Skip to main content

Abonnement aanpassen

Wil je je Youfone Thuis abonnement wijzigen? Op deze pagina lees je wat je zelf kunt aanpassen. Voor alle onderwerpen, met uitzondering van zenderpakketten, geldt: verhogen/versnellen kan tussentijds, verlagen kan alleen bij een verlenging van je contract.

 • Wil je TV toevoegen aan je Internet Only abonnement?

  Heb je een Internet-Only abonnement wil je ook TV kunnen kijken? Dat kan! Via MyYoufone kan je eenvoudig je abonnement aanpassen.

 • Meer of minder zenders?

  Je kunt je TV-abonnement eenvoudig in MyYoufone wijzigen. Let op: als je je zenders wijzigt, dan is dit per direct beschikbaar. Je kunt de zenders maandelijks aan- of uitzetten. Bij een opzegging van bijvoorbeeld een sportpakket gaat de wijziging in op de eerste dag van de volgende maand. Het is niet mogelijk om losse zenders toe te voegen.

 • Extra TV-ontvanger(s) nodig?

  Wil je ook in de slaapkamer van Youfone Thuis genieten? Dat kan! In MyYoufone vraag je eenvoudig een extra TV-ontvanger aan. Je betaalt dan €5,00 extra per maand. Je kan maximaal, afhankelijk van je internetsnelheid, twee extra TV-ontvangers bestellen.

 • Meer internetsnelheid nodig?

  Wil je sneller internet? Kijk dan hier of dit mogelijk is en pas gelijk je abonnement aan.

 • Overstappen van DSL naar Glasvezel?

  Switchen van DSL naar Glasvezel: Wil je sneller en/of stabieler internet? Check dan hier of dit mogelijk is op jouw adres en neem dan contact op met onze klantenservice. Let er wel op dat bij het verhogen van je internetsnelheid ook de maandelijkse abonnementskosten omhoog gaan.

 • Vast bellen toevoegen of onbeperkt bellen?

  Via MyYoufone voeg je eenvoudig vast bellen toe aan jouw abonnement.