Skip to main content

Ma - Vr (09:00 - 18:00)

Youfone, wat you wil.

​​​​​​​Premium kwaliteit voor een lage prijs

Bij Youfone krijg je sneller 4G internet dan je kunt swipen via het premium KPN-netwerk. Ook is het mogelijk om zelf een bel- en dataplafond in te stellen. Zo helpen we je om met onverwachte uitgaven af te rekenen. En red jij altijd het einde van de maand met je poen. 

Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Met de MyYoufone app en klantomgeving regel je alle abonnementszaken met een simpele swipe en klik. Zodat jij je vooral bezig kunt houden met leuke dingen.

Goede prijs, goed geregeld

Bij Youfone vinden we het belangrijk om de beste te zijn. In een landschap waar prijs, onbeperkt data rammen en matige service de boventoon voeren, staan wij voor topkwaliteit en gemak. Uiteraard voor een goede prijs. Maar de klant staat altijd op nummero uno. 

Wij begrijpen jou en zorgen dus dat alles goed is geregeld, vandaar ook die Beste Service Award.

sim only 01

MEGA SNEL 4G INTERNET

tabel

Veel sneller dan de meeste Sim Only providers
Ons 4G+ mobiel internet is met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbps veel sneller dan de meeste Sim Only providers van Nederland. Check de tabel hiernaast voor een overzicht.
 
Premium KPN-netwerk
Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk dus je hebt een goede en betrouwbare landelijke dekking. Zo kun je altijd lekker los gaan op facebook, instagram en spotify!

CONTROLE OVER JE KOSTEN

MyYoufone
Log met je klantgegevens eenvoudig in bij MyYoufone voor inzicht in je maandfacturen en verbruik. Ook kun je er extra modules en bundels uitzetten en activeren. 
 
Zelf bel-& dataplafond instellen
Daarnaast stel je in MyYoufone makkelijk een belplafond en dataplafond in. Als het limiet is bereikt ontvang je een melding per sms en e-mail. Zo voorkom je onverwachte buitenbundelkosten.
 
Inzicht met de Youfone app
Met de MyYoufone app kun je net als in MyYoufone het verbruik in de gaten houden maar dan op de smartphone of tablet.

app

Leuke extraatjes

vriendendienst

Vriendendienst
Makkelijk verdienen? Breng je vrienden bij Youfone en ontvang 10,- keiharde euros korting op je maandfactuur! Via onze vriendendienst kun je heel eenvoudig een persoonlijke code delen met vrienden, familie of kennissen. Zodra ze via die code een abonnement afsluiten krijgen jullie allebei 10,- euro korting. Dat is mooi meegenomen…
 
Spaar voor korting
Shop jij weleens online? Via MyYoufone kun je winkelen bij bekende webshops. Voor elke aankoop ontvang je een percentage van het bestedingsbedrag in Youcoins. Die kun je vervolgens omruilen voor extra MB’s internet of korting op je maandfactuur. 
 

Bespaar 60% met Refurbished iPhone

refurbished

In MyYoufone kun je bij onze toestelshop een simlockvrije smartphone aanschaffen voor een schappelijke prijs. Naast nieuwe toestellen bieden wij ook betaalbare refurbished iPhones aan van topkwaliteit.

Een refurbished iPhone is een geretourneerde of eerder gebruikte smartphone die volledig is gecontroleerd, hersteld, vernieuwd en schoongemaakt. Zo goed dat onze leverancier zelfs 2 jaar garantie biedt.
 
•  60% goedkoper dan winkelprijs
•  Simlockvrij, dus passend voor elke simkaart
•  24 maanden lang garantie

Winnaar Beste Service Award

Het onderzoeksbureau Opiness heeft ons voor de tweede keer uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecom organisatie van Nederland. Zij beoordeelde onze service met een 8.9. 

Bekijk alle hier awards in onze prijzenkast.

award