Skip to main content

Het Premium TV-pakket van Youfone geeft je een complete kijkervaring. Om te beginnen met 84 zenders, waarvan 34 in HD. Tijdelijk ontvang je als nieuwe TV-klant een jaar lang gratis FOX Sports 1, 2 & 3. Daarna is FOX Sports 1 altijd gratis. Bekijk hier het complete zenderoverzicht.

Met zoveel verschillende zenders komen interactieve diensten als Begin Gemist, Terugkijken en Opnemen extra goed van pas. En als je onderweg bent gebruik je gewoon de Youfone TV App op je smartphone of tablet. Zo blijven jouw favoriete programma’s overal in de EU binnen handbereik.

Wil je meer? Bekijk dan ook onze sportpakketten zoals Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Compleet.

Altijd al jouw favoriete zenders en series

 • Nat Geo Wild HD
  National Geographic Wild

  Dit is dé zender voor liefhebbers van wildlife en natuur. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod. Spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen.

 • Eurosport2
  Eurosport 2

  Met Eurosport 2 kijk jij het hele jaar door naar veel livesport. Eurosport 2 is sinds 2005 de zender van spectaculaire sporten als basketbal en Australian football, extreme sports en auto- en motorsporten. En van extra LIVE coverage bij wielrennen, snooker, tennis Grand Slams en Olympische zomer- en wintersporten.

 • ShortsTV
  ShortsTV

  De beste korte films zie je op ShortsTV. Van adembenemende live action en grappige tekenfilms tot controversiële documentaires. Naast award winnende films en filmsterren, presenteert ShortsTV ook eigen gemaakte programma’s en laat zowel nieuw talent als bekende acteurs schitteren in korte films.