Skip to main content

Beste mobiele netwerk van Nederland

Premium KPN-netwerk

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk. Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dus reken maar op goed bereik. Met 4G / 5G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers.

Landelijke dekking 
KPN heeft in Nederland 99% 4G / 5G-dekking. Vrijwel overal heb je internet, binnen en buiten. Vul je postcode in op de dekkingskaart om het bereik in jouw regio te checken. 

Meer informatie over de internetsnelheid van Sim Only.

kpn logo

Belangrijk om te weten
Er bestaan 2 type snelheden: de maximumsnelheid en de gemiddelde snelheid. De maximumsnelheid is de hoogst haalbare snelheid bij een ideaal scenario. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat de daadwerkelijke snelheid lager is. Dit noemen we de gemiddelde snelheid. De volgende factoren kunnen van invloed zijn op de snelheid:

 • Het type mobiele apparaat
 • De afstand tussen je mobiele apparaat en de zendmast
 • Weersomstandigheden
 • De drukte op het internet of de internetpagina

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag.
 • Wat zijn de voordelen van 5G?

  Als je over een ruime internetbundel beschikt biedt 5G vele voordelen voor het optimaal gebruik van de mogelijkheden van internet op je mobiel. Of je nu games wilt spelen op je mobiel, apps wilt gebruiken, of films in HD wilt bekijken zonder haperingen, het kan allemaal moeiteloos via het 5G netwerk.
   
  De voordelen op een rij:
  - Overal hoge kwaliteit video’s streamen
  - Comfortabel foto’s en films met vrienden delen
  - Moeiteloos de modernste apps gebruiken/downloaden
  - Zware webpagina’s die razendsnel laden
  - Geen afhankelijkheid van WiFi

 • Hoeveel MB's heb ik per maand nodig?

  Het internetverbruik ligt gemiddeld op 4000 MB per maand. Wanneer je veel gebruik maakt van Social Media applicaties, het spelen van spelletjes of het bekijken van filmpjes, zal het verbruik hoger liggen dan 4000 MB per maand.

  Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. 4G internet heeft bij Youfone een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbps.

 • Wat kan ik doen wanneer mijn dekking minder is?

  Start het toestel opnieuw op: als je het toestel volledig uitschakelt en opnieuw opstart, dan worden het interne geheugen automatisch geschoond en de instellingen vernieuwd. De simkaart meldt zich opnieuw aan op het netwerk.

  Controleer de toestelinstellingen: stuur een sms met de tekst JA naar 1300. Nu vraag je de juiste en meest recente instellingen op. Sommige toestellen ondersteunen deze dienst niet. Kijk dan op Toestelhulp.

 • Welk Sim Only-abonnement past bij mij?

  Als je een Sim Only-abonnement bestelt, stel je zelf een bundel samen. Daardoor weet je precies welk abonnement bij je past. Je kunt kiezen uit verschillende data-, bel- en sms-bundels en verschillende looptijden zoals een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement.

 • Wat zijn de Sim Only-tarieven?

  Ga je naar het buitenland? Wij hebben een overzicht van al onze Sim Only-tarieven voor je samengesteld voor zowel binnen als buiten de EU. Twijfel je of een land bij de EU hoort? Bekijk dan de zoneverdeling voor een overzicht van alle EU-landen.

 • Kan ik mijn Sim Only-abonnement in het buitenland gebruiken?

  Ja, je kunt je Sim Only-abonnement in het buitenland gebruiken. Binnen de EU blijven de tarieven en bundels hetzelfde als in Nederland en werkt het Dataplafond. Buiten de EU zijn de tarieven anders en hoger. Je bundel is helaas niet geldig en het Data- en Belplafond staan niet aan.

 • Waarom kiezen voor Youfone?

  Youfone is een ambitieuze en onafhankelijke telecomprovider met meer dan 500.000 klanten. We bieden Sim Only, Vast Internet, TV-diensten en supersnel Glasvezel. Bij ons krijg je de beste kwaliteit en service tegen voordelige tarieven. De Slimste Keuze!