Skip to main content

Internetsnelheid Sim Only

 

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, zo zorgen wij ervoor dat je een goede en betrouwbare landelijke verbinding hebt. Met de dekkingskaart kun je de dekking in Nederland of jouw regio bekijken door je postcode in te vullen.

 

Geen bereik of traag internet? 
KPN heeft in Nederland 99% 5G en 4G-dekking. Je hebt dus vrijwel overal binnen en buiten 5G en 4G internet. Het kan soms gebeuren dat je tijdelijk slecht bereik of traag internet hebt. Wellicht zijn er dan in jouw regio verstoringen of werkzaamheden. Bekijk hier de actuele storingen of werkzaamheden.

5G databundelDownloadsnelheidUploadsnelheid
0,5GB
200 Mbps100 Mbps
2GB
200 Mbps100 Mbps
5GB
200 Mbps100 Mbps
10GB
200 Mbps100 Mbps
14GB
200 Mbps100 Mbps
20GB
200 Mbps100 Mbps

Dataplafond activeren
Met behulp van ons Dataplafond houd jij controle over jouw databundel. Dit is handig voor jezelf, maar ook voor je kind wanneer je een kidsabonnement hebt afgesloten. Met het Dataplafond blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de volledige bundel hebt verbruikt. 

Als je geen dataplafond activeert en de volledige databundel hebt verbruikt dan betaal je daarna 0,10 cent per MB. Het dataverbruik wordt afgerond op 100KB.


Disclaimer
Er bestaan 2 type snelheden: de maximum snelheid en de gemiddelde snelheid. De maximum snelheid is de hoogst haalbare snelheid bij een ideaal scenario. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat de daadwerkelijke snelheid lager is. Dit noemen we de gemiddelde snelheid. De volgende factoren kunnen van invloed zijn op de snelheid:

 • Het type mobiele apparaat
 • De afstand tussen je mobiele apparaat en de zendmast
 • Weersomstandigheden
 • De drukte op het internet of de internetpagina

Veelgestelde vragen over Sim Only internetsnelheid

 • Welk Sim Only-abonnement past bij mij?

  Als je een Sim Only-abonnement bestelt, stel je zelf een bundel samen. Daardoor weet je precies welk abonnement bij je past. Je kunt kiezen uit verschillende data-, bel- en sms-bundels en verschillende looptijden zoals een 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement.

 • Wat zijn de Sim Only-tarieven?

  Ga je naar het buitenland? Wij hebben een overzicht van al onze Sim Only-tarieven voor je samengesteld voor zowel binnen als buiten de EU. Twijfel je of een land bij de EU hoort? Bekijk dan de zoneverdeling voor een overzicht van alle EU-landen.

 • Wat is mijn internetsnelheid thuis?

  De snelheid (Mpbs) van je internetverbinding kun je meten via de onafhankelijke speedtest van Ookla.

 • Waarom kiezen voor Youfone?

  Youfone is een ambitieuze en onafhankelijke telecomprovider met meer dan 500.000 klanten. We bieden Sim Only, Vast Internet, TV-diensten en supersnel Glasvezel. Bij ons krijg je de beste kwaliteit en service tegen voordelige tarieven. De Slimste Keuze!