Skip to main content

4G INTERNET

BETROUWBAAR KPN-NETWERK

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, dus reken maar op goed bereik. 4G internet heeft standaard een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s.

Landelijke dekking
KPN heeft in Nederland 99% 4G-dekking. Vrijwel overal heb je 4G internet, binnen en buiten. Vul je postcode in op de dekkingskaart om het bereik in jouw regio te checken. 

Als je al klant bent en momenteel een bundel hebt met een 3G verbinding, dan wijzig je de bundel eenvoudig via MyYoufone. De wijziging gaat in op de eerste dag van de volgende maand.

4G Internet van Youfone

Dataplafond activeren
Om te voorkomen dat je niet meer data verbruikt dan je maandelijkse bundel, heb je de mogelijkheid om een dataplafond in te stellen. Hiermee voorkom je onverwachte kosten. Voor het dataplafond betaal je slechts 0,50 cent per maand en zorgen wij dat jij niet buiten je bundel gaat.

Als je geen dataplafond activeert en de volledige databundel hebt verbruikt dan betaal je daarna 0,10 cent per MB. Het dataverbruik wordt afgerond op 100KB.

Disclaimer
Er bestaan 2 type snelheden: de maximumsnelheid en de gemiddelde snelheid. De maximumsnelheid is de hoogst haalbare snelheid bij een ideaal scenario. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat de daadwerkelijke snelheid lager is. Dit noemen we de gemiddelde snelheid. De volgende factoren kunnen van invloed zijn op de snelheid:
 

 • Het type mobiele apparaat
 • De afstand tussen je mobiele apparaat en de zendmast
 • Weersomstandigheden
 • De drukte op het internet of de internetpagina

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag.
 • Hoe activeer ik 4G+ in MyYoufone?

  Stap 1: Login bij MyYoufone 
  Stap 2: Klik in het menu op ''Abonnement'' 
  Stap 3: Klik op ''Deze gegevens aanpassen''
  Stap 4: Klik op ''4G+ module aan'' en daarna op ''Versturen''

  Bekijk hier de screenshots van de stappen >>

 • Wat zijn de voordelen van 4G?

  Als je over een ruime internetbundel beschikt biedt 4G vele voordelen voor het optimaal gebruik van de mogelijkheden van internet op je mobiel. Of je nu games wilt spelen op je mobiel, apps wilt gebruiken, of films in HD wilt bekijken zonder haperingen, het kan allemaal moeiteloos via het 4G netwerk.
   
  De voordelen op een rij:
  -Overal hoge kwaliteit video’s streamen
  -Comfortabel foto’s en films met vrienden delen
  -Moeiteloos de modernste apps gebruiken/downloaden
  -Zware webpagina’s die razendsnel laden
  -Geen afhankelijkheid van WiFi

 • Hoeveel MB's heb ik per maand nodig?

  Het internetverbruik ligt gemiddeld op 4000 MB per maand. Wanneer je veel gebruik maakt van Social Media applicaties, het spelen van spelletjes of het bekijken van filmpjes, zal het verbruik hoger liggen dan 4000 MB per maand.

  Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. 4G internet heeft bij Youfone een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbps. De 1GB databundel heeft 25 Mbit/s en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s. Je kunt de snelheid verhogen in MyYoufone.