Skip to main content

Voordelen van een zakelijke Sim Only met KPN-netwerk

 • Landelijke en stabiele dekking

  Met Youfone Zakelijk maak je gebruik van het best geteste KPN-netwerk. Daarom blijf je bij ons altijd verbonden. Het KPN-netwerk wordt constant onderhouden en krijgt vaak updates en upgrades. Hierdoor geniet je van een stabiele en betrouwbare dekking, waar je ook bent. 

 • Ongestoord bellen via 4G

  Altijd en overal bereikbaar zijn. Dat wil natuurlijk iedereen. Daarom bellen onze zakelijke Sim Only-klanten via 4G, ook wel Voice over LTE genoemd. Dat is bellen via internet, zonder dat het je extra MB’s kost. Je belt gewoon vanuit je belbundel. Nog meer voordelen: een betere geluidskwaliteit zonder ruis en je oproep start sneller.

 • Supersnel internetten met 5G

  Ervaar supersnel internet door een zakelijk Sim Only-abonnement met het KPN-netwerk. Daarmee heb je een stabiele verbinding, minder vertraging van het netwerk en hoge download- en uploadsnelheden. Kortom, met Youfone Zakelijk breng je jouw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau.

Genoeg mogelijkheden voor zakelijke Sim Only met KPN-netwerk

Bij Youfone Zakelijk kies je de zakelijke Sim Only die het beste bij jouw bedrijf past. Wil je tot wel 20 GB data mét onbeperkt bellen en sms’en? Dat is mogelijk. Of wil je alleen data en heb je bellen en sms’en niet nodig? Ook dat is geen probleem. Er zijn ontzettend veel opties. Bestel direct of neem contact met ons op voor meer informatie

simkaart
5G

Overal bereikbaar in Nederland met 5G

Ga je voor een zakelijke Sim Only met het krachtige KPN-netwerk? Dan heb je een landelijke mobiele dekking van 99%. Je hebt dus vrijwel overal internet, zowel binnen als buiten. Wil je het bereik in jouw regio checken? Bekijk dan de dekkingskaart en vul je postcode in. 

Heb ik een zakelijk abonnement bij Youfone of KPN?

 

Met een zakelijke Sim Only van Youfone maak je gebruik van het premium KPN-netwerk. Je hebt dan gewoon een abonnement bij Youfone Zakelijk, niet bij KPN. Hoe het precies werkt? KPN-netwerk deelt weliswaar het logo en een stukje van de naam met de provider KPN, maar het is een onafhankelijk onderdeel van KPN. Youfone Zakelijk maakt gebruik van het netwerk dat KPN-netwerk aanlegt en beheert.  

Controle over verbruik met Dataplafond


Niemand wil onverwachte kosten, dat begrijpen we bij Youfone Zakelijk als geen ander. Daarom hebben we een Dataplafond voor zakelijke Sim Only-abonnementen. Hiermee heb je de volledige controle over je dataverbruik. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het overschrijden van je databundel en de bijbehorende extra kosten. Hierdoor sta je nooit meer voor onverwachte verrassingen.

Realtime meldingen 

Bij Youfone Zakelijk houden we je op de hoogte van je dataverbruik. Zodra je 80% van je databundel hebt verbruikt, ontvang je een sms-melding om je eraan te herinneren. Dit stelt je in staat om bewust te worden van je verbruik en indien nodig maatregelen te nemen om binnen je bundel te blijven. 

Automatische blokkade bij 100% verbruik

Om ervoor te zorgen dat je geen extra kosten buiten je bundel maakt, wordt je internetverbinding automatisch geblokkeerd zodra je 100% van je databundel hebt verbruikt. Dit is een beschermingsmechanisme dat voorkomt dat je onbedoeld extra kosten maakt. Het biedt gemoedsrust, wetende dat je dataverbruik altijd binnen de vooraf bepaalde grenzen blijft.

Meer informatie over Dataplafond Arrow Icon
 • Het Dataplafond is alleen geldig in Nederland en de EU;
 • Voor zzp'ers en Kleinzakelijk kost een Dataplafond € 0,50 per maand;
 • Voor zzp'ers en Kleinzakelijk is het pas mogelijk om extra databundels te kopen als het Dataplafond aan staat;
 • Voor MKB en Grootzakelijk is het Dataplafond gratis;
 • Voor MKB en Grootzakelijk is het niet mogelijk om extra databundels bij te kopen vanwege de groepsbundel. Daarmee kunnen collega's flexibel data delen;
 • Het Dataplafond blijft ook geldig na verlenging van het abonnement

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de tarieven van een zakelijke Sim Only bij Youfone Zakelijk?

  De tarieven van een zakelijke Sim Only bij Youfone hangen af van welk bedrijf jij hebt. We geven je graag advies op maat. Neem gerust contact op.

 • Hoe kies je het juiste Youfone Zakelijk-abonnement?

  Bij Youfone Zakelijk hebben we Sim Only-abonnementen voor kleinzakelijk, MKB en grootzakelijk. Wil je graag vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact op. We staan voor je klaar.

 • Welke extra diensten biedt Youfone voor zakelijke klanten?

  Naast razendsnel 5G-internet van het best geteste KPN-netwerk, biedt Youfone Zakelijk verschillende extra diensten. Zo bieden we onder meer Mobile Device Management (MDM) aan. Hiermee beheer en beveilig je al je zakelijke mobiele apparaten op één plek. Daarnaast bel je met Youfone Zakelijk via 4G. Hiermee heb je een snellere verbinding en betere geluidskwaliteit tijdens het bellen. Bekijk welke extra diensten we nog meer aanbieden.

 • Hoe werkt de overstapservice van Youfone Zakelijk?

  Wil je overstappen naar een andere provider? Bij Youfone Zakelijk ben je van harte welkom. Ons serviceteam staat voor je klaar voor een soepele overstap. Neem contact met ons op. 

 • Is er een verschil tussen een Youfone Zakelijk-abonnement met KPN-netwerk en abonnementen van KPN zelf?

  Met een Youfone Zakelijk-abonnement maak je simpelweg gebruik van het KPN-netwerk. Ook met een abonnement van KPN maak je gebruik van het KPN-netwerk.