Sim Only

KPN-netwerk uitgeroepen tot het beste netwerk wereldwijd

25 maart 2022

Yay! Het mobiele netwerk van KPN is door de benchmark organisatie umlaut uitgeroepen tot het beste netwerk van Nederland met de hoogste score in de wereld. En daar pluk jij de vruchten van, want als Youfone klant maak jij gebruik van dit netwerk. Met een score van 976 uit 1000 punten scoort KPN het hoogst tot nu toe. Wil jij profiteren van het beste netwerk wereldwijd? Bekijk dan onze Sim Only abonnementen.

KPN wint voor deze prestatie Best in Test umlaut connect Mobile Network Test in the Netherlands 2022. Deze jaarlijkse netwerktest wordt uitgevoerd door benchmark organisatie umlaut en is een van de meest toonaangevende tests. Van alle recent onderzochte landen in de wereld scoort alleen het Zwitserse Swisscom net zo goed met 976 punten.

Netwerk ingezoomd op Nederland

Wat umlaut eraan doet om erachter te komen welk netwerk het beste is? Bijna 6000 kilometer aflopen met de auto, trein en te voet door alle twaalf Nederlandse provincies langs alle (grote)steden, dorpen en wegen! Tijdens al deze tests is gemeten wat de belkwaliteit is, hoe snel telefoongesprekken tot stand komen, wat de kwaliteit is van videostreaming en hoe snel webpagina’s laden en bestanden kunnen worden gedownload of verstuurd.

Beste datanetwerk

Het resultaat is ‘uitmuntend’, concludeert umlaut, waarbij KPN als winnaar uit de bus komt, gevolgd door T-Mobile (2) en VodafoneZiggo (3). KPN valt op met de beste overall performance, de beste datakwaliteit, zowel in de steden als onderweg als in de trein. Ook in vier van de vijf grote steden pakt KPN de winst en als klap op de vuurpijl scoort KPN op het gebied van betrouwbaarheid beter dan andere aanbieders.

Meest bekroonde netwerk

KPN is momenteel het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland en daar maakt Youfone trots gebruik van. Eerder dit jaar erkende snelheidstester Ookla voor de derde keer op rij KPN als het Beste Mobiele Netwerk van Nederland.

Sim Only abonnement bestellen

Heb jij nog geen Sim Only abonnement bij Youfone? Bestel jouw Sim Only. Wij bieden het beste premium KPN-netwerk, supersnel 4G+ en scherpe tarieven. Ga voor de slimste keuze. Kies voor Youfone!