Buitenland

Bellen in het buitenland wordt steeds voordeliger. Met name in de EU waar met ingang van de nieuwe Europese regelgeving per 15 juni 2017, de tarieven voor mobiel internet, bellen en sms-en gelijk zijn getrokken. Maar het buitenland is groter dan de EU en om verwarring te voorkomen maken wij onderscheid tussen 3 vormen van mobiel gebruik in het buitenland:
 
1. Binnen de EU internetten en bellen naar Nederlandse nummers 
2. Binnen de EU internetten en bellen naar buitenlandse nummers
3. Buiten de EU internetten en bellen

Bellen naar Nederlandse nummers binnen de EU

Wanneer je in een land binnen de EU bent en je gebruikt het Youfone abonnement dan gaan min/sms gewoon van je bundel af zolang je naar Nederlandse nummers belt. Ook MB's gaan binnen de EU van je bundel af.
 
Kosten buiten de bundel zijn gelijk aan de buitenbundel kosten in Nederland. Bijvoorbeeld: Je hebt nog 20 minuten over in je bundel en belt 25 minuten van Duitsland naar Nederland. De resterende 5 minuten worden verrekend op basis van het buitenbundeltarief, net als in Nederland.

Door de nieuwe regelgeving heeft Youfone de EU bundel kunnen opheffen. Per 18 juli bieden we deze niet meer aan. Mocht je de EU bundel nog aan hebben staan dan zal het verbruik eerst uit deze bundel gaan. De EU bundel kan nog handig zijn wanneer je extra veel wilt bellen of internetten in de EU buiten je bundel om. Wil je geen kosten voor de EU bundel, zet deze dan uit via MyYoufone.

Bellen naar buitenlandse nummers

Bellen naar buitenlandse nummers brengt altijd extra kosten met zich mee. Met de Buitenland bundel bel of sms je gemiddeld 50% goedkoper naar het buitenland. De Buitenland bundel kan geactiveerd worden door de klantenservice of MyYoufone. Deze bundel kan maandelijks aan en uit worden gezet. Met Youfone kan je dus niet alleen goedkoop mobiel bellen binnen Nederland, maar ook in en naar het buitenland.

Klik hier voor meer informatie over goedkoop mobiel bellen naar het buitenland. Bekijk de zone verdeling van Youfone en de tarieven met een Buitenland / EU bundel of zonder bundel. Of ga naar de veelgestelde vragen over bellen, sms’en en internetten in het buitenland.

Bellen buiten de EU

Buiten de EU bestaan er nog steeds andere tarieven dan binnen Nederland of de EU. Wanneer je buiten de EU bent zal je dus extra op je verbruik moeten letten. Bekijk onze tarievenpagina om inzicht te krijgen in de kosten in het buitenland.
 
Het belplafond is niet geldig buiten Nederland. Het dataplafond is wel van toepassing in de EU.
 
 
Wil je meer informatie over mobiel gebruik in het buitenland? Bekijk dan ook deze pagina