Skip to main content

Awards

Wij doen ons best voor You!

Is Youfone een goede provider? Het antwoord op die vraag geven we jou graag door onze awards te laten zien. Want één ding is zeker: bij Youfone hebben we een winnaarsmentaliteit. We doen er dus alles aan om bij de beste providers van Nederland te horen. Deze waardering voor onze innovatieve en goedkope producten en services wordt allereerst door Youfoners gegeven. Ook onafhankelijke en deskundige websites in de branche beoordelen ons. Zo krijg je een eerlijk beeld over hoe wij als provider zijn. En niet om op te scheppen, maar tot nu toe zijn we goed bezig. Bekijk hieronder onze awards!

award

Beste internet- & telecomaanbieder in Nederland: Opiness 2024

Bij Opiness zijn we uitgeroepen tot de beste internet- en telecomaanbieder van 2024. We zijn blij om te horen dat onze klanten ons waarderen in de categorieën internet en telecom. Lees meer over de Opiness Award.

opiness award

Beste mobiele provider bij Consumentenbond in vierde kwartaal 2023

Voor het vierde kwartaal van 2023 zijn we de beste mobiele provider geworden bij de Consumentenbond. We scoorden een prachtige 8,3!

Het succes komt vooral doordat de kwaliteit van bellen, internetten en de service hoog worden beoordeel. Er zijn weinig mensen die problemen melden met internetten, bellen en sms'en.

best getest logo consumentenbond

Consumentenbond: Beste mobiele provider 2022 kwartaal 4

In het derde kwartaal van 2022 scoorden we al een 8,4 bij de Consumentenbond. Nu in het vierde kwartaal scoren we zelfs een 8,6! 

Er zijn weinig mensen die problemen melden met internet, bellen en sms'en. Ook zijn er met 1,2% minder administratieve problemen dan in het derde kwartaal (1,5%). Bekijk hier de resultaten.

consumentenbond 2023

Beste internet- & telecomaanbieder in nederland: Opiness 2023

Youfone is door Opiness weer uitgeroepen tot de beste internet- en telecomaanbieder van 2023. Wij zijn uiteraard erg trots op dit resultaat en streven ernaar dit vast te houden. Lees hier meer over de Opiness Awards.

opiness awards

Pricewise Award 2022 voor Sim Only

Youfone sleept wederom een prachtprijs in de wacht. Dit keer winnen we de Pricewise Awards 2022 in de categorie Sim Only. Met maar liefst een 9,1 als eindcijfer. Wij zijn trots!

De Pricewise Provider-prijs wordt sinds 2020 uitgereikt voor Telecom, Internet en TV. En nu voor het eerst ook voor Sim Only. Uiteraard krijgt de felbegeerde Pricewise Award een mooi plekje tussen de andere prijzen.

pricewise award sim only

Beste internet- & telecomaanbieder in Nederland: Opiness 2022

Youfone is door Opiness niet alleen tot beste internetaanbieder uitgeroepen, maar ook tot beste telecomaanbieder. Wij zijn uiteraard erg trots op dit resultaat en streven ernaar dit vast te houden. Lees hier meer over de Opiness Awards.

Opiness awards Youfone 2022

Consumentenbond: Beste mobiele provider 2021 kwartaal 4

In het derde kwartaal van 2021 scoorden we al een 8,4 bij de Consumentenbond. Nu in het vierde kwartaal scoren we zelfs een 8,5! 

Er zijn weinig mensen die problemen melden met internet, bellen en sms'en. Ook zijn er met 1,2% minder administratieve problemen dan in het derde kwartaal (1,5%). Bekijk hier de resultaten.

Consumentenbond beste provider vignet januari 2022

Consumentenbond: Beste mobiele provider 2020 kwartaal 4

In het derde kwartaal van 2020 scoorden we al een 8,2 bij de Consumentenbond. En in het laatste kwartaal deden we dit met een 8,7 nog beter! 

