Mobiel internet

Het gemiddelde mobiele internetverbruik ligt in Nederland tussen de 1250MB en 2500MB per maand. Als je meer of minder wilt internetten is dat ook mogelijk bij Youfone. Je hebt de optie om internet bij te kopen voor het restant van de maand via MyYoufone.

Meest gekozen
16
Sim Only 10

Onbeperkt min/sms

+ 1250 Mb (3G)

Snel premium KPN-netwerk

Naast het standaard 3G mobiel internet van Youfone is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het 4G+ mobiel internet. Onze 4G+ is tot vijftien keer sneller dan 3G en daarmee het snelste internet van Nederland. Youfone maak gebruik van het betrouwbare premium KPN netwerk. Kies een grotere databundel vanaf 2500 MB  als je graag muziek streamed, en regelmatig op youtube filmpjes kijkt. 

Dataplafond instellen & extra bundels

Stel in MyYoufone een dataplafond in om onverwachte buitenbundelkosten te voorkomen. Als het dataplafond bijna is bereikt ontvang je automatisch een melding per sms bericht en e-mail. Lees hier meer over het dataplafond.

Indien je graag nog meer data wil hebben dan kun je in MyYoufone op de website of app eenvoudig je databundel vergroten. Je bepaalt zelf hoeveel extra Mb’s je aanschaft. De bundels zijn geldig tot het einde van de maand. Je kunt meerdere internetbundels per maand activeren. Bekijk meer informatie over tarieven voor mobiel internet.