Skip to main content

Welke abonnementen zijn er met onbeperkt bellen?

Bij al onze Sim Only-abonnementen kun je kiezen voor onbeperkt bellen of 200 min/sms. Bel je regelmatig? Dan kies je al snel voor onbeperkt bellen. En het verschil is maar een euro. Dat is vele malen voordeliger dan wanneer je over je 200 min/sms-bundel heen zou gaan. 

youfone simkaart
telefoon met onbeperkt bellen

Zo werkt onbeperkt bellen bij Youfone

Met onbeperkt bellen bij Youfone bel je jouw nieuwe liefde, moeder, kleinkind of wie dan ook zo lang je maar wil. En ook nog eens op het best geteste netwerk van KPN. Het enige wat jij hoeft te doen, is tijdens het bestellen kiezen voor de optie onbeperkt bellen. 

Keuzehulp: onbeperkt bellen of 200 min/sms

Voordat je kiest tussen onbeperkt bellen en een limiet, is het belangrijk om je eigen behoeften te kennen. Hoe vaak bel en sms je? Bekijk je specificaties terug van de laatste 3 maanden om te zien hoeveel je gemiddeld per maand belt. En ben je weleens over je belbundel heen gegaan? Ook dat kan helpen om te bepalen of je goed zit met 200 min/sms of dat je voor onbeperkt bellen kiest. 

Voordelen van Sim Only met onbeperkt bellen

We hebben de belangrijkste voordelen van een Sim Only-abonnement met onbeperkt bellen voor je op een rij gezet.
 • Bel zo lang je wil en zonder zorgen

  Met een Sim Only-abonnement met onbeperkt bellen hoef je nooit op te letten of je over je bundel heen gaat. Je belt elke maand zo lang jij wil.

 • Je voorkomt hoge kosten buiten de bundel

  Een van de grootste voordelen van onbeperkt bellen is dat je nooit extra kosten maakt voor bellen en sms’en. Als je voor 200 min/sms kiest en je gaat over je bundel heen, dan stijgen de kost snel. Met onbeperkt bellen kan jij dus met een gerust hart lekker lang bellen, zonder extra kosten. 

 • Een periode extra veel bellen? Geen probleem

  Misschien denk je wel: ik bel normaal gesproken nooit meer dan 200 minuten per maand. Toch kan het voorkomen dat je sommige maanden meer moet bellen. Als je in 1 maand een lang telefoongesprek hebt buiten je bundel, kom je direct voor hoge kosten te staan. Voor dat geld had je dan met gemak bijvoorbeeld 1 of 2 jaar onbeperkt bellen voor gehad.

Veelgestelde vragen over Sim Only met onbeperkt bellen

 • Kan ik mijn huidige telefoonnummer houden bij Sim Only met onbeperkt bellen?

  Jazeker. Tijdens het bestellen vink je de optie Nummerbehoud aan en wij regelen de rest.

 • Kan ik in het buitenland ook onbeperkt bellen?

  Bellen en sms’en binnen de EU gaat uit je bundel (exclusief servicenummers). Daar betaal je dus niets extra voor. Bellen en sms’en naar de rest van de wereld gaat buiten je bundel en betaal je dus wel voor. Wil je alle tarieven inzien? Bekijk al onze tarieven.

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen! Lees hier alles over hoe we reviews verzamelen.
 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd