Sim Only

Prepaid of Sim Only? Wat zijn de verschillen en wat is voor jou de beste keuze?

15 September 2023

Wat is het verschil tussen Prepaid en Sim Only? Dat vertellen we je hier. En waarom kiezen zoveel mensen voor Sim Only en wat past het beste bij jou? Wij geven je advies. 

Bekijk alle voordelen van Sim Only

Verschil Prepaid en Sim Only

Met Prepaid koop je beltegoed. Als je beltegoed op is, kun je niet meer bellen en internetten. Op zo'n moment koop je dus weer beltegoed bij. Wij verkopen geen Prepaid-simkaarten.

Sim Only is een mobiel abonnement. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, waardoor je elke maand automatisch weer belminuten en data hebt om te gebruiken. Je hoeft zelf dus niets te doen om te kunnen blijven internetten en bellen. 

Bekijk onze Sim Only Deals

Voordelen van Sim Only

Het grote voordeel van Sim Only ten opzichte van Prepaid, is dat je bij een Sim Only-abonnement niet steeds data hoeft bij te kopen. En bij Sim Only heb je er zelf geen werk aan, want je hoeft geen beltegoed op te waarderen. Je data wordt elke maand vanzelf vernieuwd.

En dan ben je met Sim Only vaak ook nog eens veel voordeliger uit. Want we hebben bij Youfone altijd de scherpste prijzen voor onze Sim Only-abonnementen. 

Bekijk alle voordelen van Sim Only

Zijn er voordelen van Prepaid?

Prepaid heeft het voordeel dat je niet betaalt als je beltegoed op is. Je waardeert je beltegoed op wanneer jij dat wil. Als je dus niet veel belt en weinig gebruikmaakt van internet, dan kan dit een voordeel voor je zijn. 

Biedt Youfone Prepaid?

Nee, we bieden geen Prepaid. Voor mobiel richten wij ons volledig op Sim Only. Daardoor vind je bij ons de beste en voordeligste Sim Only-abonnementen.

Wat is de beste keuze voor mij, Prepaid of Sim Only?

Je kunt voor Prepaid kiezen als je niet vaak belt en weinig op internet zit, maar wel bereikbaar wil zijn. Gebruik je jouw smartphone net iets meer? Dan is er maar één juiste keuze: Sim Only. Het is bijna altijd de goedkopere keuze en je data wordt maandelijks vernieuwd zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. 

Bekijk al onze Sim Only Deals