Over het algemeen zijn klanten erg tevreden. De score voor algemene tevredenheid is 9,2. Weinig mensen melden problemen met bellen en sms’en (1,2%). Hetzelfde geldt voor administratieve problemen. 0,7% maakt hier melding van (gemiddeld is dat 1,3%). Bekijk hier alle resultaten.
 

Consumentenbond

Beste Internetaanbieder in Nederland: Opiness 2021

Youfone is door Opiness uitgeroepen tot beste internetaanbieder in Nederland. Lees hier meer.

opiness-award

Consumentenbond: Beste mobiele providers november 2020

Elk kwartaal worden mobiele providers vergelijken door de Consumentenbond. Panelleden melden storingen en vertellen hoe tevreden ze zijn. In het tweede kwartaal van 2020 scoort Youfone wederom een 8,2! En op het onderdeel 'voorwaarden' scoren we beter dan gemiddeld.

Consumentenbond

Pricewise Provider Awards 2020

In 2020 reikt Pricewise voor het eerst sinds haar bestaan de Provider Awards uit. De provider met de beste prijs-kwaliteitsverhouding mag zich de beste provider van Nederland noemen. En ontvangt natuurlijk die felbegeerde Pricewise Provider-prijs. 

Youfone heeft met een 7,8 en de scherpste prijsstelling een award gewonnen in de categorie Internet Only! Bekijk hier alle scores.

Pricewise-award

Goedkoopste provider juli 2020

De bestemobieleproviders.nl heeft Youfone verkozen tot goedkoopste provider van de maand juli. Hiervoor is uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende providers en zijn er interviews met klanten gehouden. Daarbij zijn de voorwaarden, de prijs en het netwerk beoordeeld. Youfone is goedkoop voor alle soorten gebruikers.

goedkoopste-provider-juli

Opiness Best Beoordeeld: Telecom & Internet

Youfone valt dubbel in de prijzen bij Opiness. We zijn namelijk uitgeroepen tot winnaar van de Opiness Award 2020 in de categorieën Telecom én Internet. Deze Best Beoordeeld Awards zijn uitgereikt op basis van klantbeoordelingen op de onafhankelijke website Opiness.nl.

opiness-award

Consumentenbond: Beste mobiele providers januari – maart 2020

Youfone wordt door de Consumentenbond beoordeeld met een 8,2. Dit rapportcijfer is gebaseerd op het oordeel en de ervaringen van 8000 panelleden.

De test is opgebouwd uit een aantal categorieën, zoals: ‘Onderweg bellen’, ‘Internet onderweg’, ‘SMS’jes ontvangen en versturen’ en de ‘Algemene tevredenheid’. Op de laatste twee onderdelen scoort Youfone bijzonder goed, namelijk een 9,0.

Bekijk hier alle resultaten.

 

Consumentenbond

BESTE PROBLEEMOPLOSSER 2019

Met een oplossingspercentage van 99% is Youfone voor de vijfde keer uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecomproviders.

Bedrijven die meer dan 50 klachten per jaar ontvangen komen in aanmerking voor de Klacht.nl Award. De awards gaan naar bedrijven die op meer dan 95% van de klachten reageren en daadwerkelijk een oplossing plaatsen.

probleemoplosser 2020

Beste klantenservice 2019

De klantenservice van Youfone is uitgeroepen tot de beste van Nederland. Vergelijkingssite simonly.nl voerde een grootschalig onafhankelijk onderzoek uit onder ruim 1100 Sim Only-abonnees. Onze klantenservice scoorde een 8,4 voor bereikbaarheid, openingstijden, deskundigheid en wachttijden.  

