Skip to main content

Reviews worden gecontroleerd op echtheid 

Deze reviews zijn afkomstig van Trustpilot. Trustpilot gebruikt fraudedetectie software en heeft een content integrity team dat zich inzet om reviews te controleren en eventuele nep reviews te verwijderen. Voor meer info: Trustpilot Support. Youfone nodigt klanten uit om reviews te plaatsen en het is mogelijk om direct via de website van Trustpilot een review direct te plaatsen. We tonen op de website alleen de reviews met 4 sterren of meer. Je kunt alle reviews op de site van Trustpilot vinden.

trustpilot logo
reviews verbeteren

Samen verbeteren

Door naar onze klanten te luisteren kunnen we onze diensten verbeteren. Daarom hebben we in het verleden regelmatig de Beste Service Award van Opiness gewonnen. In de afgelopen jaren hebben we ervoor gezorgd dat klanten steeds meer zelf kunnen instellen en bepalen, maar we staan uiteraard nog steeds open voor nieuwe verbeterpunten.

Op deze pagina lees je verschillende klantbeoordelingen over Sim Only, TV, Internet en Vast Bellen. Ook staan wij open voor het ontvangen van jouw tips en suggesties.

Verbeterpunten en klachten uit het verleden

We gaan serieus om met de klachten die we soms ontvangen. Zo voorkomen we vergelijkbare klachten in de toekomst. We zorgen er namelijk graag voor dat klanten niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Met behulp van feedback uit het verleden hebben we verschillende verbeterpunten doorgevoerd in de MyYoufone-klantomgeving. Zo zorgen we ervoor dat klanten meer inzicht en controle hebben op hun verbruik:

  • In MyYoufone log je eenvoudig in met jouw klantgegevens. Hier heb je altijd inzicht in je dataverbruik, minuten en sms'jes. Ook vind je hier je maandfacturen terug. Daarnaast kun je er extra bundels en modules activeren en uitzetten. 
  • Je kunt in MyYoufone makkelijk een Bel- en Dataplafond instellen.
  • Met de gratis MyYoufone-app kun je ook jouw verbruik in de gaten houden op je smartphone.
dataplafond
tips & suggesties

Heb jij nog tips en suggesties voor ons?

Wij staan altijd open voor tips en suggesties. Heb jij verbeterpunten voor onze website, MyYoufone, app of dienstverlening? Laat het weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij verzamelen alle verbeterpunten en doen ons uiterste best om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen! Lees hier alles over hoe we reviews verzamelen.