Skip to main content

Wat is Sim Only?

Sim Only betekent ‘alleen een simkaart’. Een Sim Only-abonnement is dus een mobiel abonnement zonder toestel. Bij Youfone kies je zelf je bundel met belminuten, sms'jes en mobiele data voor een vast bedrag per maand. Met Sim Only kun je jouw huidige telefoon houden. Toch een nieuwe telefoon nodig? Ga dan voor een voordelige refurbished telefoon in onze Toestelshop

youfone simkaart

Verschil prepaid en Sim Only

Met prepaid koop je beltegoed en data voor internet. Als het op is, kun je niet meer bellen en internetten. Op zo'n moment moet je jouw internetbundel en beltegoed opwaarderen. Wij verkopen geen prepaid-simkaarten. 

 

Sim Only is een mobiel abonnement. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, waardoor je elke maand automatisch weer belminuten en data hebt om te gebruiken. Je hoeft zelf dus niets te doen om te kunnen blijven internetten en bellen. 

Voordelen van overstappen van prepaid naar Sim Only 

Als je overstapt van prepaid naar Sim Only bespaar je bijna altijd op kosten. Ook heb je veel meer gemak, want je krijgt maandelijks belminuten en data zonder dat je iets hoeft te regelen. Met gratis nummerbehoud en 5G-internet! En dan profiteer je ook nog eens van het best geteste netwerk van Nederland (KPN).

 

Benieuwd welke voordelen Sim Only nog meer heeft? Ontdek alle voordelen van Sim Only.

overstappen met nummerbehoud

Nummerbehoud van prepaid naar Sim Only-abonnement

Stap je over van prepaid naar Sim Only en wil je jouw nummer behouden? Dat kan gewoon. Het enige wat jij hoeft te doen, is tijdens het bestelproces aanvinken dat je jouw huidige nummer wil houden. Wij regelen de rest, helemaal gratis. 

Overstappen van prepaid naar Sim Only 

Ga je voor een Sim Only-abonnement van Youfone? Dat is een slimme keuze, want je bespaart kosten met onze scherpe deals. En je gaat voor flexibiliteit en gemak, want je krijgt elke maand dezelfde hoeveelheid minuten, sms’jes en MB’s. Kies nu een abonnement dat bij jou past. 

overstappen van aanbieder

Veelgestelde vragen over van prepaid naar Sim Only

 • Is Sim Only alleen geschikt voor mensen met een laag gebruik?

  Nee, zeker niet. Bij onze Sim Only-abonnementen kies je uit verschillende bundels. Of je jouw telefoon nu veel of weinig gebruikt, er zit altijd een bundel bij die bij jou past. Bekijk onze Sim Only Deals.

 • Is het behouden van je nummer ingewikkeld?

  Nee, dat is juist heel makkelijk. Je kan er altijd voor kiezen om je nummer te behouden, ook bij de overstap naar Sim Only. Tijdens het bestelproces vink je nummerbehoud aan en wij regelen de overstap. Bekijk alle Sim Only Deals.

 • Betekent Sim Only een beperkte telefoonkeuze?

  Nee, met een Sim Only-abonnement ben je juist vrij om elke telefoon te kiezen. Of je nu een nieuwe telefoon wil kopen of je huidige wil houden, het kan allemaal.

 • Wat gebeurt er met mijn beltegoed als ik overstap van prepaid naar Sim Only?

  Op het moment dat jouw Sim Only-abonnement bij Youfone start, vervalt het beltegoed dat je dan nog had.

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen! Lees hier alles over hoe we reviews verzamelen.
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd