Mobiel internet

Het gemiddelde mobiele internetverbruik ligt in Nederland tussen de 2000MB en 5000MB per maand. Als je meer of minder wilt internetten is dat ook mogelijk bij Youfone. Je hebt de optie om internet bij te kopen voor het restant van de maand via MyYoufone.

Meest gekozen
14
Sim Only 10

100 min/sms

5 GB + 5 GB 4G

Supersnel 4G+ internet

Veel sneller dan de meeste Sim Only providers
Ons 4G+ mobiel internet is met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbps veel sneller dan de meeste Sim Only providers van Nederland.
 
Premium KPN-netwerk
Wij maken gebruik van het betrouwbare premium KPN-netwerk dus je hebt een goede landelijke dekking. Zo kun je altijd lekker los gaan op facebook, instagram en spotify!

Dataplafond instellen & extra bundels

Stel in MyYoufone een dataplafond in om onverwachte buitenbundelkosten te voorkomen. Als het dataplafond bijna is bereikt ontvang je automatisch een melding per sms bericht en e-mail. Lees hier meer over het dataplafond.

Indien je graag nog meer data wil hebben dan kun je in MyYoufone op de website of app eenvoudig je databundel vergroten. Je bepaalt zelf hoeveel extra Mb’s je aanschaft. De bundels zijn geldig tot het einde van de maand. Je kunt meerdere internetbundels per maand activeren. Bekijk meer informatie over tarieven voor mobiel internet.