Skip to main content

Het Premium TV-pakket van Youfone geeft je een complete kijkervaring. Om te beginnen met 85 zenders, waarvan 34 in HD. Inclusief FOX Sports 1! Bekijk hier het complete zenderoverzicht.

Met zoveel verschillende zenders komen interactieve diensten als Begin Gemist, Terugkijken en Opnemen extra goed van pas. En als je onderweg bent gebruik je gewoon de Youfone TV App op je smartphone of tablet. Zo blijven jouw favoriete programma’s overal in de EU binnen handbereik.

Wil je meer? Bekijk dan ook onze sportpakketten zoals Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Compleet.

Altijd al jouw favoriete zenders en series

 • Nat Geo Wild HD
  National Geographic Wild

  Dit is dé zender voor liefhebbers van wildlife en natuur. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod. Spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen.

 • Cartoon Network
  Cartoon Network

  Jawel, de klassieker! Heel de dag door plezier en avontuur. Cartoon Network is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als De Wonderlijke Wereld van Gumball, Tijd Voor Avontuur en Wat Beren Leren. Lach je krom tijdens Steven Universe en beleef de actie in stoere shows zoals Ben 10.

 • ShortsTV
  ShortsTV

  De beste korte films zie je op ShortsTV. Van adembenemende live action en grappige tekenfilms tot controversiële documentaires. Naast award winnende films en filmsterren, presenteert ShortsTV ook eigen gemaakte programma’s en laat zowel nieuw talent als bekende acteurs schitteren in korte films.