regelt alles gemakkelijk via MyYoufone.  

 • Past de simkaart wel in mijn telefoon?

  De simkaart van Youfone past in iedere telefoon. Het is namelijk een 3-in-1 simkaart. Deze hoef je niet te knippen, maar klik je zelf uit in het gewenste formaat. Wel zo handig. 

 • Wat moet ik doen als ik mijn simkaart verlies of als deze wordt gestolen?

  Bij verlies of diefstal blokkeer je heel eenvoudig jouw simkaart via MyYoufone. Hier vraag je ook direct een nieuwe simkaart aan. Heb je je telefoon of simkaart toch weer gevonden? Dan kun je de simkaart gelukkig ook weer deblokkeren. 

 • Hoe kan ik overstappen naar een Sim Only-abonnement van Youfone?

  Heb je nu Sim Only van een andere provider, maar wil je overstappen naar Youfone? Dat is heel eenvoudig. Kijk eerst wanneer je jouw huidige abonnement kunt opzeggen en kies daarna voor Sim Only bij Youfone. Wij zorgen ervoor dat de overstap soepel verloopt. Zo blijf je altijd bereikbaar en heb je geen dubbele kosten.

  Heb je nog een abonnement bij een andere aanbieder waarbij je nog een telefoon maandelijks afbetaalt? Zodra je telefoon is afbetaald en je abonnement bij je huidige provider afloopt, kan je Sim Only van Youfone nemen. Kijk even bij je huidige aanbieder vanaf wanneer je jouw abonnement kan opzeggen. Bestel daarna een nieuw Sim Only-abonnement bij ons. Wij zorgen voor je overstap.  

 • Kan ik mijn Sim Only-abonnement gebruiken in het buitenland?

  Internetten, sms’en en bellen gaat in landen binnen de EU gewoon uit je normale bundel. Zoals je dat dus gewend bent in Nederland. De tarieven voor landen buiten de EU zijn anders en hoger dan in Nederland. Het is in dat geval aangeraden om via MyYoufone een Buitenlandbundel aan te schaffen. Lees hier alle over mobiel internetten in het buitenland

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen! Lees hier alles over hoe we reviews verzamelen.
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd