Skip to main content

Vast bellen

BETROUWBAAR KPN-NETWERK

Bij Youfone kun je naast Sim Only ook Vast Bellen via het KPN-netwerk. Om daar gebruik van te maken moet je wel in het bezit zijn van een DECT-toestel. De gesprekken worden gewoon afgerond per seconde. Ook kun je kiezen uit verschillende bundels voor onbeperkt bellen. Bekijk hier alle tarieven van de bundels.

Youfone basic
Wil je gewoon thuis bereikbaar zijn en af en toe bellen met je vaste telefoon? Met Youfone basic kun je bellen tegen scherpe tarieven. Je kunt gratis je huidige telefoonnummer behouden. Dat regelen wij voor je.

vast bellen

Onbeperkt vast
Als je regelmatig belt met je vaste telefoon naar vaste nummers in Nederland, dan bespaar je een hoop met de Onbeperkt vast bundel van Youfone. Speciale servicenummers zoals 0900-nummers vallen niet in deze bundel. Je kunt de bundel maandelijks aan- en uitzetten via MyYoufone.

Onbeperkt mobiel
Bel met je vaste huistelefoon extra voordelig en onbeperkt naar mobiele nummers in Nederland met de Onbeperkt mobiel bundel. Wij rekenen geen starttarief en de gesprekken worden per seconde afgerekend. 
Je betaalt een vast tarief per maand. De bundel kun je maandelijks aan- en uitzetten via MyYoufone.

Bellen naar het buitenland
Heb jij vrienden of familie in het buitenland? Dan is onze Bellen naar het buitenland bundel iets voor jou! Voor een vast bedrag per maand kun je tegen scherpe tarieven bellen met je vrienden of familie. Waar ze ook zijn. Check onze tarievensheet voor meer informatie.
Je kunt de bundel maandelijks aan- en uitzetten via MyYoufone.

Onderling bellen
Met de Onderling bellen bundel kun je tot 1000 minuten bellen vanaf je vaste telefoon naar vrienden en familie die ook een abonnement bij Youfone hebben. Of naar mobiele Youfone-nummers die deze bundel ook hebben geactiveerd. Ideaal voor echte kletskousen!