Skip to main content
Bekijk wat wij op jouw adres leveren.
Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Het adres wordt gecontroleerd…

Glasvezel Internet

Youfone maakt gebruik van het KPN-netwerk. Het is mogelijk om uit verschillende internetsnelheden te kiezen van 50 tot 500 Mbit/s. Je ontvangt een gratis WiFi-modem bij de bestelling. Dat is een router en modem in één. Zo maak je eenvoudig verbinding met het internet, bedraad of draadloos. Bij de bestelling van Glasvezel Internet komt er altijd gratis een monteur langs voor de installatie.

•    Betrouwbaar KPN-netwerk
•    Internetsnelheid tot maximaal 500 Mbit/s
•    Gratis WiFi-modem 
•    Gratis monteur 

Naast Internet Only kun je ook combineren met TV & Vast bellen.

Wat is Glasvezel Internet?

snel internet

Glasvezel Internet is over het algemeen de snelste vorm van breedband internet. Bij standaard DSL Internet wordt de telefoonlijn gebruikt om informatie over het internet te versturen en ontvangen. Glasvezel is een modernere techniek. Een glasvezelkabel is gemaakt van glasvezel waardoor signalen zeer snel en betrouwbaar over grote afstanden kunnen worden verstuurd. Helaas is glasvezel nog niet overal beschikbaar, maar het glasvezelnetwerk ontwikkelt zich in hoog tempo. 
 

Supersnel en stabiel internet

Met Glasvezel Internet heb je een eigen stabiele internet lijn. In tegenstelling tot standaard DSL internet kan de internetsnelheid niet meer worden verstoord door externe factoren, zoals de afstand tot de wijkcentrale of het internetgedrag van je buren. Met Glasvezel Internet is jouw internetsnelheid altijd stabiel.

Supersnel internet tot 500 Mbit/s
De  maximale snelheid van standaard DSL internet ligt meestal rond de 100 Mbit/s, terwijl glasvezel internet kan oplopen tot wel 500 Mbit/s. Daarom is Glasvezel Internet veel sneller en constanter.

tabel

Gratis monteursdienst

monteur

Klanten van Youfone krijgen bij bestelling van Glasvezel Internet een gratis monteur ter waarde van €60,- euro. Overstappen is dus makkelijk geregeld. 

Het is mogelijk om het Internet pakket te combineren met TV en Vast bellen. Bij Youfone krijg je altijd uitstekende kwaliteit voor de beste prijs.