Buitenland

Met Youfone bel, sms en internet je goedkoper in het buitenland
 
Ga je binnenkort op vakantie of moet je voor een andere reden bereikbaar zijn in het buitenland? Dan kan je bij Youfone kiezen uit een EU bundel of een Buitenland bundel.

Buitenland bundel: €2 per maand
EU bundel: €2 per dag
 
Wil je weten hoe het per 1 juli 2017 werkt met bellen, sms'en en internetten in de EU? Klik dan hier voor meer informatie. 
De EU bundel kan alleen handig zijn als je extra veel wilt bellen, sms'en of internetten in de EU.

Over de EU bundel en Buitenland bundel

EU bundel
De EU bundel kan je snel en eenvoudig activeren via MyYoufone. Via MyYoufone vind je de button bij het abonnementsoverzicht. Je ontvangt altijd een bevestiging per sms. Met de EU bundel kan je niet alleen voordeliger mobiel bellen en sms’en in het buitenland, maar ook voordelig internetten. Voor slechts €2,00 per dag beschik je over 500 min/sms/MB per dag.

Het belplafond en dataplafond is niet van toepassing in de EU.

Bekijk hier alle informatie over de EU bundel.
 
Buitenland bundel
Met de Buitenland bundel bel of sms je gemiddeld 50% goedkoper naar het buitenland. De Buitenland bundel kan geactiveerd worden door de klantenservice of via MyYoufone. Deze bundel kan maandelijks aan en uit worden gezet.

Met Youfone kan je dus niet alleen goedkoop mobiel bellen binnen Nederland, maar ook in en naar het buitenland.
 
Klik hier voor meer informatie over goedkoop mobiel bellen naar het buitenland.
 
Bekijk de zone verdeling van Youfone en de tarieven met een Buitenland / EU bundel of zonder bundel in en naar het buitenland. Of ga naar de veelgestelde vragen over bellen, sms’en en internetten in het buitenland.