Skip to main content

Op zoek naar een flexibel mobiel abonnement zonder langdurige verplichtingen? Ga dan voor een maandelijks opzegbaar Sim Only-abonnement van Youfone. Check hieronder alles over onze maandelijks opzegbare Sim Only-abonnementen of bestel direct.

youfone simkaart

Voordelen flexibel Sim Only-abonnement

Geen langdurige verplichtingen: met een flexibel Sim Only-abonnement kun je op elk moment beslissen om je abonnement stop te zetten of te wijzigen, zonder dat je vastzit aan lange contracten. Dit in tegenstelling tot abonnementen met een looptijd van één of twee jaar.

Mogelijkheid om je bundel aan te passen: merk je dat je meer data nodig hebt om te kunnen streamen of surfen? Of dat je minder belminuten gebruikt dan verwacht? In MyYoufone kun je eenvoudig je bundels aanpassen.

Hoe werkt maandelijks opzegbaar Sim Only?

Ga je voor een flexibel Sim Only-abonnement dat maandelijks opzegbaar is? Vul je gegevens in en je hebt binnen no-time een abonnement afgesloten. Je ontvangt maandelijks een rekening van ons. Halverwege de maand word je per e-mail geïnformeerd over dat de factuur klaarstaat in MyYoufone. We factureren de abonnementskosten vooruit en de verbruikskosten achteraf. Met verbruikskosten bedoelen we bijvoorbeeld het verbruik buiten de bundel. Het factuurbedrag wordt automatisch geïncasseerd.

Maandelijks opzegbaar vs. langduring Sim Only-abonnement

Wanneer kies je voor een maandelijks opzegbaar Sim Only-abonnement of een langdurig Sim Only-abonnement? Maandelijks opzegbaar past bij je als je flexibiliteit en controle wil over je mobiele diensten. Het is ideaal als je niet gebonden wilt zijn aan een langlopend contract. Een langdurig Sim Only-abonnement kan een goede oplossing zijn als je bereid bent om je voor langere tijd aan een provider te binden. Een langdurig abonnement is vaak goedkoper. Je hebt lagere maandelijkse kosten.

Checklist voor het kiezen van jouw ideale Sim Only-abonnement

Bij het kiezen van jouw ideale sim Only-abonnement kun je op de volgende dingen letten:
 • Tarieven en voorwaarden

  Vergelijk de tarieven van verschillende Sim Only-abonnementen. Let op de maandelijkse kosten, eventuele kortingen of aanbiedingen, en kijk of er extra kosten zijn, zoals aansluitkosten. Wat past bij je?

  Sim Only tarieven
 • Inclusieve belminuten, sms'jes en data

  Kijk naar de hoeveelheid belminuten, sms'jes en data die bij elk abonnement worden aangeboden. Denk na over je eigen gebruiksbehoeften en kies een bundel die daarbij past.

 • Extra functies en voordelen

  Vergelijk de extra functies en voordelen die worden aangeboden. Dit kunnen zaken zijn zoals gratis roaming in het buitenland, onbeperkt bellen naar bepaalde nummers, gratis voicemail of extra diensten zoals een beveiligingspakket of muziekstreaming. Welke functies zijn belangrijk voor je?

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten van een Sim Only-abonnement?

  De kosten van een Sim Only-abonnement bij Youfone variëren. Dit is afhankelijk van de gekozen bundel en eventuele extra functies.  

 • Kan ik mijn bestaande telefoon gebruiken met een Sim Only-abonnement?

  Ja, je kunt je huidige telefoon gebruiken met een Sim Only-abonnement. Een Sim Only-abonnement voorziet je namelijk alleen van een simkaart met een mobiel telefoonnummer en een data-abonnement zonder toestel.

 • Hoe zit het met internationale roaming?

  Internationale roaming is het gebruik van je mobiele telefoon en het ontvangen van mobiele diensten buiten het netwerkgebied van je eigen provider. Dit is meestal wanneer je in het buitenland bent. Lees hier meer over op de pagina die gaat over mobiel gebruik in het buitenland.

 • Kan ik mijn abonnement upgraden of downgraden?

  Ja, via MyYoufone kun je op elk moment je Sim Only-abonnement wijzigen naar een andere bundel die beter past bij je behoeften.

 • Hoe stap ik over naar een maandelijks opzegbaar Sim Only-abonnement?

  Als je wilt overstappen naar een maandelijks opzegbaar Sim Only-abonnement van Youfone volg dan deze stappen die op de Overstappen-pagina staan.

 • Wat gebeurt er als ik mijn maandelijkse betaling mis?

  Wanneer je een maandelijkse betaling mist, krijg je een herinnering die binnen week via de mail wordt verstuurd.