Award 01

Goedkoopste provider 2019

Youfone is door bestemobieleproviders.nl uitgeroepen tot de goedkoopste Sim Only provider van 2019. De site vergelijkt alle tarieven van 2018 en het eerste kwartaal van 2019. Youfone heeft voor elk type gebruiker een goedkoop Sim Only abonnement

beste provider

Beste Sim Only Provider 2018

In een uitgebreide enquête onder ruim 600 Sim Only abonnees wint Youfone in de categorie internet. Met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s levert Youfone tot 5 keer sneller 4G-internet dan andere providers via het betrouwbare KPN-netwerk. Het onderzoek is onafhankelijk uitgevoerd door simonly.nl. Youfone scoorde een 8.2!

award

Beste probleemoplosser 2018

Met een oplossingspercentage van 99% is Youfone voor de vierde keer uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde wederom het hoogst van alle telecomproviders.

Bedrijven die meer dan 50 klachten per jaar ontvangen komen in aanmerking voor de Klacht.nl Award. De awards gaan naar bedrijven die op meer dan 95% van de klachten reageren en daadwerkelijk een oplossing plaatsen.

award

Beste Probleemoplosser 2017

In 2017 riep Klacht.nl Youfone uit tot de beste probleemoplosser van Nederland. Met een oplossingspercentage van 99% scoorde onze klantenservice het hoogst van alle telecomproviders.

klacht.nl

FD Gazellen 2017

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen die de afgelopen 3 jaar minimaal 20% zijn gegroeid in omzet ontvangen een FD Gazellen Award. Youfone is in 2017 genomineerd.

FD Gazellen Award

Beste Service Award 2017

In 2017 won Youfone de Beste Service Award. Het onafhankelijke onderzoeksplatform Opiness beoordeelde onze dienstverlening op basis van 878 reviews met een 8.9.

beste service

Populairste Website van het Jaar 2016

Youfone won in 2016 de ‘Website van het Jaar’ verkiezingen. Een recordaantal stemmers (892.000) bepaalde welke Nederlandse bedrijven de meest gebruiksvriendelijke websites hebben. In de telecombranche liet Youfone de concurrentie ver achter zich en sleepte de felbegeerde award voor Populairste Website van het Jaar in de wacht. Winnaars in de andere categorieën waren onder andere Albert Heijn, Buienradar en ING.

website van het jaar

En nog meer...

FD Gazellen 2016
Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2016 werd Youfone genomineerd. 

Snelste mobiel internet 2016
Uit onderzoek van MobielAbonnement.nl blijkt dat Youfone het snelste mobiel internet van Nederland aanbiedt. De maximale downloadsnelheid van Youfone is 256 Mbit per seconde. Vodafone en Tele2 liggen rond de 225 Mbit per seconde. De maximale downloadsnelheid bij Simyo is 25 Mbps en bij Ben 75 Mbps.

Beste Service Award 2016
Het onafhankelijke onderzoeksplatform Opiness beoordeelde onze dienstverlening met een 8.0. De hoogste score van alle Sim Only aanbieders leverde de Beste Service Award 2016 op. Youfone behoort tot de meest klantgerichte bedrijven van Nederland!

Gezinsaward 2016
In 2016 won Youfone de felbegeerde Gezinsaward 2016 voor meest gezinsvriendelijke provider van Nederland. Op basis van netwerk, controle, kosten, opzegtermijn en buitenlandbundels vergeleek Mobielabonnement.nl alle Sim Only providers van Nederland.

Meest klantgerichte mobiele provider 2016
Op basis van klantervaringen en merkbeleving nomineerde  marktonderzoeksbureau DJV Insights Youfone voor de CCDNA-awards 2016. Daarmee horen wij bij de drie meest klantgerichte mobiele providers van Nederland!

Beste Probleemoplosser 2016
Met een oplossingspercentage van 97% werd Youfone in 2016 uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde het hoogst van alle telecomproviders.

Beste Mobiele Provider 2015
De consumentenbond waardeerde Youfone met een score van 8.2 en riep ons uit tot de één na beste Sim Only provider van 2015. 

Beste Probleemoplosser 2015
Met een oplossingspercentage van 100% werd Youfone in 2015 uitgeroepen tot beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl. Onze klantenservice scoorde het hoogst van alle telecomproviders.

 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd