Skip to main content

Ma - Vr (09:00 - 18:00)

Awards

Wij doen ons best voor You!

Youfone biedt de beste sim only abonnementen aan via het premium KPN-netwerk. Wij streven er voortdurend naar om tot de top sim only providers van Nederland te behoren. Tot nu toe gaat dat aardig goed, bekijk hieronder onze prijzen!

award

Goedkoopste provier 2019

Youfone is door bestemobieleproviders.nl uitgeroepen tot de goedkoopste Sim Only provider van 2019. Om te bepalen welke telefoonprovider de goedkoopste van 2019 is wordt gekeken naar alle prijzen over 2018 en Q1 2019. Voor alle typen gebruikers zijn goedkope Youfone abonnementen beschikbaar. 

beste provider

Beste Sim Only Provider 2018

In een uitgebreide enquête onder meer dan 600 Sim Only abonnees komt Youfone als winnaar uit de bus in de categorie internet. Met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s levert Youfone tot 5 keer sneller 4G internet dan andere providers via het betrouwbare KPN-netwerk. Het onderzoek is onafhankelijk uitgevoerd door simonly.nl. Youfone scoorde een 8.2!

award

Best Technology Partner 2019

HYS enterprise heeft Youfone uitgeroepen tot de Best Technology Partner van het jaar 2019. In samenwerking met HYS enterprise heeft Youfone zich ontwikkeld tot een volwaardig IT-platform voor commerciële recurring diensten.

award

BESTE PROBLEEMOPLOSSER 2018

Met een oplossingspercentage van 99% is Youfone voor de vierde keer uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecom providers in de sector.

De Klacht.nl Award 2018 wordt uitgereikt aan ondernemingen die meer dan 50 klachten per jaar ontvangen en op meer dan 95 procent van de klachten reageren en een oplossing plaatsen.

award

Beste Probleemoplosser 2017

Met een oplossingspercentage van 99% werd Youfone in 2017 uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecom providers in de sector.

klacht.nl

FD Gazellen 2017

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar is Youfone genomineerd. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid in omzet ontvangen een FD Gazelle Award.

gazellen

Beste Service Award 2017

Ook dit jaar wonnen wij de Beste Service Award. Het onafhankelijk online onderzoeksplatform Opiness beoordeelde onze dienstverlening op basis van 878 reviews met een 8.9.

beste service

Populairste Website van het Jaar 2016

Youfone heeft de ‘Website van het Jaar’ verkiezingen 2016 gewonnen. Het recordaantal stemmers van 892.000 hebben bepaald welke Nederlandse ondernemers de meest gebruiksvriendelijke websites bouwden voor hun bezoekers. Youfone liet haar concurrenten in de Telecombranche, waaronder Ben, Tele2 en Simpel, ver achter zich en won de felbegeerde award voor Populairste Website van het Jaar. Deze prijs werd in andere categorieën ook gewonnen door o.a. Albert Heijn, Buienradar en ING.

website van het jaar

En nog meer...

FD Gazellen 2016
Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook in 2016 is Youfone genomineerd. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid in omzet ontvangen een FD Gazelle Award.

Snelste mobiel internet 2016
Uit onderzoek van MobielAbonnement.nl is gebleken dat Youfone het snelste mobiel internet van Nederland aanbiedt. De maximale downloadsnelheden van Youfone is 256 Mbit per seconde. Vodafone en Tele2 liggen rond de 225 Mbit per seconde. De maximale downloadsnelheid bij Simyo is 25 Mbps en bij Ben is dat 75 Mbps.

Beste Service Award 2016
Het onafhankelijk onderzoeksplatform Opiness beoordeelde onze dienstverlening met een 8.0 waarmee wij het hoogst van alle sim only aanbieders scoorde en de Beste Service Award 2016 in ontvangst mochten nemen. Daarmee behoren wij tot de meest klantgerichte bedrijven van heel Nederland!

Gezinsaward 2016
Ook wonnen we dit jaar het felbegeerde Gezinsaward 2016 voor meest gezinsvriendelijke provider van Nederland. Op basis van netwerk, controle, kosten, opzegtermijn en buitenlandbundels vergeleek Mobielabonnement.nl alle sim only providers van Nederland.

Meest klantgerichte mobiele provider 2016
Op basis van klantervaringen en merkbeleving heeft het marktonderzoeksbureau DJV Insights Youfone genomineerd voor de CCDNA awards 2016. Daarmee horen wij bij de drie meest klantgerichte mobiele providers van Nederland!

Beste Probleemoplosser 2016
Met een oplossingspercentage van 97% werd Youfone in 2016 uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecom providers in de sector.

Beste Mobiele Provider 2015
De consumentenbond heeft Youfone met een score van 8,2 uitgewezen tot de één na beste mobiele sim only provider van 2015. We zijn hard op weg om dit jaar als aller beste provider te worden verkozen!

Beste Probleemoplosser 2015
Met een oplossingspercentage van 100% werd Youfone in 2015 uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecom providers in de sector.

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd