Skip to main content

Voordelen van Sim Only tot 10 euro

Dat je niet meer dan 10 euro per maand betaalt is al een groot voordeel, toch? En dan zijn er nog meer:
 • mobiele data op telefoon
  Genoeg data

  Met een Sim Only-abonnement tot 10 euro per maand heb je genoeg data voor dagelijks gebruik. Appen, internetten en social media checken doe je er gewoon mee.

  Wil je toch nog meer data? Om nog meer en vaker te kunnen streamen, gamen en altijd bereikbaar en verbonden te zijn? Neem dan een Sim Only-abonnement met meer data. 

  Bekijk alle Sim Only-deals
 • kostenbeheersing
  Voordelig abonnement

  Een Sim Only-abonnement tot 10 euro per maand is lekker goedkoop, zeker als je het vergelijkt met een grotere databundel. En als je niet meer nodig hebt, dan moet je ook zeker niet meer gaan betalen natuurlijk.

 • kpn logo
  Best geteste netwerk

  Sluit je bij ons een Sim Only-abonnement af? Dan maak je gebruik van het netwerk van KPN, ook met Sim Only tot 10 euro per maand. Het is het best geteste netwerk van Nederland en heeft 99% dekking met 4G en 5G. Vrijwel overal heb je internet, of je nu binnen bent of buiten. Ontdek meer over Sim Only met het krachtige KPN-netwerk.

Nog meer voordelen van Youfone

Youfone heeft naast Sim Only-abonnementen nog vele extra's zoals Vriendendienst, Youcoins en de MyYoufone-app.
 • vriendendienst
  Doe een Vriendendienst en word beloond

  Wil jij € 10,- verdienen? Gun je maten, vriendinnen of familie dezelfde premium kwaliteit van Youfone voor een lage prijs! Niet alleen jij, maar ook zij krijgen dan € 10,- korting op hun factuur. Je kunt dit tot vijf keer per jaar doen, dus tel uit je winst.

  Meld je snel aan voor onze Vriendendienst.

  Meer over Vriendendienst
 • youcoins spaarprogramma
  Spaar Youcoins en krijg korting

  ‘Maar waarop krijg ik korting dan?’ We horen het je al vragen. Je krijgt gratis MB’s of korting op je Sim Only- of Thuis-abonnement! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is online shoppen bij jouw favoriete winkels via MyYoufone. Na je aankoop krijg je een percentage van het door jou online bestede bedrag terug in Youcoins.

  Meer over Youcoins
 • myyoufone app
  Houd controle met de MyYoufone-app

  Niemand wil onverwacht hoge telefoonrekeningen. Via de gratis MyYoufone-app houd je heel eenvoudig je verbruik en facturen in de gaten. Je kunt deze app ook gebruiken om je bundels en abonnementen te wijzigen. 

  Download 'm nu in de App Store of Google Play.

  Ontdek de MyYoufone-app

Voordelen van Sim Only van Youfone

En waarom dan Sim Only van Youfone? Nou, hierom:
 • Flexibele contracten

  Ga je voor Sim Only bij Youfone? Dan heb je keuze uit een maandelijks opzegbaar abonnement of een voordeliger 1- of 2-jarig abonnement. De jaarabonnementen komen vaker onder de 10 euro per maand uit.

 • Bespaar op je toestel

  Sim Only-abonnementen zijn goedkoper dan abonnementen met een nieuwe telefoon. Als je al een geschikte telefoon hebt, hoef je dus geen nieuwe te kopen. Handig als je tevreden bent met je huidige toestel en geen behoefte hebt aan een upgrade. En het is ook nog eens beter voor het milieu.

 • Geen BKR-registratie

  Met Sim Only koop je geen toestel op afbetaling. Dus als je een Youfone Sim Only-abonnement afsluit, krijg je geen BKR-registratie. Dit geeft je meer mogelijkheden bij het aanvragen van bijvoorbeeld een nieuwe lening.

  Heb je een nieuw toestel nodig? Tot 250 euro krijg je geen BKR-registratie. Ga bijvoorbeeld voor een voordelige telefoon in onze Toestelshop

youfone simkaart

Vergelijk Sim Only onder 10 euro met andere abonnementen

Natuurlijk hebben we ook andere Sim Only-deals. Voor een paar euro meer of soms zelfs voor hetzelfde geld heb je meer data per maand. Door dit heel even te checken, kom je misschien wel uit op een nog betere deal, waarbij je meer krijgt voor je geld. Vergelijk onze Sim Only-deals nu. 

Zo stap je over naar Sim Only van 10 euro of minder per maand

Overstappen is snel en eenvoudig geregeld. Je gaat naar onze bestelpagina en daar spreekt alles voor zich. Sluit je bij ons een contract af, dan regelen wij de overstap van je huidige provider naar ons. Wel zo makkelijk. 

overstappen naar youfone sim only

Veelgestelde vragen over Sim Only tot 10 euro per maand

 • Hoeveel GB krijg ik met 10 euro per maand?

  Om precies te weten hoeveel data je krijgt met een Sim Only-abonnement van 10 euro per maand, check je onze Sim Only-deals. Voor een paar euro meer of soms zelfs voor hetzelfde geld heb je meer data per maand. Vergelijk onze Sim Only-deals en kies het abonnement dat bij jou past. Bekijk alle Sim Only-deals.

 • Welke abonnementen onder de 10 euro per maand zijn er?

  Al onze Sim Only-abonnementen staan overzichtelijk op onze Sim Only-pagina. Bekijk hier alle Sim Only-abonnementen

 • Kan ik makkelijk overstappen naar meer of minder data?

  Ja, dat is mogelijk. Dit kan heel eenvoudig via MyYoufone of de app! 

  1-jarige en 2-jarige abonnementen 
  Je kan je abonnement tijdens de looptijd van het contract naar boven of beneden wijzigen. In MyYoufone zie je wat jouw opties zijn. De opties die jij te zien krijgt kunnen afwijken van die op de website, omdat je nog in de contractperiode zit. Zodra je een wijziging doet, gaat die in per de eerste van de volgende kalendermaand. 

  Kun je jouw abonnement verlengen? Dan mag je gebruikmaken van onze huidige tarieven. Bekijk de tarievenpagina.

  Maandabonnement 
  Heb je een maandabonnement? Dan kun je jouw abonnement maandelijks wijzigen of verlengen. Je bundel wijzigen kan omhoog, maar ook omlaag. De abonnementswijziging gaat in per de eerste van de volgende kalendermaand.

  Om je abonnement te wijzigen of te verlengen ga je naar MyYoufone. Daar kies je voor 'Abonnement wijzigen' of 'Abonnement verlengen' en kies je jouw gewenste bundel.

 • Wat gebeurt er als ik mijn datalimiet overschrijd?

  Wij adviseren om het Dataplafond te activeren. Met het Dataplafond heb je de volledige controle over je verbruik! Je activeert het Dataplafond in voor slechts € 0,50 per maand via MyYoufone

  Met een Dataplafond blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de databundel volledig hebt verbruikt. Op de eerste dag van de volgende maand krijg je gewoon weer je databundel toegewezen. Wil je toch internetten de rest van de maand? Koop dan eenvoudig en voordelig extra MB’s via MyYoufone

  Goed om te weten: als je een Dataplafond instelt, dan is deze direct actief. Je kunt dan direct daarna extra MB’s kopen en weer internetten. 

  Check je verbruik in MyYoufone of de MyYoufone-app

  Lees meer over het Dataplafond

 • Hoe koop ik een extra databundel?

  Wanneer het Dataplafond actief is en je hebt de databundel volledig verbruikt, wordt je internetverbinding geblokkeerd voor de rest van de maand. In de volgende maand wordt de internetverbinding vervolgens direct hervat. Soms is het nodig om het toestel een keer uit en aan te zetten. 

  Wil je meer internetten? 
  Koop eenvoudig extra MB’s voor de rest van de maand via MyYoufone

  Of stuur een sms naar 9999 (normaal tarief) met het aantal extra MB’s dat je wil kopen. Je kunt kiezen uit 500, 1000 en 3000 extra MB’s. Stuur bijvoorbeeld 1000 naar 9999, dan koop je 1000 extra MB’s voor € 7,50. Nadat je de sms gestuurd hebt, kan het een paar minuten duren voor je extra databundel is toegevoegd. Bekijk de tarieven voor extra MB’s.

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen!
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd