Skip to main content

Internetsnelheid Sim Only

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, zo zorgen wij ervoor dat je een goede en betrouwbare landelijke verbinding hebt. Bekijk via deze link de dekking in Nederland of vul je postcode in voor het bereik in jouw regio.

Geen bereik of traag internet?
KPN heeft in Nederland 99% 4G-dekking. Je hebt dus vrijwel overal binnen en buiten 4G internet. Het kan soms gebeuren dat je tijdelijk slecht bereik of traag internet hebt. Wellicht zijn er dan in jouw regio verstoringen of werkzaamheden. Bekijk hier de actuele storingen of werkzaamheden.

4G databundel Downloadsnelheid Uploadsnelheid
1,5GB
256 Mbps 150 Mbps
3GB
256 Mbps 150 Mbps
6GB
256 Mbps 150 Mbps
9GB
256 Mbps 150 Mbps
12GB
256 Mbps 150 Mbps
21GB
256 Mbps 150 Mbps

Dataplafond activeren
Om te voorkomen dat je niet meer data verbruikt dan je maandelijkse bundel, heb je de mogelijkheid het dataplafond in te stellen. Hiermee voorkom je dus onverwachte kosten. Voor het dataplafond betaal je slechts 0,50 cent per maand en zorgen wij ervoor dat jij niet buiten je bundel gaat.

Als je geen dataplafond activeert en de volledige databundel hebt verbruikt dan betaal je daarna 0,10 cent per MB. Het dataverbruik wordt afgerond op 100KB.

Disclaimer
Er bestaan 2 type snelheden: de maximum snelheid en de gemiddelde snelheid. De maximum snelheid is de hoogst haalbare snelheid bij een ideaal scenario. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat de daadwerkelijke snelheid lager is. Dit noemen we de gemiddelde snelheid. De volgende factoren kunnen van invloed zijn op de snelheid:
 

  • Het type mobiele apparaat
  • De afstand tussen je mobiele apparaat en de zendmast
  • Weersomstandigheden
  • De drukte op het internet of de internetpagina