4G+ internet

Youfone biedt altijd supersnel 4G internet via het premium netwerk van KPN.

Met 4G is de maximale downloadsnelheid maar liefst 256Mbps en de uploadsnelheid 150Mbps. Via de bestelpagina kun je eenvoudig kiezen voor een internetbundel in combinatie met 4G. Indien je momenteel een bundel hebt met een 3G verbinding, dan kun je de bundel eenvoudig wijzigen via MyYoufone. De wijziging gaat in per de eerste dag van de volgende maand.
 
Op het moment dat je 100% van de databundel hebt verbruikt, wordt overig verbruik in rekening gebracht. Om dit te voorkomen kun je het dataplafond activeren in MyYoufone. Als je de volledige bundel hebt verbruikt, dan wordt de internetverbinding geblokkeerd. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om een extra databundel te kopen via MyYoufone voor het restant van de maand. Per eerste dag van de volgende maand wordt de snelheid automatisch hervat.
 
De extra bundel is geldig tot het einde van de maand. Het is mogelijk om meerdere databundels per maand te activeren.
Bekijk hier meer informatie over de tarieven voor mobiel internet.

Zodra je een databundel bijkoopt, dan zal de snelheid direct worden hervat. De kosten voor de bundel worden in rekening gebracht op de factuur van de volgende maand. Indien je bijvoorbeeld een databundel 1000MB uit 2016 hebt, dan kun je deze via MyYoufone wijzigen naar de databundel 2000MB van 2018 in combinatie met 4G.