Sim Only

De voordelen van Sim Only

20 Juni 2023

Een Sim Only-abonnement heeft veel voordelen ten opzichte van een abonnement met toestel of prepaid. Wat is een Sim Only-abonnement en wat zijn de voordelen? Ontdek hier waarom Sim Only bij ons zo aantrekkelijk is. 

Wat is Sim Only?

De letterlijke vertaling van Sim Only is ‘alleen een simkaart’. Een Sim Only-abonnement is een abonnement zonder toestel. Je kiest hiervoor als je zelf nog een goede telefoon hebt en dat scheelt een hoop kosten. Dit is één van de vele redenen waarom een Youfone Sim Only zo populair is

Flexibiliteit en kostenbesparing

Maandelijks opzegbaar: bij het afsluiten van een Youfone Sim Only-abonnement kun je kiezen voor een abonnementsvorm die maandelijks opzegbaar is. Dit zorgt ervoor dat je nergens echt aan vastzit. Geen langdurig contract: als je een Sim Only-abonnement bestelt, stel je zelf een bundel samen. Je kunt kiezen uit verschillende data-, bel- en sms-bundels en verschillende looptijden zoals een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement. Lage abonnementskosten: omdat je geen nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen, zijn Youfone Sim Only-abonnementen doorgaans goedkoper dan abonnementen inclusief een telefoon. Je betaalt alleen voor de simkaart en de gekozen bundels. Besparing op toestelkosten: als je al een goed functionerende smartphone hebt, voorkom je de hoge kosten van een nieuwe telefoon. Je kunt je huidige toestel blijven gebruiken zolang deze het nog doet.

kosten besparen

 

Geen BKR-registratie

Het BKR houdt gegevens bij over leningen, kredieten en betalingsachterstanden van consumenten. Met Sim Only koop je geen toestel op afbetaling. Dus als je een Youfone Sim Only-abonnement afsluit, krijg je geen negatieve BKR-registratie. Dit biedt meer mogelijkheden bij het aanvragen van bijvoorbeeld nieuwe leningen. Daarnaast kan het kopen van een los toestel zonder een lening af te sluiten ook helpen om een BKR-registratie te voorkomen.

Eenvoudig overstappen met nummerbehoud

Wanneer je besluit over te stappen naar een Youfone Sim Only-abonnement kun je je huidige telefoonnummer behouden door gebruik te maken van nummerbehoud. Dit betekent dat je telefoonnummer wordt overgedragen van je oude provider naar Youfone. Tijdens het overstapproces zorgen wij ervoor dat je nummer naadloos wordt overgezet, waardoor je bereikbaarheid behouden blijft. Dit minimaliseert eventuele onderbrekingen in gesprekken en communicatie. Wil je een nieuw nummer? Dat kan natuurlijk ook!

Het best geteste netwerk (KPN)

Met een Youfone Sim Only-abonnement kun je doorgaans rekenen op een supersnel en stabiel internet. Wij maken gebruik van het best geteste netwerk: het Premium KPN-netwerk. Dit betekent dat je kunt profiteren van dezelfde netwerkdekking en kwaliteit van dienstverlening. Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice, want zij helpen je graag!

KPN netwerk

Geschikt voor verschillende gebruikers voor iedereen

Een Youfone Sim Only-abonnement is geschikt voor jong, oud en alles daartussenin. Voor studenten, jongeren en ouderen zijn we een aantrekkelijke provider. Maar ook ouders met kinderen weten onze Sim Only voor Kids te vinden. We bieden flexibiliteit, begrijpelijke tarieven en eenvoudig beheer. Dit draagt bij aan een positieve gebruikerservaring. Zakelijke gebruikers kunnen bij ons terecht via Youfone Zakelijk.

Altijd in controle met de MyYoufone-app

Met een Sim Only-abonnement van Youfone kom je niet voor verrassingen te staan. Wij hebben speciaal voor jou de MyYoufone-app ontwikkeld. Dit is jouw persoonlijke omgeving waar je alle zaken rondom je abonnementen in een handomdraai regelt. Met de app heb je altijd inzicht in je verbruik en je facturen. Ook pas je heel eenvoudig pakketten en bundels aan.

Youfone telefoon

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Onze Sim Only-abonnementen dragen bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor een Sim Only-abonnement hoef je geen nieuwe telefoon te kopen en kun je je oude toestel hergebruiken. Hierdoor voorkom je onnodig elektronisch afval. Daarnaast draag je indirect bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot!

Dus, ben jij zoek naar een goedkoop Sim Only-abonnement op het beste geteste netwerk (KPN)? Ga voor Youfone Sim Only. De Slimste Keuze voor iedereen, dus ook voor you!