Skip to main content

Wat zijn aansluitkosten en hoe worden ze berekend?

Aansluitkosten bestaan uit kosten om een klant aan te sluiten op het netwerk, en administratieve kosten voor het sluiten van een nieuw abonnement. Als er aansluitkosten gerekend worden, staan ze op de eerste factuur. Aansluitkosten zijn eenmalig. Het is gebruikelijk voor providers om aansluitkosten te rekenen. Bij Youfone rekenen we vaak geen aansluitkosten voor Sim Only-abonnementen. 

youfone simkaart

Nog meer voordelen van Youfone

Youfone heeft naast Sim Only-abonnementen nog vele extra's zoals Vriendendienst, Youcoins en de MyYoufone-app.
 • vriendendienst
  Doe een Vriendendienst en word beloond

  Wil jij € 10,- verdienen? Gun je maten, vriendinnen of familie dezelfde premium kwaliteit van Youfone voor een lage prijs! Niet alleen jij, maar ook zij krijgen dan € 10,- korting op hun factuur. Je kunt dit tot vijf keer per jaar doen, dus tel uit je winst.

  Meld je snel aan voor onze Vriendendienst.

  Meer over Vriendendienst
 • youcoins spaarprogramma
  Spaar Youcoins en krijg korting

  ‘Maar waarop krijg ik korting dan?’ We horen het je al vragen. Je krijgt gratis MB’s of korting op je Sim Only- of Thuis-abonnement! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is online shoppen bij jouw favoriete winkels via MyYoufone. Na je aankoop krijg je een percentage van het door jou online bestede bedrag terug in Youcoins.

  Meer over Youcoins
 • myyoufone app
  Houd controle met de MyYoufone-app

  Niemand wil onverwacht hoge telefoonrekeningen. Via de gratis MyYoufone-app houd je heel eenvoudig je verbruik en facturen in de gaten. Je kunt deze app ook gebruiken om je bundels en abonnementen te wijzigen. 

  Download 'm nu in de App Store of Google Play.

  Ontdek de MyYoufone-app

Hoe maak ik de slimste keuze als er wel aansluitkosten zijn? 

Je krijgt bij ons altijd de scherpste prijzen. We hebben altijd de beste Sim Only-deals voor je. Met of zonder aansluitkosten, Youfone is de Slimste Keuze voor iedereen. 

abonnement vergelijken

Veelgestelde vragen over Sim Only zonder aansluitkosten

 • Is Sim Only altijd zonder aansluitkosten?

  Bij Youfone bieden we altijd scherpe Sim Only Deals en vaak zitten daar geen aansluitkosten bij. Dat maakt de stap om over te stappen een stuk kleiner. En we maken die stap zelfs nog makkelijker voor je, want wij regelen je hele overstap met onze gratis Overstapservice

  Geen aansluitkosten bij verlengen 
  Verleng je jouw huidige Youfone Sim Only-abonnement? Dan betaal je daar geen aansluitkosten voor bij ons. Voor een verlenging betaal je bij ons nooit aansluitkosten. Je bent tenslotte al lang aangesloten. En ook nog eens bij het best geteste netwerk van Nederland (KPN). Toe aan verlengen? Verleng je Sim Only-abonnement.

 • Hoe stap ik over naar Youfone Sim Only?

  Overstappen van je huidige provider naar Youfone is heel eenvoudig via de bestelpagina op onze website. Ook het behouden van je huidige mobiele nummer is mogelijk. 

  Als je tijdens het bestelproces aangeeft je huidige telefoonnummer te willen behouden, zorgen wij ervoor dat de huidige aansluiting kosteloos wordt opgezegd en wordt overgezet naar Youfone. Je ontvangt een sms van Youfone met een code. Stuur deze code terug in een reactie op het sms'je. Als je abonnement afloopt, wordt je mobiele telefoonnummer gemiddeld binnen vier weken automatisch overgenomen door Youfone. Dit heeft te maken met een maand opzegtermijn bij je huidige aanbieder. 

  In geval van prepaid, kunnen wij jouw telefoonnummer binnen vijf dagen overnemen, mits je huidige provider jouw nummer vrijgeeft.

 • Hoe vraag ik nummerbehoud aan voor Sim Only?

  Tijdens het bestelproces kies je vink je nummerbehoud aan. Wij regelen dan de overstap naar Youfone. Hartstikke makkelijk dus. 

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen!
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd