Skip to main content

Youfone, Slim geregeld!

​​​​​​​Premium kwaliteit voor een lage prijs

Bij Youfone krijg je sneller 4G en 5G internet dan je kunt swipen via het premium KPN-netwerk. Ook is het mogelijk om zelf een bel- en dataplafond in te stellen. Zo helpen we je om met onverwachte uitgaven af te rekenen. En red jij altijd het einde van de maand met je geld. 

Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Met de MyYoufone app en klantomgeving regel je alle abonnementszaken met een simpele swipe en klik. Zodat jij je vooral bezig kunt houden met leuke dingen.

Goede prijs, goed geregeld

Bij Youfone vinden we het belangrijk om de beste te zijn. Daarom kiezen we voor topkwaliteit en gemak. En dat doen we uiteraard voor een goede prijs. Want als klant sta jij bij ons altijd op numero uno. 

Wij begrijpen jou en zorgen dus dat alles goed is geregeld. Daarom hebben we al 2x de Beste Service Award gewonnen.

sim only 01

Controle over je uitgaven

MyYoufone
Log met je klantgegevens eenvoudig in bij MyYoufone voor inzicht in je maandfacturen en verbruik. Ook kun je er extra modules en bundels uitzetten en activeren. 
 
Zelf bel- & dataplafond instellen
Daarnaast stel je in MyYoufone makkelijk een belplafond en dataplafond in. Als de limiet is bereikt, ontvang je een melding per sms en e-mail. Zo houdt je grip op je uitgaven.
 
Inzicht met MyYoufone
Met de MyYoufone app kun je net als met MyYoufone.nl het verbruik in de gaten houden maar dan op de smartphone of tablet.

app

Leuke extraatjes

vriendendienst

Vriendendienst
Makkelijk verdienen? Breng je vrienden naar Youfone en ontvang 10,- euro korting op je maandfactuur! Via onze vriendendienst deel je heel eenvoudig een persoonlijke code met vrienden, familie of kennissen. Zodra ze via de code een abonnement afsluiten krijgen jullie allebei een tientje korting. Dat is mooi meegenomen.
 
Spaar voor korting
Shop jij weleens online? Via MyYoufone winkel je bij bekende webshops. Voor elke aankoop ontvang je een percentage van het bestedingsbedrag in Youcoins. Die ruil je vervolgens om voor extra MB’s internet of korting op je maandfactuur. 
 

Bespaar 60% met Refurbished iPhone

forza

In MyYoufone schaf je bij onze toestelshop een simlockvrije smartphone aan voor een schappelijke prijs. Naast nieuwe toestellen bieden wij ook betaalbare refurbished iPhones aan van topkwaliteit.

Een refurbished iPhone is een geretourneerde of eerder gebruikte smartphone die volledig is gecontroleerd, hersteld, vernieuwd en schoongemaakt. Zo goed dat onze leverancier zelfs 2 jaar garantie biedt.
 
•  60% goedkoper dan in de winkel
•  simlockvrij, dus geschikt voor elke simkaart
•  24 maanden garantie