Skip to main content

Ma - Vr (09:00 - 18:00)

4G INTERNET

BETROUWBAAR KPN-NETWERK

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, dus reken maar op goed bereik. 4G internet heeft standaard een maximale downloadsnelheid van 25 Mbit/s en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s. Voor maar 1,- euro extra kun je maandelijks 4G+ aan of uit zetten. Met 4G+ is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers.

Landelijke dekking
KPN heeft in Nederland 99% 4G-dekking. Je hebt dus vrijwel overal binnen en buiten 4G internet. Vul je postcode in op de dekkingskaart om het bereik in jouw regio te checken. 

Als je al klant bent en momenteel een bundel hebt met een 3G verbinding, dan wijzig je de bundel eenvoudig via MyYoufone. De wijziging gaat in per de eerste dag van de volgende maand.

4G Internet van Youfone

Dataplafond activeren
Om te voorkomen dat je niet meer data verbruikt dan je maandelijkse bundel, heb je de mogelijkheid om een dataplafond in te stellen. Hiermee voorkom je onverwachte kosten. Voor het dataplafond betaal je slechts 0,50 cent per maand en zorgen wij dat jij niet buiten je bundel gaat.

Als je geen dataplafond activeert en de volledige databundel hebt verbruikt dan betaal je daarna 0,10 cent per MB. Het dataverbruik wordt afgerond op 100KB.

Disclaimer
Er bestaan 2 type snelheden: de maximum snelheid en de gemiddelde snelheid. De maximum snelheid is de hoogst haalbare snelheid bij een ideaal scenario. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat de daadwerkelijke snelheid lager is. Dit noemen we de gemiddelde snelheid. De volgende factoren kunnen van invloed zijn op de snelheid:
 

  • Het type mobiele apparaat
  • De afstand tussen je mobiele apparaat en de zendmast
  • Weersomstandigheden
  • De drukte op het internet of de internetpagina