Dataplafond

Het is mogelijk om een dataplafond te activeren bij je databundel. Zodra de volledige bundelgrootte is bereikt wordt de internetverbinding geblokkeerd. Zo voorkom je onverwacht hoge kosten. Activeer het dataplafond eenvoudig via MyYoufone.

Waarschuwing per sms en e-mail
Vanaf 1000 Mb is het mogelijk om een dataplafond te activeren. Zodra je het dataplafond activeert, gaat deze in per de eerste dag van de volgende maand. Bij een verbruik van ongeveer 80% van je databundel, ontvang je een waarschuwing per sms en een e-mail. Zodra het limiet volledig is bereikt, heb je de mogelijkheid om een extra databundel te kopen voor het restant van de maand. Een databundel bijkopen kan via MyYoufone.

Deze dienst is beschikbaar voor alle abonnementen met een databundel die na 1 januari 2015 zijn aangevraagd. Al langer klant bij Youfone en geen mogelijkheid om een dataplafond te activeren? Bekijk hier de voorwaarden van de overige databundels. 
 
Extra databundels
Het is mogelijk om extra data bij te kopen. Je extra databundel is geldig tot het einde van de maand. Je kunt meerdere databundels per maand activeren. Bekijk hier meer informatie over de tarieven voor mobiel internet. Als je een databundel bijkoopt, zal de snelheid direct worden hervat. De kosten voor de bundel worden in rekening gebracht op de factuur van de volgende maand.
 
Wil je gebruik maken van gigasnel internet? Activeer dan een databundel in combinatie met 4G. Met 4G heb je een maximale downloadsnelheid van 256 Mbps en een uploadsnelheid van 150 Mbps. Lees hier alle informatie over 4G.