online TV kijken in het buitenland

Televisie kijken op vakantie in Nederland of in het buitenland zonder gedoe via VPN, wie wil dat nou niet? Dat willen we zelf ook niet, dus maken we het voor iedereen makkelijk… Daarom schaft Youfone per 1 april 2018 geoblocking af bij de online tv diensten binnen alle EU landen.

TV abonnement geldig in het buitenland

Abonnees van Youfone kunnen dan bij een verblijf in het buitenland live naar tv-zenders en Video On Demand kijken. De lengte of duur van de vakantie maakt niet uit, dat mag 2 weken zijn, maar ook een half jaar.

Een groot pluspunt van Youfone is dat je niet alleen TV kunt kijken met je smartphone of tablet via onze Youfone TV app, maar ook gewoon de tv ontvanger kan meenemen naar het vakantieadres. TV ontvanger aansluiten op het internet en klaar is Kees.

TV kijken in vakantiehuis buitenland

Heb je een vakantiehuis in Nederland of in het buitenland en wil daar graag je favoriete tv zenders ontvangen zonder gedoe met satellieten? Als klant bij Youfone kan je gewoon een tweede TV ontvanger (Settop Box) bestellen voor slechts €5 per maand om permanent in het vakantiehuis te plaatsen. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding in de vakantiewoning.  Direct een tweede TV ontvanger bestellen? Dit kan te allen tijde in de MyYoufone omgeving.

Welke TV zenders en Video On Demand zenders kan je in het buitenland bekijken?
Youfone heeft ervoor gezorgd dat klanten alle zenders en alle Video On Demand content beschikbaar zijn. Kortom nooit meer Studio Sport missen wanneer je op vakantie bent en geen klagende kids die Goede Tijden, Slechte Tijden missen.

Woonachtig in het buitenland
Woonzaam in het buitenland en graag klant worden bij Youfone? Helaas is het alleen mogelijk om klant te worden bij Youfone wanneer je beschikt over een Nederlandse factuuradres. Kortom het is niet mogelijk om als Nederlander permanent wonend in het buitenland om een abonnement bij Youfone af te nemen. Woon je in Nederland en wil je direct klant worden bij Youfone? Bekijk hier onze mooie superdeals voor Alles-in-1 of TV & Internet pakketten.
 
Overzicht van EU landen waar je gebruik kan maken van Youfone TV
In de volgende landen is het mogelijk om online-tv diensten te bekijken:
België
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk
Zweden

Kies je YoufoneTV pakket