KPN netwerk

Wanneer je echt goedkoop mobiel wilt bellen, dan is Youfone jouw aangewezen partner. Bij Youfone maak je gebruik van het uitermate betrouwbare KPN-netwerk en alle voordelen die Youfone te bieden heeft. Je bent beslist goedkoper uit bij Youfone, omdat je geen abonnement inclusief duur toestel hoeft aan te schaffen. Bij Youfone kan je terecht voor goedkope Sim Only abonnementen.

Youfone prijs met de kwaliteit van KPN

In je Sim Only abonnement zitten geen kosten verwerkt voor een vaak dure mobiele telefoon. Je bepaalt zelf welk toestel je aanschaft en waar. Zo beheers je bij Youfone de kosten een stuk beter. Youfone maakt gebruik van het eersteklas KPN-netwerk. Met het KPN-netwerk ben je verzekerd van een stabiele verbinding. Op onze website vind je alle informatie over de aantrekkelijke abonnementen en algemene voorwaarden van Youfone. Met de coveragechecker vind je meer informatie over de dekkingsgraad van het KPN netwerk, dat het beste scoort binnen Nederland met maar liefst 99%!

Goedkoop bellen via het KPN-netwerk bij Youfone!

Via Youfone, dé Sim Only aanbieder van Nederland, ben je altijd en overal bereikbaar. Het uitstekend functionerende KPN-netwerk levert daar een grote bijdrage aan. KPN heeft een lange en succesvolle historie als netwerkaanbieder. In de loop der jaren heeft KPN veel ervaring opgedaan met alle ins en outs die van belang zijn voor het goed functioneren van een mobiel netwerk. Dit heeft geresulteerd in het uiterst betrouwbare KPN-netwerk zoals we dat nu kennen. De meest geavanceerde en moderne technieken zorgen ervoor dat het KPN-netwerk de absolute nummer 1 van de Nederlandse aanbieders is. Gecombineerd met de lage tarieven en het gevarieerde aanbod aan belbundels van Youfone ben je verzekerd van goedkoop belplezier. Lage kosten en een subliem werkend netwerk, wie wil dat nou niet!

4G via het KPN Netwerk

Met 4G kan je razendsnel internetten. KPN heeft voor 4G meer dan 99% dekking en heeft daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland. Wil je weten of het KPN-netwerk ook in jou woonplaats een goede dekking heeft? Kijk dan hier. De internetsnelheid die met 4G netwerk van KPN behaald kan worden is 256 Mbit/s. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de snelheid, daarom kan de daadwerkelijke snelheid lager liggen. Gemiddeld bereik je met 4G in Nederland een snelheid van 35 Mbit/s voor downloaden en 10 Mbit/s voor uploaden. De factoren die van invloed zijn op de snelheid van de 4G snelheid op het KPN-netwerk zijn als volgt:

  • Het type mobiele apparaat dat je gebruikt. Deze moet geschikt zijn voor 4G internet
  • De drukte op het internet of de internetpagina
  • Het aantal gebruikers dat gelijktijdig gebruik maakt van het mobiele netwerk
  • De afstand tussen jouw mobiele apparaat en de zendmast
  • Obstakels, zoals muren en gebouwen, tussen jouw mobiele apparaat en de zendmast
  • De maximale snelheid van het Sim Only abonnement
Voor meer informatie over de hier terecht.